з 09:00 до 21:00
Автотримач для окулярів Baseus Platinum Eyewear Clip Black (ACYJN-A01) для окулярів
Автотримач для окулярів Baseus Platinum Eyewear Clip Black (ACYJN-A01) для окулярів
АВТОТРИМАЧ ДЛЯ ОКУЛЯРІВ BASEUS PLATINUM EYEWEAR CLIP BLACK (ACYJN-A01) ДЛЯ ОКУЛЯРІВ 0
АВТОТРИМАЧ ДЛЯ ОКУЛЯРІВ BASEUS PLATINUM EYEWEAR CLIP BLACK (ACYJN-A01) ДЛЯ ОКУЛЯРІВ 1
АВТОТРИМАЧ ДЛЯ ОКУЛЯРІВ BASEUS PLATINUM EYEWEAR CLIP BLACK (ACYJN-A01) ДЛЯ ОКУЛЯРІВ 2
АВТОТРИМАЧ ДЛЯ ОКУЛЯРІВ BASEUS PLATINUM EYEWEAR CLIP BLACK (ACYJN-A01) ДЛЯ ОКУЛЯРІВ 3
АВТОТРИМАЧ ДЛЯ ОКУЛЯРІВ BASEUS PLATINUM EYEWEAR CLIP BLACK (ACYJN-A01) ДЛЯ ОКУЛЯРІВ 4
АВТОТРИМАЧ ДЛЯ ОКУЛЯРІВ BASEUS PLATINUM EYEWEAR CLIP BLACK (ACYJN-A01) ДЛЯ ОКУЛЯРІВ 5

Автотримач для окулярів Baseus Platinum Eyewear Clip Black (ACYJN-A01) для окулярів

Код: 354111
Закінчився
Продано
Опис

Baseus Platinum Vehicle eyewear clip

Компактний і зручний автотримач для окулярів Baseus Platinum Vehicle eyewear clip дозволить надійно зафіксувати окуляри і багато інших дрібних предметів в салоні машини, що гарантує безпеку і простоту транспортування аксесуарів, без ризику їх пошкодити. Виріб з високоякісних матеріалів є незамінним помічником в дорозі і подорожах, не займає багато місця в бардачку машини, кріпиться легко і без наслідків в будь-якому зручному місці.

Безпечна фіксація

Спеціальний затиск надійно і делікатно утримує не тільки окуляри, але і будь-який дрібний предмет, що гарантує дбайливе і безпечне транспортування важливого аксесуара. Будь-який водій не обходиться без сонцезахисних окулярів або кабелю зарядки телефону, особливо в тривалій поїздці, і щоб предмети не губилися, а завжди були під рукою, просто необхідний зручний і надійний фіксатор Baseus Platinum Vehicle eyewear clip.

Простота користування

Стильний затиск з м'якої еко-шкіри дозволить кріпити виріб в будь-якому потрібному місці і вільно міняти дислокацію без ризику зіпсувати панель. Виріб вільно фіксується, варто лише акуратно насадити тримач на приладову панель, бічні двері, центральну консоль, на спинку сидіння і т.д. При цьому окуляри або будь-яка інша потрібна річ будуть завжди під рукою і не будуть загороджувати водієві огляд дороги.

Надійність виконання

Монолітна конструкція з висококласних сучасних полімерних матеріалів витримує серйозні навантаження. Міцний пластиковий корпус стійкий до стирання і механічних пошкоджень, не схильний до окислення і дії ультрафіолету, відмінно витримує температурний режим від -60 до +80 °С. М'який шкіряний затиск не залишає слідів при зміні місця положення, не дряпає і не псує покриття робочої панелі.

М'який хват

Тримач з приємним матовим покриттям з акуратними округлими крайками без гострих виступаючих деталей виглядає оригінально, і забезпечує дбайливе кріплення крихких виробів. Клейова підкладка багаторазового використання забезпечить фіксацію виробу в будь-якому іншому місці, якщо на верхній консолі це незручно для водія, варто лише зняти захисний шар і злегка насадити тримач Baseus Platinum Vehicle eyewear clip на поверхню.

Характеристики
Тип
кріплення для окулярів
Колір
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Автотримач для окулярів Baseus Platinum Eyewear Clip Black (ACYJN-A01) для окулярів
Автотримач для окулярів Baseus Platinum Eyewear Clip Black (ACYJN-A01) для окулярів
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових