з 09:00 до 21:00
Блендер Gorenje B800RL White
Блендер Gorenje B800RL White
БЛЕНДЕР GORENJE B800RL WHITE 0
БЛЕНДЕР GORENJE B800RL WHITE 1
БЛЕНДЕР GORENJE B800RL WHITE 2
БЛЕНДЕР GORENJE B800RL WHITE 3
БЛЕНДЕР GORENJE B800RL WHITE 4
Блендер Gorenje B800RL White 5

Блендер Gorenje B800RL White

Код: 148713
Закінчився
Продано
Опис

Корисний і надійний

Стаціонарний блендер Gorenje B 800 ORAB, обладнаний потужним мотором і місткою чашею для збивання, дозволить в лічені хвилини впоратися з будь-якими кулінарними завданнями. Апарат з легкістю збиває, змішує, подрібнює і розтирає пюре, що дає можливість значно розширити раціон і включити в домашнє меню корисні і смачні страви здорової кухні.

Стильний і ергономічний

Містка чаша об'ємом 1,5 л дає можливість готувати різноманітні страви відразу великими порціями, що дозволяє економити час і зусилля. Зі знімною конструкцією ви легко вивантажите вміст. Всі розбірні елементи призначені для миття в посудомийній машині, а основний корпус з електродвигуном легко протирається вручну. Всі робочі деталі надійно заізольовані, що попереджає травмування і гарантує повну безпеку експлуатації.

Потужний і продуктивний

Потужність Gorenje B 800 ORAB в 800 Вт дозволяє блендеру впоратися з основними побутовими завданнями. Три швидкісних режиму дають можливість точно регулювати інтенсивність обробки, і максимально оптимізувати процес без перевантаження двигуна. Плоска сенсорна панель управління в елегантному обрамленні яскравого світлодіодного підсвічування – це комфорт і висока точність регулювань на будь-якому етапі готування, при будь-якому зовнішньому освітленні.

Сильний і ефективний

Міцний ніж з чотирма лезами легко подрібнює продукти будь-якої твердості і ніколи не розчаровує. Процес протирання пюре або приготування ніжного крем-супу, збивання вітамінного смузі або прохолодного напою з льодом – це справа декількох хвилин. Навіть розкришити лід для коктейлів і холодних супів блендером можна без особливих зусиль. Особлива технологія заточування дозволяє лезам надовго залишатися гострими і додаткової правки не потрібно протягом усього часу експлуатації.

Елегантний і якісний

Чаша Gorenje B 800 ORAB з сучасного термопластичного тритана витримує широкий температурний розбіг, що дозволяє готувати продукти відразу після теплової обробки або безпосередньо з морозильної камери. Матеріал абсолютно інертний до харчових продуктів, при цьому виглядає елегантно і стильно, витримує високі механічні навантаження і довго зберігає бездоганний зовнішній вигляд.

Практичний і безпечний

Особлива форма глечика дозволяє направляти вміст до центру (до ножів), що прискорює процес подрібнення і забезпечує ідеально гладку і однорідну консистенцію в лічені миті. З імпульсним режимом мотор працює з короткочасними паузами, що дає можливість збільшити ефективність і уникнути зайвого навантаження на мотор при обробці особливо твердих продуктів. Особливо актуальний при дробленні морожених ягід, фруктів і льоду для коктейлів і смузі.

Характеристики
Основні характеристики та функції
Тип
блендер стаціонарний
Потужність
800 Вт
Кількість швидкостей
5
Кількість насадок
1
Насадки
ніж для подрібнення, для розколювання льоду
Турборежим
ні
Імпульсний режим
так
Програми приготування
подрібнення, коління льоду
Конструкція
стаціонарний
Чаші
Матеріал чаші
скло
Об'єм чаші, л
1.8
Фізичні параметри
Живлення
від мережі
Колір
білий
Матеріал корпусу
пластик, метал
Вага
4.1 кг
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Блендер Gorenje B800RL White
Блендер Gorenje B800RL White
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових