з 09:00 до 21:00
Блендер Eisen EBP-300W
Блендер Eisen EBP-300W
БЛЕНДЕР EISEN EBP-300W 0
БЛЕНДЕР EISEN EBP-300W 1
БЛЕНДЕР EISEN EBP-300W 2
БЛЕНДЕР EISEN EBP-300W 3
БЛЕНДЕР EISEN EBP-300W 4

Блендер Eisen EBP-300W

Код: 371766
Закінчився
Продано
Опис

RMx Series RM850x — повністю модульний блок живлення форм-фактора ATX із сертифікацією 80 PLUS Gold, 850 Вт (EU). Повністю модульні блоки живлення серії CORSAIR RM850x Series з роз'ємами EPS12V створені з використанням компонентів найвищої якості, завдяки яким вони забезпечують ефективне живлення вашого ПК за стандартом 80 PLUS Gold і практично безшумну роботу системи.

Охолодження з технологією магнітної левітації в поєднанні з високою ефективністю
Повністю модульні блоки живлення CORSAIR RMx Series створені з компонентів найвищої якості, завдяки чому забезпечують ефективне живлення вашого ПК за стандартом 80 PLUS Gold і практично безшумне функціонування.

Вентилятор 135 мм із технологією магнітної левітації
Висока продуктивність, низький рівень шуму та неперевершена надійність завдяки вентилятору, обладнаному підшипником із технологією магнітної левітації, і спеціально розробленим роторам.

Висока ефективність
За максимального ККД понад 90% блоки живлення серії RMx Series виробляють менше шуму та менше тепла, а це означає менше занепокоєння й більше часу на ігри.

Повністю модульна конструкція з декількома роз'ємами EPS12V
Повністю модульна система кабелів передбачає приєднання лише тих кабелів, які необхідні для роботи системи, а великий набір кабелів у комплекті постачання забезпечує широкі можливості сумісності із сучасними графічними картами та материнськими платами. Блоки живлення цієї серії також сумісні з 12-контактним кабелем живлення для новітніх топових графічних процесорів.

Режим нульової швидкості обертання вентилятора
За низьких і середніх навантажень вентилятор охолодження повністю вимикається, забезпечуючи практично безшумну роботу системи, але щойно навантаження збільшується, вентилятор вмикається й підтримує необхідний рівень температури для критично важливих компонентів.

Технологічність і надійність
Кожен блок живлення CX-F RGB забезпечує стабільне та надійне подавання живлення й найвищу продуктивність завдяки ретельно пропрацьованій топології LLC з перетворенням постійного струму в постійний і японським первинним конденсаторам, розрахованим на роботу за температури до 105 °C. Підтримка режиму сну Microsoft Modern Standby дає змогу миттєво пробудити ПК і підвищити ефективність роботи системи за низьких навантажень.

Сертифікат
Організація Cybenetics оцінює ефективність і рівень шуму у всьому діапазоні потужності блоків живлення, використовуючи понад 1450 різних комбінацій навантажень. Рівень ефективності «Gold» передбачає загальну ефективність у діапазоні від ?87% до <91% (залежно від вхідної напруги). Рівень шуму «A», який вимірюється за тією ж комбінацією навантаження, становить від ?25 дБА до <30 дБА за усереднення даних за шумом.

Гарантія на десять років
Гарантія на три роки та можливість звернутися в доступну у всьому світі службу технічної підтримки CORSAIR.

Зберіть систему на свій смак
Кожен повністю модульний блок живлення CORSAIR сумісний із широким асортиментом приладдя CORSAIR. Від кабелів з індивідуальним обплетенням в різних колірних оформленнях до 12-контактних кабелів живлення з роз'ємом Micro-Fit для графічних процесорів і кабелів живлення 12VO для материнських плат — зберіть систему на свій смак.

Характеристики
Основні характеристики та функції
Тип
занурюваний блендер
Потужність
300 Вт
Кількість швидкостей
1
Кількість насадок
1
Насадки
блендер-ніжка, вінчик для збивання
Фізичні параметри
Колір
білий, сірий
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Блендер Eisen EBP-300W
Блендер Eisen EBP-300W
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових