з 09:00 до 21:00
Блендер Deerma DEM-NU05 Pink
Блендер Deerma DEM-NU05 Pink
БЛЕНДЕР DEERMA DEM-NU05 PINK 0
БЛЕНДЕР DEERMA DEM-NU05 PINK 1
БЛЕНДЕР DEERMA DEM-NU05 PINK 2
БЛЕНДЕР DEERMA DEM-NU05 PINK 3
БЛЕНДЕР DEERMA DEM-NU05 PINK 4
БЛЕНДЕР DEERMA DEM-NU05 PINK 5
Блендер Deerma DEM-NU05 Pink 6

Блендер Deerma DEM-NU05 Pink

Код: 196882
Закінчився
Продано
Опис

Смачно. Корисно. Зручно

Зі зручним портативним блендером Deerma DEM-NU05 ви зможете готувати свої улюблені фітнес-коктейлі та смуззі не тільки на кухні. Візьміть з собою на пробіжку цей компактний прилад, попередньо заповніть його фруктами й овочами та після закінчення пробіжки приготуйте і випийте свіжий і корисний напій, відпочиваючи на лавці в парку.

Практичність і функціональність

Блендер Deerma DEM-NU05 поєднує в собі високу якість збірки, надійність, простоту у використанні і функціональність. Покладіть в блендер улюблені овочі або фрукти, додайте на вибір молоко, йогурт або мінеральну воду, і вже через 10 секунд ви отримаєте заряд вітамінів на цілий день. Блендер оснащений батареєю ємністю 1500 мАг, чого вистачить на приготування 6 коктейлів. Всього 3 години підзарядки - і блендер знову готовий до роботи.

Ніякого скла

Складно відчувати себе комфортно і безпечно зі скляною пляшкою на пробіжці. Саме тому ємність для сумішей виготовлена ​​з міцного, легкого і екологічного матеріалу - PCTG-пластика. Прозора як скло пляшка абсолютно безпечна для контакту з харчовими продуктами, не впливає на смак напоїв і відрізняється високою стійкістю до ударів. Кришка склянки захищена від протікань і має зручне вушко для перенесення.

Всього кілька секунд - і фреш готовий

Натисніть на кнопку на корпусі блендера, і вже через мить ви зможете насолоджуватися свіжоприготовленим фрешем. Блендер оснащений потужним двигуном, який підтримує частоту обертання на рівні 21000 об/хв. Це дозволить отримати однорідну суміш з будь-яких овочів, ягід і фруктів, подрібнити горіхи, лід, крупи та інші продукти. Така швидкість обертання вибрана не випадково: леза блендера не перегріватися при подрібненні і не впливають на смак овочів і фруктів.

Захист від випадкових натискань

Щоб ви могли брати блендер з собою на роботу, він оснащений захистом від випадкового включення. Блендер можна абсолютно безпечно носити в сумці або рюкзаку. Для того, щоб включити прилад, потрібно два рази натиснути на кнопку на корпусі. Це захищає прилад від випадкового спрацьовування.

Вихрове перемішування

Для забезпечення рівномірного перемішування продуктів колба блендера всередині має 4 спеціальних ребра, які підвищують ефективність подрібнення. 6-лопасний ніж подрібнює інгредієнти набагато швидше та ефективніше, ніж ножі з 4 лопатями. Всього через кілька секунд роботи блендера всі продукти перетворюються в однорідну суміш з м'яким гармонійним смаком.

Зарядіться вітамінами

Deerma DEM-NU05 допоможе вам стежити за своїм здоров'ям і збагатити свій раціон свіжими овочами та фруктами. Блендер готує коктейлі, фреші, подрібнює тверді фрукти і овочі для салатів, щоб и ви могли протягом дня отримати заряд вітамінів і мікроелементів.

Характеристики
Основні характеристики та функції
Тип
фітнес-блендер
Потужність
140 Вт
Кількість швидкостей
3
Кількість насадок
1
Кількість чаш
1
Турборежим
ні
Чаші
Матеріал чаші
пластик
Об'єм чаші, л
0.4
Фізичні параметри
Живлення
від мережі
Колір
рожевий
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Блендер Deerma DEM-NU05 Pink
Блендер Deerma DEM-NU05 Pink
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових