з 12:00 до 21:00
Блендер JIMMY Blender B53 Black
Блендер JIMMY Blender B53 Black
БЛЕНДЕР JIMMY BLENDER B53 BLACK 0
БЛЕНДЕР JIMMY BLENDER B53 BLACK 1
БЛЕНДЕР JIMMY BLENDER B53 BLACK 2
БЛЕНДЕР JIMMY BLENDER B53 BLACK 3
Блендер JIMMY Blender B53 Black 4

Блендер JIMMY Blender B53 Black

Код: 735022
Закінчився
Продано
Опис

Швидке та зручне подрібнення продуктів

Ручний регулятор потужності дозволяє вибрати відповідний режим змішування або подрібнення різних продуктів харчування дозволяє за лічені секунди зробити суміш овочів або фруктів, подрібнити горіхи або наколоти лід. Виберіть режим роботи та приготуйте продукти для задоволення смаком.

Ручний вибір швидкості обертів лез

Щоб змішати продукти в правильну консистенцію, помістіть їх у чашу і виберіть відповідні оберти обертання лез. Через кілька секунд ви отримаєте ретельно змішані продукти у необхідній вам консистенції.

Вибирайте одну із шести швидкостей

Вбудований регулятор обертів дозволяє правильно підібрати режим роботи для різних продуктів, наприклад: для ягід або фруктів виберіть 1 або 2 рівень, для відварених продуктів та овочів використовуйте 3 і 4 рівні, для подрібнення горіхів, колки льоду та твердіших продуктів краще використовувати 5 і 6 рівні потужності.

Швидкісне змішування продуктів із збереженням смаку

Вбудований мотор має потужність 1000 Ватт, завдяки чому леза набирають задані оберти моментально після включення блендера. Таким чином, продукти в чаші змішуються і подрібнюються миттєво і зберігають смак для вашої насолоди. Швидке обертання лез сприяє збереженню смаку продуктів, робить структуру продукту м'якою, а текстуру приємною для їди. Це дуже важливо при приготуванні дитячого харчування, коктейлів із фруктами або ягідно-молочного смузі. Усі корисні мікроелементи та вітаміну зберігаються.

Леза для подрібнення з нержавіючої сталі підвищеної міцності

Швидкісні та заточені леза швидко подрібнюють будь-які продукти, змішують фрукти, овочі та ягоди. Блендер з нержавіючими лезами відрізняється високою зносостійкістю завдяки тому, що леза не окислюються та стійкі до корозії. Леза мають спеціальну форму та заточування, щоб краще змішувати та подрібнювати продукти різних розмірів та міцності.

Чаша для змішування та подрібнення

Внутрішня частина корпусу чаші для змішування виготовлена зі спеціальними технологічними виступами, завдяки яким продукти змішування прямують усередину вирви змішаних продуктів і не затримуються на стінках чаші, як це буває в блендерах інших виробників.

Інформативний екран у корпусі

Блендер B53 обладнаний вбудованим дисплеєм, на якому відображається час роботи блендера під час змішування або подрібнення продуктів, а також відображається швидкість обертання лез для чіткого розуміння який режим роботи краще підійде для тих чи інших продуктів.

Чаша для подрібнення з рукояткою

Місткість для подрібнення та змішування продуктів має малу вагу всього 800 грам, виготовлена з харчового прозорого пластику високої міцності та має зручну рукоятку для перенесення та розливання вмісту по келихах або чашках.

Додаткова функція самоочищення

Після роботи з подрібнення горіхів або змішування смузі ви можете наповнити чашу деякою кількістю води і використовувати імпульсний режим блендера для його самоочищення. Таким чином всі продукти харчування змішаються з водою для легшого миття вручну або в посудомийній машині. Чашу можна мити в посудомийній машині, вона пристосована для цього.

Комплектний шейкер для приготовлених коктейлів

У комплекті з блендером поставляється ще одна чаша, яка пристосована спеціально для приготування спортивного харчування, коктейлів із фруктами та ягодами. Місткість має герметичний клапан, завдяки чому її можна брати з собою на прогулянку або в спортивний зал. Можна навіть використовувати блендер для змішування протеїнових коктейлів чи іншого спортивного харчування.

Велика знімна ємність з рукояткою

1,5 літрова чаша для змішування дуже зручна для застосування, так як має достатній обсяг для приготування відразу кількох коктейлів і має зручну рукоятку для перенесення та розливу сумішей по келихах або склянках.

Дизайнерський блендер для здорового харчування

Основний блок блендера з мотором та елементами керування виготовлений з якісних нетоксичних матеріалів, які мають приємне забарвлення та зовнішній вигляд. Корпус легко миється і відмінно стійкий до подряпин та потертостей. Місця контактування блендера зі столом мають гумові ущільнювачі, щоб під час роботи блендер не дратував своїм деренчанням та переміщенням по робочій поверхні кухні.

Комплект з усім необхідним і навіть більше

Комплектація не закінчується основним блоком блендера та чашею для змішування, також у комплекті поставляється герметичний шейкер для транспортування коктейлів із собою. Також є інструмент для розмішування сумішей та напоїв. Додаткові герметичні прокладки та ущільнювачі присутні в комплекті та покращують взаємодію з пристроєм щодня.

Характеристики
Основні характеристики та функції
Тип
блендер стаціонарний
Потужність
1000 Вт
Кількість швидкостей
6
Кількість насадок
1
Насадки
блендер-чаша
Кількість чаш
1
Турборежим
ні
Програми приготування
подрібнення
Конструкція
стаціонарний
Кількість обертів на хвилину
25000 об/хв
Комплектація
інструкція, штовхач, шейкер, стакан із кришкою
Чаші
Матеріал чаші
пластик
Об'єм чаші, л
1.5
Мірний стакан
0.6 л
Фізичні параметри
Матеріал ніжки блендера
прогумовані ніжки
Живлення
від мережі
Колір
чорний
Матеріал корпусу
пластик
Вага
3.9 кг
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Блендер JIMMY Blender B53 Black
Блендер JIMMY Blender B53 Black
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових