з 09:00 до 18:00
Блендер KitchenAid 5KHBV53EOB
Блендер KitchenAid 5KHBV53EOB

Блендер KitchenAid 5KHBV53EOB

Код: 756147
Закінчився
Продано
Опис

Полегшує вашу роботу

За рахунок своєї легкої та компактної конструкції блендер KitchenAid Classic швидко стане вашим улюбленим помічником на кухні. Він простий у використанні та досить потужний, щоб легко впоратися з будь-яким кухонним завданням, забезпечуючи при цьому більший комфорт та контроль під час приготування.

Удосконалюйте свої рецепти

Відчуйте себе справжнім шефом на своїй кухні, готуючи всілякі смачні рецепти та напої – від молочних коктейлів до хумусу, соусів та закусок. Завдяки 4-гранному лезу з нержавіючої сталі ви можете легко приготувати ідеальне пюре, легку вітамінну смузі або ваш улюблений суп, змішаний до того ступеня, якому ви віддаєте перевагу.

Контролюйте текстуру

Чи готовите ви соус для заправки пасти, пюре з цвітної капусти або партію дитячого харчування – з KitchenAid Classic ви легко можете досягти потрібної вам текстури страви. Перемикач рівня швидкості дає вам більше гнучкості та повний контроль над їжею, яку ви готуєте. Від змішування до збивання ця кнопка дозволяє самостійно вибирати швидкість роботи блендера.

Захистіть свої каструлі та сковорідки

Завдяки довгій 20-сантиметровій ніжці блендера ви можете легко змішувати супи прямо в каструлі і готувати молочні коктейлі у високих глечиках. Це дуже зручно і дозволить заощадити ваш час, а також не забруднити зайвий посуд. Ви також можете використовувати знімний захисний кожух для насадки блендера, щоб захистити посуд від появи подряпин. Тому з KitchenAid Classic можна змішувати та подрібнювати навіть у посуді з делікатним внутрішнім покриттям.

Мірна ємність для змішування без бісфенолу-А

Вам подобається порядок? Завдяки можливості відміряти інгредієнти, змішувати, подавати і навіть зберігати в одній ємності з кришкою об'ємом 700 мл, миття посуду займе набагато менше часу. А коли закінчите, просто промийте склянку блендера вручну або помістіть її у верхній кошик посудомийної машини.

Характеристики
Основні характеристики та функції
Тип
занурюваний блендер
Потужність
180 Вт
Кількість швидкостей
2
Кількість насадок
1
Насадки
насадка для захисту антипригарного покриття
Турборежим
ні
Імпульсний режим
ні
Програми приготування
подрібнення
Конструкція
ручний
Кількість обертів на хвилину
11600 об/хв
Чаші
Об'єм чаші, л
0.7
Мірний стакан
є
Фізичні параметри
Матеріал ніжки блендера
нержавіюча сталь
Живлення
від мережі
Колір
чорний
Розмір
41,4 х 9,1х 6,4 см
Довжина мережевого шнура
1,5 м
Матеріал корпусу
метал
Вага
0.94 кг
Додатково
кг: 0.935, знімна занурювана, см: 41.4х9х6.3. вага, що замикається обертанням, частина з неіржавної сталі довжиною 20.3 см. насадка для захисту покриття посуду
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Блендер KitchenAid 5KHBV53EOB
Блендер KitchenAid 5KHBV53EOB
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових