з 09:00 до 21:00
Батарейка Videx АА
Батарейка Videx АА
199

Батарейка Videx АА

Код: 612304
В наявності
199 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
Опис

Батарейка Videx LR6 АА 1.5 V (пальчикова)

Це батарея, що не перезаряджається, яку можна використовувати в найрізноманітніших пристроях, наприклад в пультах ДУ, комп'ютерних мишках і клавіатурах, настільних і настінних годинниках, дитячих іграшках, фотоапаратах, фотоспалахах. Алкалінова або лужна батарейка, в порівнянні з сольовими, довше зберігають робочі властивості, мають велику ємність, термін зберігання і робочий діапазон температур. За рахунок кращих розрядних характеристик використовуються там, де потрібне постійне навантаження.

Стійкість до витоку

• Тестування стійкості до витоку при розряді Умови тестування: при температурі 20±2 °С і вологості 60±15%, 10 Ом безперервного розряду протягом 48 годин. Вимога: Без видимого витоку. Без вибуху.

• Тестування герметичності при високих температурах Умови тестування: 40 днів зберігання при температурі 70±2 °С, потім зберігання в стандартних умовах протягом 4~24 годин. Вимога: Без видимого витоку. Без вибуху.

Характеристики безпеки

• Елементи живлення, що постачаються, повинні зберігатися в нормальних умовах без систем кондиціонування повітря, без витоку електроліту протягом гарантійного періоду.

• Надмірний розряд: Витоку або вибуху не відбудеться при розряді елемента живлення в умовах зазначеного навантаження, поки напруга не впаде до 0.6 В.

• Зовнішнє коротке замикання: Клема нерозрядженого елемента живлення підключається проводом. Ланцюг повністю працює протягом 24 годин або до тих пір, поки температура корпусу не повернеться до температури навколишнього середовища. При цьому витік або вибуху не відбудеться.

• Неправильна послідовність: Елемент живлення складається з 4 частин послідовно, одна з яких не має полярності протягом 24 годин або до тих пір, поки температура корпусу не повернеться до температури навколишнього середовища. При цьому витік або вибуху не відбудеться.

Характеристики
Основні
Вид
лужні (Alkaline)
Кількість в упаковці
2
Напруга
1.5 В
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Батарейка Videx АА
Батарейка Videx АА
199 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових