з 09:00 до 21:00
Блендер Gorenje B800RLBK
Блендер Gorenje B800RLBK
2 899
БЛЕНДЕР GORENJE B800RLBK 0
БЛЕНДЕР GORENJE B800RLBK 1
БЛЕНДЕР GORENJE B800RLBK 2
БЛЕНДЕР GORENJE B800RLBK 3

Блендер Gorenje B800RLBK

Код: 357128
В наявності
2 899 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 24 місяця
Опис

 Блендер Gorenje B800RLBK - це стаціонарна конструкція, яка ефективно впорається із завданнями, при яких необхідна як потужна інтенсивність обороту ножів, так і легка. Стаціонарний варіант дозволить звільнити руки, тому що вам не потрібно тримати в них моторний блок. При цьому модель не займає багато місця, адже її габаритні розміри рівні 22 ? 41.5 ? 19.5 см (Ш х В х Г). Оформлення в чорному кольорі із застосуванням прозорого пластику дозволить легко інтегрувати пристрій в будь-який варіант інтер'єру.

Конструкція розміщується на стійких ніжках, які мають якісне зчеплення з поверхнею. Завдяки цьому під час активної діяльності техніка не буде зрушуватися зі свого місця і ризик її падіння відсутній.

Важливе значення має встановлений в моторному блоці двигун. Дана модель оснащена модифікацією з показником 800 Вт, тому він чудово впорається навіть з найскладнішими завданнями, які передбачають кілочка льоду, горіхів і інших твердих складових.

Продуманий механізм безпеки не дає включитися техніці, поки всі її складові не стануть на місце. Так досягається чудовий рівень захисту, який не порушується навіть у ситуації, якщо приладом користується недосвідчений новачок.

Чотирьохлопатевий ніж з нержавіючої сталі чудово подрібнює будь-які інгредієнти, тим самим дозволяючи вам отримати однорідну масу без грудочок. Такий матеріал відмінно підходить для харчового застосування. А його міцність і захищеність від корозії стане запорукою тривалого експлуатаційного терміну.

Досить об'ємний глечик на 1.8 л має зручну форму, що передбачає комфортне використання. Навіть будучи повністю наповненим рідиною, такий резервуар легко брати однією рукою за рогач рукоять. На бічній стінці є мітки обсягу, що дозволяють співвіднести рівень рідини з цифровими позначеннями. 

Характеристики
Основні характеристики та функції
Тип
блендер стаціонарний
Потужність
800 Вт
Кількість швидкостей
5
Кількість насадок
1
Насадки
для розколювання льоду, блендер-чаша
Турборежим
ні
Програми приготування
подрібнення
Конструкція
стаціонарний
Комплектація
інструкція, ємність для подріблення, гарантійний талон
Чаші
Матеріал чаші
скло
Об'єм чаші, л
1.8
Фізичні параметри
Матеріал ніжки блендера
відсутня ніжка
Живлення
від мережі
Колір
чорний
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Блендер Gorenje B800RLBK
Блендер Gorenje B800RLBK
2 899 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових