з 09:00 до 21:00
Bluetooth-гарнітура Dacom ATHLETE Red
Bluetooth-гарнітура Dacom ATHLETE Red
BLUETOOTH-ГАРНІТУРА DACOM ATHLETE RED 0
BLUETOOTH-ГАРНІТУРА DACOM ATHLETE RED 1
BLUETOOTH-ГАРНІТУРА DACOM ATHLETE RED 2
BLUETOOTH-ГАРНІТУРА DACOM ATHLETE RED 3

Bluetooth-гарнітура Dacom ATHLETE Red

Код: 524167
Закінчився
Продано
Обраний колір: Red
Опис

Dacom Athlete – бездротові сенсорні стерео блютуз навушники з шийним ободом для занять спортом (біг, велоспорт, тренажерний зал, теніс).

Ідеальні спортивні навушники.

Наші бездротові навушники призначені для занять спортом. Еластична лінія звуження та ергономічний дизайн роблять його більш стійким та зручним у носінні, не потрібно турбуватися про те, що він впаде навіть при напружених вправах. Гарнітура легка, тому ви не відчуваєте ваги гарнітури під час вправ чи бігу. Просто насолоджуйтеся ним під час бігу, тренування, їзди на велосипеді, тренування або тренажерному залі.

Superior Deep Bass.

У навушниках використовується 10 мм полімерно-композитна діафрагма, налаштована на спортивну акустику, підтримується декодування AAC HD. У наших спортивних навушниках використовується технологія Bluetooth 5.0, що забезпечує стабільну передачу бездротових навушників Bluetooth без перерв, чудове стереофонічне відтворення з глибокими басами, що робить заняття спортом більш захопливим та приносить вам більше задоволення від прослуховування.

Водонепроникний IPX7.

У наших тренувальних навушниках використовується низьковольтна плазмова нанотехнологія для запобігання пошкодженню внутрішнього ланцюга зовнішніми речовинами, що може забезпечити безпеку як води, так і поту, а загальний рівень захисту досягає стандарту IPX7. Він стійкий до поту під час тренувань і може носитись у будь-яких погодних умовах.

20 годин відтворення.

Ці спортивні навушники можуть забезпечити до 20 годин надовго відтворення з батареями місткістю 120 мАг. Навушники швидко заряджаються через USB-C. Достатньо насолоджуватися цим, коли ви тренуєтеся.

Розумне сенсорне керування.

Для комфортних занять спортом та зменшення тиску на вухо інтелектуальне сенсорне управління зручніше та зручніше, ніж фізична кнопка, яку важко натискати. Ви можете робити більше під час занять спортом, просто торкнувшись вушні затички.

Характеристики
Конструкція
Тип конструкції
вакуумні
Мікрофон
Наявність мікрофона
так
Живлення
Час роботи від акумулятора
до 8 год
Фізичні параметри
Колір
червоний
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Bluetooth-гарнітура Dacom ATHLETE Red
Bluetooth-гарнітура Dacom ATHLETE Red
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових