з 09:00 до 21:00
Екшн-камера SJCAM SJ8 Plus Black
Екшн-камера SJCAM SJ8 Plus Black
ЕКШН-КАМЕРА SJCAM SJ8 PLUS BLACK 0
ЕКШН-КАМЕРА SJCAM SJ8 PLUS BLACK 1
ЕКШН-КАМЕРА SJCAM SJ8 PLUS BLACK 2
ЕКШН-КАМЕРА SJCAM SJ8 PLUS BLACK 3
ЕКШН-КАМЕРА SJCAM SJ8 PLUS BLACK 4
ЕКШН-КАМЕРА SJCAM SJ8 PLUS BLACK 5
ЕКШН-КАМЕРА SJCAM SJ8 PLUS BLACK 6

Екшн-камера SJCAM SJ8 Plus Black

Код: 544623
Закінчився
Продано
Опис

SJCAM SJ8 PLUS

Функціональність за доступною ціною. SJ8 Plus - це чудова можливість знімати чудові відео!

SJCAM SJ8 Plus – середня модель із серії, яка записує відео в реальних 4К (3840 х 2160) та зі швидкістю 30 кадрів на секунду, але при цьому доступна кожному. Ця камера оснащена потужним високопродуктивним процесором Novatek NTK96683 та матрицею для зображення від компанії Sony IMX117.

Легка та компактна

Габарити екшн камери SJCAM SJ8 PLUS трохи перевершують розміри інших схожих виробів від виробника. Розміри камери – 70х40х30 мм, та заявлена ​​вага близько 70 грам. Незважаючи на невелике збільшення розмірів, камера все одно буде легкою та компактною. На задній частині розташовується основний дисплей, а спереду встановлений фронтальний дисплей для відображення робочої інформації, а також вбудований об'єктив. У нижній частині знаходиться стандартне різьблення поруч із батарейним відсіком для кріплення камери до штативів та кронштейнів. Новинка буде оснащена літієвим акумулятором ємністю 1200mAh.

ЯКІСТЬ ВІДЕО

Новинка SJ8 Plus підтримує режим зйомки в роздільній здатності Native 4K зі швидкістю 30 кадрів за секунду, а також 1080 FullHD> зі швидкістю 120 або 60 кадрів за секунду і 2,7K при частоті кадрів 60 за секунду. Також камера зберегла можливість зйомки у форматі RAW, але з більш швидкою та ефективною продуктивністю, ніж раніше і функцію Distortion Correction, яка програмно прибирає ефект "рибячого ока".

ПЛАВНІСТЬ ВІДЕО

Електронна стабілізація зображення (EIS) яка працює аж до роздільної здатності 4К зі швидкістю запису 30 кадрів на секунду. А так само в камеру вбудована Gyro – стабілізація. Удосконалена стабілізація відео дозволить робити професійне відео та фото без трясіння та тремтіння зображення. Таким чином, користувачеві гарантована не тільки чітка, а й плавна картинка та стовідсоткове задоволення при перегляді знятих екстремальних подвигів.

8 КРАТНИЙ ОПТИЧНИЙ ЗУМ

SJCAM SJ8 PLUS оснащена покращеним цифровим зумом, що дозволяє збільшити картинку в 8 разів, не втрачаючи при цьому якість зображення.

ПІДВОДНА ЗЙОМКА

SJCAM SJ8 PLUS камера екшн з водонепроникним кейсом в комплекті, знімає 4K відео 3840 × 2160p 30к/с. з кутом огляду 170 градусів, має вбудований дисплей 2,33" для перегляду відео та налаштування камери, знімний акумулятор, у стандартній комплектації має безліч кріплень. Завдяки водонепроникному боксу ця камера не боїться занурення під воду на глибину до 30 метрів.

СУМІСНІСТЬ ІЗ ЕЛЕКТРОННИМИ СТЕДИКАМАМИ

Камера SJ8 PLUS сумісна із оригінальним стабілізатором SJ-GIMBAL. Триосьовий електронний SJ-GIMBAL розроблений з урахуванням всього накопиченого досвіду у своїй галузі. Його автономний час роботи досягає 12-ї години, при цьому є можливість заряджати камеру від стедикама під час зйомки.

РОЗ'ЄМ ПІДКЛЮЧЕННЯ USB TYPE-C

Для більшої зручності SJ8 Plus оснащена роз'ємом USB Type-C. Який забезпечує швидшу передачу даних до 40 мб/с, покращує управління FPV/drone і навіть live-preview, а також Ви зможете підключати її до інших девайсів.

РІЗНІ ТЕМИ ІНТЕРФЕЙСУ

SJ8 Plus привносить інновації в апаратне та програмне забезпечення, а також дає новий досвід експлуатації. Користувачі можуть налаштовувати інтерфейс користувача, використовуючи набір значків версії 2018, або класичний інтерфейс користувача SJCAM.

ОБ'ЄКТИВ

Об'єктив камери має в цілому сім скляних лінз, що дозволяє уникнути типового спотворення зображення та інших візуальних аномалій.

ХАРАКТЕРИСТИКИ ДИСПЛЕЇВ НА SJ8 PLUS

Основний сенсорний дисплей 2,33 дюйма (640 x 360 пікселів), встановлений на задній панелі корпусу. Його зручно використовувати не тільки для перегляду знятих фотографій та відеороликів, але також і для налаштування безлічі параметрів зйомки, вибору режимів та маси корисних опцій.
Інформаційний дисплей знаходиться на передній панелі – його розмір 0,96 - дюйма , він корисний при встановленні камери на штатив або на стійку, щоб ви могли бачити, що відбувається, а також інформацію про тривалість, роздільну здатність та рівень заряду батареї.


ЯКІСНИЙ ЗАПИС ЗВУКУ

Екшн-камера має два вбудовані мікрофони, які забезпечать чистий запис звуку, незалежно від того, знаходиться камера в підводному боксі чи ні.


ДИСТАНЦІЙНЕ КЕРУВАННЯ

Екшн-камера оснащена модулем Wi-Fi з двома частотами (2,4 ГГц або 5 ГГц), що дозволяє синхронізуватися з пультом дистанційного керування та смартфоном на базі iOS або Android. Пульт ДК дозволяє виконувати такі функції:

  • увімкнення/вимикання живлення камери;
  • перемикання режимів відео/фото зйомки;
  • увімкнення/вимкнення WiFi;
  • увімкнення режиму серійної зйомки та ін.

ВИСОКА АВТОНОМНІСТЬ

SJ8 PLUS оснащена знімним літій-іонним акумулятором ємністю 1200 мАг, який забезпечить час автономної роботи до 100 хвилин у режимі 4К при 30 к/с, це на 30% більше у порівнянні з попередніми моделями SJCAM.

ДОДАТОК SJCAM ZONE

Потужна програма SJCAM ZONE дозволяє контролювати налаштування та параметри SJCAM SJ8 PLUS, пропонуючи весь пакет функцій, у тому числі:

  • віддалене керування камерою;
  • попередній перегляд фото та відеозаписів;
  • використання вбудованих інструментів для створення постів;
  • можливість миттєво ділитися фотографіями в соцмережах завдяки хмарному стриму;
  • можливість ділитися публікаціями та знайти нових друзів у всесвітньому співтоваристві Zone SJCAM.
Характеристики
Основні
Тип корпуса
класичний
Підключення
Бездротові інтерфейси
Wi-Fi
Установки камери
Тип пам'яті
microsd
Матриця
12 Мп
Роздільна здатність
4K (3840 х 2160)
Живлення
Ємність акумулятора, мАг
1200 мАг
Функції та можливості
Максимальна кількість кадрів в секунду
30 к/с
Захист
без водозахисту
Додатково
Основні функції
мікрофон, microSD: до 128 ГБ
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Екшн-камера SJCAM SJ8 Plus Black
Екшн-камера SJCAM SJ8 Plus Black
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових