з 09:00 до 21:00
Централь Ajax Hub 2 Plus White інтелектуальна
Централь Ajax Hub 2 Plus White інтелектуальна
10 899
ЦЕНТРАЛЬ AJAX HUB 2 PLUS WHITE ІНТЕЛЕКТУАЛЬНА 0
ЦЕНТРАЛЬ AJAX HUB 2 PLUS WHITE ІНТЕЛЕКТУАЛЬНА 1
ЦЕНТРАЛЬ AJAX HUB 2 PLUS WHITE ІНТЕЛЕКТУАЛЬНА 2
ЦЕНТРАЛЬ AJAX HUB 2 PLUS WHITE ІНТЕЛЕКТУАЛЬНА 3
ЦЕНТРАЛЬ AJAX HUB 2 PLUS WHITE ІНТЕЛЕКТУАЛЬНА 4
ЦЕНТРАЛЬ AJAX HUB 2 PLUS WHITE ІНТЕЛЕКТУАЛЬНА 5
ЦЕНТРАЛЬ AJAX HUB 2 PLUS WHITE ІНТЕЛЕКТУАЛЬНА 6
ЦЕНТРАЛЬ AJAX HUB 2 PLUS WHITE ІНТЕЛЕКТУАЛЬНА 7
ЦЕНТРАЛЬ AJAX HUB 2 PLUS WHITE ІНТЕЛЕКТУАЛЬНА 8
ЦЕНТРАЛЬ AJAX HUB 2 PLUS WHITE ІНТЕЛЕКТУАЛЬНА 9

Централь Ajax Hub 2 Plus White інтелектуальна

Код: 368805
В наявності
10 899 грн
Обраний колір: White

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 24 місяця
Опис

Миттєвий зв'язок із користувачами й охоронною компанією
Зв'язок із зовнішнім світом критичний для централі системи безпеки, її надійність і стабільність — гарантія своєчасного передавання тривоги. І нова централь Ajax підносить зв'язок до абсолюту.

Hub 2 Plus обладнаний комунікаційним модулем із чотирма незалежними каналами та підтримкою швидкісних мереж LTE. Ця конфігурація дає змогу під'єднати пристрій до двох різних інтернет-провайдерів через Ethernet і Wi-Fi, а також до двох стільникових мереж. Водночас автоматичне перемикання між каналами займає секунди.

Верифікація тривоги світлиною за 9 секунд
За фотоверифікацією майбутнє охоронної індустрії. Ця технологія оптимальна і для комерційних, і для житлових об'єктів — вона доступна та поважає приватність людей. Анімовані серії знімків із датчиків руху MotionCam дають змогу оцінити те, що відбувається на об'єкті в динаміці. Водночас камери активуються лише за ги

Hub 2 Plus дає змогу під'єднати 200 датчиків MotionCam. І доставляє фотопідтвердження тривоги охоронній компанії та користувачам лише за 9 секунд. Навіть у разі під'єднання через SIM завдяки підтримці швидкісних мереж LTE.

  • Зафіксував рух
  • Підняв тривогу
  • Показав ситуацію

Гарантована доставка тривог і фотопідтвердження
Ми розробили радіопротокол Jeweller, щоб гарантувати безперебійну взаємодію всіх пристроїв системи безпеки. Він забезпечує двосторонній зв'язок хабу з датчиками на відстані до 2000 метрів, дає змогу дистанційно керувати системою й повідомляє про тривогу менш ніж за 0.15 секунди. Jeweller використовує фрейми для синхронізування сеансів зв'язку пристроїв, аутентифікацію для унеможливлення підробки та шифрування для захисту від крадіжки даних. Енергоощадний протокол дає змогу датчикам працювати роками від комплектних батарейок.

Wings — інноваційний радіопротокол, розроблений для швидкісного передавання графічних даних на великих відстанях. Радіопротокол використовує виділену антену Hub 2 Plus для підвищення надійності каналу зв'язку. Wings доставляє сівтлини на відстані до 1700 метрів навіть за нестабільного рівня сигналу та перебоїв зв'язку завдяки вбудованим алгоритмам перевірки та дозавантаження пакетів. Оператор охоронної компанії й користувачі бачать перший знімок із місця події вже за 9 секунд після тривоги.

Автоматизує безпеку
Hub 2 Plus дає змогу створити 64 сценарії та мінімізувати вплив людського чинника на безпеку. Хаб може вмикати та вимикати охорону об'єкта чи групи за розкладом. Моментально активувати дим-машину, якщо в приміщення проникнуть. Знеструмити приміщення і ввімкнути аварійне освітлення в разі пожежі. Або перекрити воду в разі протікання. Керувати світлом, електрозамками, ролетами та гаражними воротами — в разі зміни статусу охорони, після натискання кнопки або за тривогою датчика.

Захищає великі об'єкти зі складною внутрішньою організацією
Бізнес-центри, заводи й багатоповерхові вілли з господарськими будівлями — Hub 2 Plus забезпечить безпеку найскладніших об'єктів. Новий хаб контролює до 200 пристроїв системи безпеки. Його дальність зв'язку сягає 2000 метрів, а радіомережа системи може покрити до 35 км?. Hub 2 Plus дає змогу створити 25 груп охорони та під'єднати 200 користувачів, щоб розділити охорону об'єкта на зони та чітко розмежувати доступ працівників.

  • 200 користувачів
  • 200 пристроїв у системі
  • 25 груп охорони
  • 35 км? радіозв'язку за використання 5 ReX

Стійкий до саботажу
Що б не сталося з Hub 2 Plus, охоронна компанія й користувачі будуть повідомлені. Хаб неможливо непомітно вимкнути, коли об'єкт знято з охорони. Якщо зловмисник спробує зняти пристрій із кріплення, моментально спрацює тривога за тампером. А про зникнення зв'язку з хабом сервер Ajax Cloud може повідомити вже через 60 секунд завдяки частим опитуванням. Навіть якщо знеструмити будинок, хаб і далі оборонятиме об'єкт до 15 годин завдяки вбудованому резервному акумулятору.

  • Опитування пристроїв від 12 с
  • Детекція обривання зв'язку з хабом за 60 с
  • 15 годин роботи від резервного акумулятора

Розвивається, а не старіє
Hub 2 Plus працює під керуванням операційної системи реального часу OS Malevich, яку розробила Ajax Systems. Система гранично надійна, невразлива для вірусів і захищена від кібератак. Модульна архітектура спрощує розвиток OS Malevich. Система отримує нові можливості кілька разів на рік завдяки оновленням через повітря. Процес не вимагає участі інженера монтажу або користувача та відбувається за лічені хвилини, коли система безпеки знята з охорони.

Hub 2 Plus — найпродуктивніший хаб Ajax. У нього в 4.5 раза швидший процесор і в 8 разів більше пам'яті, як порівняти з Hub 2. Апаратна конфігурація дасть змогу пристрою роками розвиватися й залишатися актуальним.

Керується з програми
Ми відмовилися від кнопок керування на корпусі централі й архаїчних інтерфейсів — застосунки зручніші та надійніші. Вони під'єднуються до хабу через захищений канал через сервер Ajax Cloud, розташований у декількох дата-центрах AWS. Програми дають змогу користувачам системи з правами адміністратора керувати безпекою об'єкта, змінювати налаштування хаба та під'єднаних до нього пристроїв, створювати сценарії та відстежувати події. Зі смартфона або персонального комп'ютера. На об'єкті й віддалено.

Монтується без метушні
Hub 2 Plus готовий до роботи з упаковки. Все модулі комунікації, блок живлення й резервна батарейка вже встановлені. Для встановлення системи, потрібно під'єднати пристрій до електромережі та інтернету, вставити сім-карти та відсканувати QR-код через застосунок. А завдяки кріпильній панелі SmartBracket корпус пристрою не потрібно розбирати під час монтажу.

Під'єднання охоронних пристроїв, відеокамер, користувачів, тестування радіосигналу, створення груп і сценаріїв, навіть відправлення запиту на під'єднання до ПЦС — будь-які налаштування системи завжди доступні в застосунках Ajax. Незалежно від того, перебуваєте ви на об'єкті чи ні.

Легкий апгрейд системи безпеки
Щоб спростити процес оновлення хабів на об'єктах, ми передбачили можливість автоматичного перенесення даних між ними. Функція імпорту дає змогу перенести настройки, під'єднані пристрої, групи, сценарії та користувачів зі старого хабу на Hub 2 Plus. Менш ніж за 15 хвилин.

Централь Ajax Hub 2 Plus White інтелектуальна
Централь Ajax Hub 2 Plus White інтелектуальна
10 899 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових