з 09:00 до 21:00
Батарейний блок Extradigital Canon 7D (DV00BG0034)
Батарейний блок Extradigital Canon 7D (DV00BG0034)
1 399

Батарейний блок Extradigital Canon 7D (DV00BG0034)

Код: 326923
В наявності
1 399 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Батарейний блок Extradigital

Акумуляторний блок - це вiдсiк, який монтується знизу камери і виступає в ролі джерела енергії великої ємності.В якості елементів живлення встановлені стандартні батарейки або змінні акумулятори. Батарейний блок Canon (DV00BG0034) ExtraDigital дозволяє вести безперервну зйомку протягом довгого часу, на відміну від заводського джерела енергії, що особливо стане корисним для людей, які професійно займаються зйомкою.

Основні технічні параметри

Перед тим, як придбати даний комплект елементів живлення, слід звернути увагу на такі особливості: Поточний батарейний бокс сумісний з камерами наступних брендів -; - завод виробник батарейного блоку. Моделі акумуляторів фото- і відео- апаратів замість яких можливо встановлювати батарейний відсік Canon : Маркування акумулятора Canon 7D (Canon BG-E7) .

Корпус батарейного блоку

Корпус батарейного блоку та прогумовані вставки мають ту саму фактуру, що й камера Canon EOS 7D, завдяки чому не порушується загальний вигляд. У нижній частині батарейної ручки ExtraDigital Canon 7D (Canon BG-E7) знаходиться роз'єм для встановлення на штатив. Батарейна ручка ExtraDigital Canon 7D (Canon BG-E7) оснащена додатковою кнопкою спуску, диском керування, кнопкою АЕ lock/FEL lock та кнопкою включення автофокусу.

Незамінний для фоторепортерів

Дуже важливо не упустити хороший кадр через сів акумулятор, а також робить більш зручною зйомку вертикальних кадрів, так як немає необхідності постійно вивертати руку. Більше того, камера Canon EOS 7D з батарейним блоком виглядає набагато солідніше:)

Характеристики
Призначення
Сумісність
Canon
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Батарейний блок Extradigital Canon 7D (DV00BG0034)
Батарейний блок Extradigital Canon 7D (DV00BG0034)
1 399 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових