з 09:00 до 21:00
Блендер Kenwood HBM 60.007 GY
Блендер Kenwood HBM 60.007 GY
БЛЕНДЕР KENWOOD HBM 60.007 GY 0
БЛЕНДЕР KENWOOD HBM 60.007 GY 1
БЛЕНДЕР KENWOOD HBM 60.007 GY 2
БЛЕНДЕР KENWOOD HBM 60.007 GY 3
БЛЕНДЕР KENWOOD HBM 60.007 GY 4
БЛЕНДЕР KENWOOD HBM 60.007 GY 5
БЛЕНДЕР KENWOOD HBM 60.007 GY 6
БЛЕНДЕР KENWOOD HBM 60.007 GY 7
БЛЕНДЕР KENWOOD HBM 60.007 GY 8
БЛЕНДЕР KENWOOD HBM 60.007 GY 9
Блендер Kenwood HBM 60.007 GY 10

Блендер Kenwood HBM 60.007 GY

Код: 822344
Закінчився
Продано
Опис

Потужний і надійний

Сильною стороною блендера HBM 60.007 є його надійний двигун потужністю 1000 Вт, що дозволяє без зусиль переробляти навіть найтвердіші інгредієнти. Незважаючи на таку високу потужність, прилад легко тримати та керувати ним завдяки оптимальній потужності всмоктування.

Технологія Triblade

Створений для досягнення ідеальних результатів змішування - навіть для великих партій супів, соусів або смузі — блендер Kenwood точно подрібнює всі інгредієнти. Ви можете створювати різноманітні освіжаючі напої, корисні страви та ідеальні десерти за лічені секунди, змішуючи найтвердіші продукти та подрібнюючи лід.

Покращена підошва

Інноваційна, на 35% ширша підошва блендера Triblade XL+ дозволяє швидко та ефективно досягти бажаної текстури для більш ретельного змішування. Дозволяє готувати більші порції страви або напою для всієї родини та гостей. Чудово підходить для змішування інгредієнтів у високих, глибоких посудинах. Використання нержавіючої сталі захищає ніжку від знебарвлення, наприклад, при використанні фруктів і овочів, таких як буряк або малина. Ви можете змішувати як дуже гарячі, так і дуже заморожені продукти, не боячись пошкодити їх.

Візьміть все під контроль

Плавне регулювання швидкості та практична турбо-функція дають вам повний контроль над результатами змішування. Ви завжди отримаєте бажану текстуру — оксамитову гладкість крем-супів, шовковисту консистенцію соусів або дрібні інгредієнти, яких вимагає страва, яку ви готуєте. Просто пересувайте диск від мінімальної до максимальної швидкості, поки не досягнете бажаної консистенції. Турбо-режим полегшить змішування найтвердіших продуктів, таких як горіхи, м'ясо, овочі, сир або спеції.

Рукоятка Suregrip

Для повного комфорту та безпеки Triblade XL+ має ергономічну ручку, вкриту м'яким матеріалом. Вона гарантує, що блендер надійно лежить у вашій руці і його можна легко збалансувати. Вам також не доведеться турбуватися про чистоту вашого одягу або кухні, оскільки ніжка приладу оснащена дрібними зубчиками, які запобігають розбризкуванню інгредієнтів під час роботи.

Сила кулінарних витворів

Набір функціональних насадок дозволяє відкрити для себе багатство смаків та ароматів і збагатити своє щоденне меню новими — завжди ідеально приготованими — стравами та десертами! Завдяки простому поворотному кріпленню насадки легко збираються та розбираються, а для повної зручності обслуговування їх можна мити в посудомийній машині (включаючи металеву ніжку блендера).

Професійний віночок дозволяє легко і швидко приготувати оксамитове пюре з овочів і фруктів, наприклад, картоплі, батату, моркви, селери, цвітної капусти, гороху, топінамбура, квасолі або бобів. Дозволяє досягти ідеально гладкої, кремоподібної текстури та зберегти повний смак усіх інгредієнтів.

Він оснащений двома ситами: одне для м'яких продуктів, таких як малина або полуниця, з яких можна приготувати фруктовий мус, джем або заварний крем, а інше — для більш твердих овочів і фруктів. З його допомогою приготувати пишне пюре вдвічі легше, ніж при пюруванні вручну.

Міцний металевий віночок неперевершено підходить для збивання вершків, яєць, приготування безе, суфле, тортів, соусів або майонезу. Він рівномірно збиває, аеруючи маси та надаючи їм легкої та пухнастої текстури.

Контейнер з носиком для виливання

Практичний мірний стакан об'ємом 500 мл дозволяє ефективно відміряти та зберігати інгредієнти. З її допомогою можна зручно готувати фруктові смузі, супи, заварні креми, торти і пюре, наприклад, для млинців або бісквітів, а також збивати яєчні білки і вершки, не турбуючись про те, що ви забризкаєте кухню або одяг.

Характеристики
Основні характеристики та функції
Тип
занурюваний блендер
Потужність
1000 Вт
Кількість насадок
3
Насадки
для пюре, вінчик для збивання, блендер-ніжка
Турборежим
так
Імпульсний режим
ні
Конструкція
занурювальний
Керування
електронне
Чаші
Матеріал чаші
пластик
Об'єм чаші, л
0.7
Фізичні параметри
Матеріал ніжки блендера
нержавіюча сталь
Живлення
від мережі
Колір
сірий
Розмір
32 x 40 x 12 см
Матеріал корпусу
пластик
Вага
1.47 кг
Додатково
приготування їжі
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Блендер Kenwood HBM 60.007 GY
Блендер Kenwood HBM 60.007 GY
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових