з 09:00 до 21:00
Блендер KitchenAid 5KSB1320EWH White
Блендер KitchenAid 5KSB1320EWH White
12 590
БЛЕНДЕР KITCHENAID 5KSB1320EWH WHITE 0
БЛЕНДЕР KITCHENAID 5KSB1320EWH WHITE 1
БЛЕНДЕР KITCHENAID 5KSB1320EWH WHITE 2
БЛЕНДЕР KITCHENAID 5KSB1320EWH WHITE 3
БЛЕНДЕР KITCHENAID 5KSB1320EWH WHITE 4
БЛЕНДЕР KITCHENAID 5KSB1320EWH WHITE 5

Блендер KitchenAid 5KSB1320EWH White

Код: 769668
В наявності
12 590 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Компактний та вмілий помічник на вашій кухні

Блендер KitchenAid K130 - незамінний помічник на кожен день, який ідеально підходить як для новачків, так і для досвідчених кухарів. Він швидко подрібнює та збиває, забезпечуючи ідеальний смак та текстуру ваших творінь. А також запросто впорається з льодом та замороженими фруктами. Тому ви можете отримати відмінні результати, незалежно від того, чи ви готуєте безалкогольний коктейль, поживний домашній суп, дитяче харчування, соуси або смузі. Система з 3 частин працює в ідеальній гармонії: унікальне асиметричне лезо з нержавіючої сталі, ребриста ємність і потужний двигун Intelli-Speed, який адаптується до вмісту глечика для підтримки оптимальної швидкості, разом творять дива. А просте управління з 3 доступними швидкостями та імпульсним режимом допомагає легко контролювати роботу блендера та отримувати потрібні вам результати. З таким помічником ви можете виконувати всі види повсякденних кухонних робіт набагато швидше та легше.

Унікальна система змішування

Є дуже вагома причина, через яку цей класичний блендер KitchenAid стане вашим улюбленим кухонним приладом. Вся справа в потужному вихорі, який він створює. У трикомпонентній системі змішування блендера використовується спеціально розроблене асиметричне лезо, яке змішує під чотирма кутами, ребристий глечик, який підштовхує вміст до леза, та адаптивний двигун Intelli-Speed, максимальна потужність якого становить 0,9 к.с. При цьому двигун настільки просунутий, що може визначати щільність вмісту глека, щоб постійно підтримувати оптимальну швидкість. Це справді розумний кухонний помічник!

Широкий функціонал для легкого приготування

Від ягідної смузі та тесту для млинців до соусу песто – з блендером KitchenAid K130 ви зможете готувати будь-які повсякденні страви більш ефективно та залишати собі більше часу для розваг. Просто додайте всі інгредієнти і дивіться, як він легко перетворює їх на однорідну масу. А 3 налаштування швидкості та імпульсний режим допоможуть отримати саме ту текстуру, яка вам потрібна. Коктейлі, заправки для салатів, сальса та багато іншого робляться за допомогою цього блендера так просто, що незабаром він стане вашим найпопулярнішим робочим інструментом на кухні.

Практична конструкція

Місткий, ребристий глечик об'ємом 1,4 л виготовлений з міцного пластику, що не містить бісфенол-А, і має зручне маркування об'єму, яке допоможе вам вимірювати рідини без мірного глека. Забули щось додати? Кришка має знімний ковпачок, що дозволяє додавати інгредієнти під час змішування.

Функція плавного пуску для контролю бризок

Немає сенсу в кухонному приладі, що створює ще більше роботи. Ось чому KitchenAid додала до блендера K130 функцію плавного пуску, яка запускає двигун приладу на нижчій швидкості, щоб акуратно втягувати продукти в центр, а потім швидко збільшує швидкість до вибраного налаштування. Це захищає двигун і запобігає розбризкуванню інгредієнтів та їх застряванню з боків. Таким чином, вам не доведеться зупиняти блендер і струшувати чашу. Все і так поєднуватиметься поступово.

Простий догляд

І навіть мити K130 Classic дуже просто. Глек блендера об'ємом 1,4 л і кришку можна швидко зняти і промити вручну, якщо потрібно лише легке очищення, або завантажити в посудомийну машину і зовсім звільнити себе від зайвого клопоту.

Характеристики
Основні характеристики та функції
Тип
блендер стаціонарний
Потужність
650 Вт
Кількість швидкостей
3
Кількість насадок
1
Насадки
для розколювання льоду, міні-подрібнювач
Турборежим
так
Імпульсний режим
ні
Програми приготування
подрібнення
Конструкція
стаціонарний
Комплектація
ємність для подріблення, інструкція, гарантійний талон
Чаші
Матеріал чаші
пластик
Об'єм чаші, л
1.4
Фізичні параметри
Матеріал ніжки блендера
метал
Живлення
від мережі
Колір
білий
Розмір
37.6 х 18х 21.5 см
Вага
3.17 кг
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Блендер KitchenAid 5KSB1320EWH White
Блендер KitchenAid 5KSB1320EWH White
12 590 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових