з 09:00 до 21:00
Відеодомофон EvoVizion VP-701 + DP-04 cam
Відеодомофон EvoVizion VP-701 + DP-04 cam

Відеодомофон EvoVizion VP-701 + DP-04 cam

Код: 379317
Закінчився
Продано
Опис

Комплект домофона включає в себе відеодомофон, викличну панель і камеру відеоспостереження. Це охоронне обладнання дозволить записувати і передавати зображення відвідувачів на екран відеодомофона, ви завжди будете знати, хто до вас прийшов, навіть погане освітлення вам не завадить.

7-ми дюймовий відеодомофон EvoVizion VP-701 з TFT LCD екраном з роздільною здатністю 800 х 480 і високоякісної передачею кольору, дозволить побачити навіть дрібні деталі на вихідному зображенні. виконаний в стильному дизайні з високоякісного пластику з сенсорними кнопками, меню налаштувань з підтримкою російської мови. Кнопки дозволяють відповідати на виклик, переглядати відео з камери відеоспостереження, викликати по интеркому, дистанційно відкривати двері. Підтримка карт пам'яті формату Micro SD дозволяє записувати фото і відео з камери на карту, або через функцію цифрової фоторамки можна переглядати улюблені фотографії.

Виклична панель EvoVizion DP-04 Black при спільному підключенні з відеодомофоном, дозволяє здійснювати голосовий зв'язок і вести відеоспостереження всього, що знаходиться перед вхідними дверима. Вбудована камера має фіксований об'єктив з кутом огляду 110° і передає кольорову картинку в якості з роздільною здатністю 1000 ТВЛ на екран відеодомофона.

Антивандальна камера відеоспостереження EvoVizion AHD-528-130 купольного типу, з можливістю перемикання форматів в аналог і AHD. Рівень захисту корпусу обладнання за міжнародною класифікацією IP66, що означає повний захист від проникнення пилу і вологи. Камеру можна встановлювати в приміщеннях сільськогосподарського призначення, терміналах, ангарах, а також у громадських місцях.

Камера з роздільною здатністю HD 1280х960, оснащена сучасною матрицею OV 1.3 MP Sony CMOS Sensor. Кут огляду обладнання 75?. Дальність ІЧ-підсвічування об'єктів досягає відстані 20 метрів. AHD камера - відмінний вибір за соотношениию ціни і якості. Матеріал корпусу виробу забезпечує її довговічність, а технології - якість передачі зображення.

Комплектація:

1.Домофон EvoVizion VP-701 (1шт)

2.Виклична панель EvoVizion DP-04(1шт)

3.Камера AHD-528-130 (1 шт)

4.Блок живлення 2А (1 шт)

 

Характеристики
Дисплей
Тип дисплея
кольоровий
Роздільна здатність екрану
Умови товару
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Відеодомофон EvoVizion VP-701 + DP-04 cam
Відеодомофон EvoVizion VP-701 + DP-04 cam
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових