з 09:00 до 21:00
Автомагнітола Alpine UTE-201BT USB
Автомагнітола Alpine UTE-201BT USB
АВТОМАГНІТОЛА ALPINE UTE-201BT USB 0
АВТОМАГНІТОЛА ALPINE UTE-201BT USB 1

Автомагнітола Alpine UTE-201BT USB

Код: 669440
Закінчився
Продано
Опис

Alpine UTE-201BT — цифровий медіа-ресивер з Bluetooth забезпечує чудову якість звуку та зручність вбудованої бездротової технології Bluetooth Plus. Прослуховуйте музичні файли з вашого iPhone або iPod через USB (кабель продається окремо) та керуйте відтворенням музики та функціями пошуку прямо з головного пристрою. Якість звуку підвищується завдяки унікальній технології MediaXpander, особливо для стислих форматів, таких як MP3. Зручний USB порт та 3.5-мм додатковий AUX вхід на передній панелі дозволяють легко підключити USB-пристрої зберігання даних або MP3-плеєр. Цей апарат не оснащений оптичним приводом CD.

Зручна робота з iPod та iPhone
UTE-201BT забезпечує високошвидкісне USB-з'єднання для того, щоб ви могли користуватися функціями вашого iPod або iPhone. Ви отримуєте чудову якість звуку та зручне управління, а також можливість пошуку композицій за назвою, за виконавцем, альбомом та іншими ознаками. Сумісний з усіма моделями iPhone та iPod останніх років, включаючи нові моделі iPhone X та iPhone 8.

Телефонні дзвінки
UTE-201BT має вбудований модуль Bluetooth високої якості, що дозволяє робити телефонні дзвінки економним та законним способом під час вашого накопичувача. Окремий мікрофон включений у коробку.

Підключіть телефон Android
Якщо у вас є телефон або планшет на базі Android, ви можете підключити його через USB (опціональний кабель) до головного пристрою Alpine, щоб насолоджуватися аудіо через автомобільні динаміки. Ви можете вибрати пісні на своєму телефоні або планшеті або за допомогою поворотного датчика головного пристрою. Ця функція доступна для всіх головних пристроїв Alpine із Android Open Accessory 2.0 (включаючи UTE-201BT).

Насолоджуйтесь Spotify
Spotify - відмінний спосіб відкрити нову музику та насолодитися всіма улюбленими піснями та плейлистами. Чому б не використати його на дорозі? Почніть відтворення плейлистів або альбомів на своєму телефоні передаючи його бездротовою мережею через Bluetooth на ваш ресивер Alpine і насолоджуйтесь музикою через звукову систему вашого автомобіля.

Потокове інтернет-радіо
Для вашого смартфону є безліч інтернет-радіододатків. Просто запустіть програму інтернет-радіо на телефоні та підключіть його через Bluetooth або AUX на головному пристрої Alpine (потрібний додатковий кабель AUX).

Підключіть USB-носія
Передній USB-порт UTE-201BT готовий для USB-накопичувачів та жорстких дисків із живленням 1000 мА. Принесіть свою музику на свій USB-накопичувач і насолоджуйтесь файлами MP3, WMA, AAC та FLAC із зручними функціями пошуку.

Відтворення файлів FLAC
Високоякісне аудіо FLAC стає все більш популярним, тому що воно забезпечує набагато кращу якість звуку в порівнянні зі звичайними MP3-файлами. Alpine UTE-201BT може відтворювати файли FLAC, що зберігаються на носіях USB.

Налаштуй свій звук
У UTE-201BT застосовані наші найкращі компоненти та технології, такі як функції налаштування звучання Bass Engine SQ, EQ functions 10 передустановок або 3-смуговий параметричний еквалайзер. Підключіть зовнішні підсилювачі потужності до 2 пар лінійних RCA входів (2 Вольта) або просто насолоджуйтесь відтворенням із вбудованого в ресивер 4 x 50 Ватт підсилювача.

Вибери свій колір
Ви можете повністю налаштувати колір підсвічування кнопок та дисплея UTE-201BT у повному спектрі RGB відповідно до кольору підсвічування панелі керування автомобіля або вашої особистої переваги.

Опціональний пульт дистанційного керування
Нові пристрої Alpine чудово працюють з опціональним бездротовим пультом керування RUE-4360.

Характеристики
Основні
Тип
usb (бездискові)
Аудіо
Кількість смуг еквалайзера
3
Мікрофон
зовнішній дротовий
Фізичні параметри
Вага
0.8 кг
Габарити
178 x 50 x 177 мм
Додаткові параметри
Кількість комірок пам'яті для радіостанцій, (FM діапазон)
18
Додатково
автоматичний вибір та збереження станцій, максимальний кут установки: 30 °, USB-роз'єм
Діапазони
Додаткові особливості підключення пристроїв Apple
сумісний з усіма моделями iPhone та iPod останніх років, включаючи нові моделі iPhone X, тип подключения: usb
Умови товару
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Автомагнітола Alpine UTE-201BT USB
Автомагнітола Alpine UTE-201BT USB
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових