з 09:00 до 21:00
Блендер Braun MQ 5235 WH White
Блендер Braun MQ 5235 WH White
БЛЕНДЕР BRAUN MQ 5235 WH WHITE 0
БЛЕНДЕР BRAUN MQ 5235 WH WHITE 1
БЛЕНДЕР BRAUN MQ 5235 WH WHITE 2
БЛЕНДЕР BRAUN MQ 5235 WH WHITE 3
БЛЕНДЕР BRAUN MQ 5235 WH WHITE 4
БЛЕНДЕР BRAUN MQ 5235 WH WHITE 5
БЛЕНДЕР BRAUN MQ 5235 WH WHITE 6
БЛЕНДЕР BRAUN MQ 5235 WH WHITE 7
БЛЕНДЕР BRAUN MQ 5235 WH WHITE 8
Блендер Braun MQ 5235 WH White 9

Блендер Braun MQ 5235 WH White

Код: 227551
Закінчився
Продано
Опис

Корисний і надійний

Готуйте різноманітні і корисні страви з високопродуктивним ручним блендером погружного типу Braun MQ 5235. Збалансована функціональність, якість виконання і стильний, ергономічний дизайн – це унікальні пропозиції від Braun, від яких складно відмовитися. Надійний апарат з середніх моделей сімейства MultiQuick дозволить кожній господині істотно урізноманітнити раціон оригінальними і цікавими рецептами.

Режимні моменти

Легко оптимізувати процес і підвищити ефективність обробки дозволяє спеціальний перемикач швидкостей, який спрацьовує м'яко, плавно і реагує практично миттєво на легкий дотик. Набір з 21 швидкості дає можливість контролювати роботу блендера і своєчасно посилювати або знижувати обороти. Точний контроль швидкостей і висока потужність мотора – можливість приготувати ідеально однорідну масу без крупинок і грудочок.

Повний контроль

Знімна металева ніжка блендера зі спеціальною геометрією обідка SplashControl швидко і ефективно подрібнить продукти будь-якої щільності і при цьому не забризкає робоче місце. Ножі, мають особливу гостроту і не вимагають правки, а додаткові дроблять леза допомагають подрібнювати в 2 рази швидше. Особлива технологія Active Blade дозволяє ножам активно обертатися вгору і вниз, що полегшує процес подрібнення грубих волокон.

Ергономіка і ефективність

Завдяки потужності в 1000 Вт блендер легко і швидко подрібнює, збиває і змішує найрізноманітніші продукти. Прозорий мірний стакан на 600 мл і спеціальна ємність на 500 мл дозволяють працювати в рідному посуді, а особлива анатомічна форма рукоятки ніжки знижує навантаження на руку навіть при тривалій експлуатації на вазі. Спеціальна градуйована розмітка на дозволяє контролювати обсяг вмісту, і регулювати кількість внесених рідких і щільних інгредієнтів.

Комфортне рішення

Фірмова технологія Easy Control полегшує управління Braun MQ 5235 WH, і дозволяє всього одним натисканням на кнопку змінити налаштування системи. Спеціальна функція плавного старту забезпечить ідеальний порядок на кухні, і нівелює ймовірність розбризкування вмісту чаші. При цьому мотор апарату працює тихо і плавно, поступово набираючи обертів, що також гарантує порядок і чистоту робочого простору.

Простота користування

Всі металеві деталі Braun MQ 5235 WH виготовлені з високолегованої хромонікелевої нержавіючої сталі, інертної до харчових продуктів, що гарантує якість готується суміші і істотно полегшує догляд за виробом. Знімні елементи можна мити в посудомийній машині, а міцний корпус з харчового пластику просто протерти.

Характеристики
Основні характеристики та функції
Тип
занурюваний блендер
Потужність
1000 Вт
Кількість швидкостей
21
Насадки
вінчик для збивання
Турборежим
так
Чаші
Мірний стакан
є
Фізичні параметри
Колір
білий з сірим
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Блендер Braun MQ 5235 WH White
Блендер Braun MQ 5235 WH White
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових