з 09:00 до 21:00
Блендер Braun MQ 3005 Cream Blue White
Блендер Braun MQ 3005 Cream Blue White

Блендер Braun MQ 3005 Cream Blue White

Код: 119225
Закінчився
Продано
Опис

BRAUN MQ 3005 CREAM

Зробіть своє життя простіше з занурювальним блендером Braun MQ 3005 Cream!

Бажаєте перетворити процес готування в щось просте і одночасно захоплююче? Мрієте заощадити побільше часу для інших справ і для відпочинку? Тоді вам знадобиться блендер Braun MQ 3005 Cream, який оснащений ножами з лезами з нержавіючої сталі! Вам буде простіше простого подрібнювати в ньому продукти саме до необхідних розмірів.



У комплекті до нього йде міні-подрібнювач, віночок для збивання і відповідний за розмірами мірний стакан. До нього також додається насадка, створена спеціально для того, щоб перешкоджати розбризкуванню продуктів.

Впустіть в своє життя нові, неймовірно свіжі і корисні страви разом з бледером Braun MQ 3005 Cream! Він візьме на себе всю найважчу і неприємну частину готування – залишивши вам можливість придумувати нові смаки і пробувати їх разом з вашими коханими і близькими! Ви зможете порадувати навіть найменших членів пюре, адже блендер зможе з легкістю приготувати для них різноманітні фруктові та овочеві пюре. Привчайте їх до здорової їжі з малих років – і вони обов'язково будуть вам за це вдячні!


Ви зможете дуже швидко подрібнювати будь-які продукти, які тільки можуть вам знадобитися для приготування страв. Робити будь-які салати – як найлегші на вечерю, так і соковиті, поживні для різних сімейних свят і вечорів. Внесіть нотку творчість в будні своєї сім'ї! Блендер Braun MQ 3005 Cream допоможе вам готувати швидко, але при цьому дуже смачно і по-справжньому захоплююче. Харчування вашої родини стане збалансованим і дуже корисним, а сімейні вечері – ще душевніше і затишніше.

Характеристики
Основні характеристики та функції
Тип
занурюваний блендер
Потужність
700 Вт
Кількість швидкостей
2
Кількість насадок
2
Насадки
вінчик для збивання
Турборежим
так
Імпульсний режим
так
Конструкція
ручний
Чаші
Мірний стакан
є
Фізичні параметри
Матеріал ніжки блендера
нержавіюча сталь
Живлення
від мережі
Колір
білий з синім
Додатково
EasyClick System
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Блендер Braun MQ 3005 Cream Blue White
Блендер Braun MQ 3005 Cream Blue White
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових