з 09:00 до 21:00
Бігова доріжка Merach DF-Y Gray
Бігова доріжка Merach DF-Y Gray
БІГОВА ДОРІЖКА MERACH DF-Y GRAY 0
БІГОВА ДОРІЖКА MERACH DF-Y GRAY 1
БІГОВА ДОРІЖКА MERACH DF-Y GRAY 2

Бігова доріжка Merach DF-Y Gray

Код: 385763
Закінчився
Продано
Опис

Бігова доріжка преміальної якості Merach DF — функціональний помічник на шляху оздоровлення. Модель електричного типу працює від мережі, що забезпечує можливість тренуватися будь-коли, незалежно від рівня заряду акумулятора. Можна підібрати оптимальний рівень навантаження та його тривалість, щоб заняття були максимально продуктивними та принесли користь здоров'ю.

Для справжніх спортсменів
Двостороннє бігове полотно, що складається із семи шарів зі спеціальних матеріалів, подарує комфорт у процесі занять. Особливий шар амортизації EVA забезпечить плавний хід доріжки та дає змогу поглинати основну силу ударів, що мінімізує навантаження на суглоби в процесі бігу. Особливий шар звукоізоляції PEP відповідає за поглинання звуків, що гарантує безшумний, тихий хід тренажера.
Ставай чемпіоном
Платформа завширшки 520 мм і завдовжки 1210 мм ідеально підходить для занять людей найрізноманітнішої комплекції. Водночас міцне покриття полотна витримує навантаження до 100 кг. Основу каркаса становить міцна алюмінієва рама, для захисту якої передбачена м'яка силіконова прокладка. Висота ручки вільно регулюється, що дає можливість налаштувати опору під свій зріст і комфортно тренуватися на тренажері навіть тривалий час.
Інноваційне рішення
Наявність власного електродвигуна Fuji, який витримує навантаження понад 100 кг за максимальної швидкості 12 км/год, гарантує високу продуктивність і автономну роботу моделі до 500 годин. Потужність двигуна 1 л/с забезпечує безперервні тренування тривалий час.
Повний контроль
Широкий світловий дисплей забезпечує яскраву індикацію процесів роботи тренажера, дані подаються в символічному та цифровому варіанті. Інтегровані в систему датчики стеження забезпечують постійний контроль основних параметрів тіла спортсмена. Висновок даних забезпечений на екран, даючи змогу відстежувати динаміку. На дисплеї зображаються: Час тренування, дистанція, швидкість, з якою біжить людина, а також показник пульсу та витрата калорій.
Бездоганна якість збирання
Транспортувальні ролики полегшують переміщення MERACH DF в інше місце, адже вага виробу 36 кг небагатьом буде до снаги. Доріжка легко та швидко складається, для комфортнішого зберігання. У складеному вигляді тренажер можна поставити на бік або без проблем заховати у вузький простір, що особливо актуально для малогабаритних міських квартир, де кожен вільний метр кімнати важливий.

Характеристики
Вага
Максимальне навантаження
Дисплей
Максимальна швидкість
Стан товару
Новий
Габарити упаковки
Пікова потужність
Програми
Потужність двигуна

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Бігова доріжка Merach DF-Y Gray
Бігова доріжка Merach DF-Y Gray
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових