з 09:00 до 21:00
Ехолот Deeper PRO +
Ехолот Deeper PRO +
ЕХОЛОТ DEEPER PRO + 0
ЕХОЛОТ DEEPER PRO + 1
ЕХОЛОТ DEEPER PRO + 2
ЕХОЛОТ DEEPER PRO + 3
ЕХОЛОТ DEEPER PRO + 4
ЕХОЛОТ DEEPER PRO + 5
ЕХОЛОТ DEEPER PRO + 6
ЕХОЛОТ DEEPER PRO + 7
ЕХОЛОТ DEEPER PRO + 8
ЕХОЛОТ DEEPER PRO + 9
ЕХОЛОТ DEEPER PRO + 10

Ехолот Deeper PRO +

Код: 556812
Закінчився
Продано
Опис

Deeper Pro + c GPS ехолот бездротового зв'язку, що працює з вдосконаленою технологією з використанням високочастотної передачі. Вона дозволяє дипер про плюс передавати швидко, але і більш коректні дані. Чим вище частота сканування, тим якісніше виходить пристрою захопити всі види руху і рельєф.

Берегової режим GPS дозволяє використовувати ехолот для риболовлі зі спінінгом з берега. Нова технологія дає можливість збирати і обробляти дані рельєфу дна водойми перебуваючи на суші.

Інформація передається навіть у той час, коли вода дуже болотиста і каламутна. Так само, технологія дозволяє працювати на дистанції до 105 метрів. Ця технологія дозволяє рибалкам мати повне уявлення про всіх нижньому контуром озера в будь-якому рибальському місці.

Він призначений для сканування всієї товщини води і поправляти місце риболовлі, допомагаючи виміряти глибину, температуру, нижні особливості водойми. Бездротовий Wi-Fi зв'язок у двохчастотному эхолоте прекрасно працюють в прісних і солоних середовищах.

Пам'ять гаджета може зберігати в собі необмежену кількість даних історії, глибини, температури, структури дна, види риби. Докладний дно і товщина води, наявність каменів або міжгір'їв і головне, фіксування великих риб.

Огляд DEEPER PRO + WiFi + GPS дозволяє досліджувати будь-яку точку річки або ставка. Це дозволяє досліджувати нижні шари всього риболовного місця, щоб визначити найкращий настрій для оптимальної риболовлі. Він знаходиться на поверхні води, і підтримує зв'язок зі смартфоном без проводів і т. п станцій. Так, відображається інформація на екрані Вашого смартфона Android або планшета з подібної ОС.

Якщо купити ехолот Deeper Pro plus можна використовувати для риболовлі в приміщенні, в доці, на висоті з мостів, з човна, на байдарці або на поплавкової вудки.

FLDP13 оснащений GPS-датчиком, який забезпечує функціональністю не тільки відображати точне положення на карті, але і відображати Ваші улюблені місця для риболовлі. Можна використовувати велику кількість шляхових точок або простих прапорців з позначками.

В режимі Boat, соннар поєднує в собі сонар PRO + хороший навігатор GPS даних, який створює докладні карти, на яких безпосередньо на екрані відображається місце розташування ехолота.

Для зручності, можна використовувати універсальний кронштейн кріплення Rod. З допомогою нього, ехолот можна використовувати в той час, коли Ви знаходитесь в хитних човні або каное.

Тримайте Deeper Pro у Ваших снасті, і Ви завжди будете мати перевагу над Вашими рибальськими приятелями.

Характеристики Ехолот Deeper PRO +
Основні
Тип
ехолот
Тип випромінювача
2
Максимальна глибина ехолокації
80 м
Частота
290/90 кгц
Функції
Визначення щільності дна
нi
Автозміна масштабу глибини
нi
Відображення температури води
так
GPS
Наявність GPS
так
Додатково
Додатково
час роботи: ~ 6 годин безперервно на частоті 290khz заряджається 2 години, зарядное устройство: адаптер 110v/240v, вес - 100 г, роз'єм micro usb
Умови товару
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Ехолот Deeper PRO +
Ехолот Deeper PRO +
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових