з 09:00 до 21:00
Електробритва Philips S3134/51 Blue чоловіча
Електробритва Philips S3134/51 Blue чоловіча
ЕЛЕКТРОБРИТВА PHILIPS S3134/51 BLUE ЧОЛОВІЧА 0
ЕЛЕКТРОБРИТВА PHILIPS S3134/51 BLUE ЧОЛОВІЧА 1
ЕЛЕКТРОБРИТВА PHILIPS S3134/51 BLUE ЧОЛОВІЧА 2
ЕЛЕКТРОБРИТВА PHILIPS S3134/51 BLUE ЧОЛОВІЧА 3
ЕЛЕКТРОБРИТВА PHILIPS S3134/51 BLUE ЧОЛОВІЧА 4
ЕЛЕКТРОБРИТВА PHILIPS S3134/51 BLUE ЧОЛОВІЧА 5
ЕЛЕКТРОБРИТВА PHILIPS S3134/51 BLUE ЧОЛОВІЧА 6

Електробритва Philips S3134/51 Blue чоловіча

Код: 183847
Закінчився
Продано
Опис

Плавність рухів

Електрична бритва Philips S3134/51 пропонує чисте та комфортне гоління. 3 бриючі голівки 5D Pivot& Flex обов'язково дотримуються усіх вигинів і контурів шкіри обличчя для більшого комфорту необхідної гігієнічної процедури. Гнучкі поворотні голівки підтримують рух в 5 напрямках, точно повторюючи всі нерівності шкіри. Кожна бритвена голівка підтримує постійний максимальний контакт з поверхнею шкіри під ідеальним кутом для більш якісного та гладкого гоління.

Ідеальна чистота гоління

У моделі відомого світового виробника Philips S3134/51 використовуються надійні леза PowerCut. Вони гарантують стабільну, ефективну та якісну роботу. Завжди ідеальний результат забезпечує точна технологія. 27 гострих самозагострювальних лез опрацьовують кожен волосок на вашій шкірі. Точні ріжучі рухи з максимальною делікатністю роблять гоління комфортним, швидким і зручним.

Функціональність

Електробритва Philips S3134/51 дуже зручна у використанні, завдяки своїй функціональності. З нею ви можете не тільки позбутися набридлої щетини, а й доглядати за бакенбардами, вусами або бородою. На бічній стороні ергономічного корпусу розташований відкидний тример, яким ви легко підрівняєте лінію волосся там, де це необхідно. Влучний тример дасть можливість додати фінальний штрих до свого стильного вигляду.

Універсальність експлуатації

Ви віддаєте перевагу сухому голінню або вологому? Бритва Philips S3134/51 завжди вам допоможе. Дану модель можна використовувати для гоління в душі, разом з освіжаючим гелем або пінкою для гоління. Електробритва легко очищається. Доторкніться кнопки та витягніть бритвену голівку для промивання під проточною водою. Рукоятка бритви прогумована, тому пристрій не вислизне з вологої руки. Ергономічна форма бритви дозволяє легко її утримувати.

Тривале автономне використання

Електробритва Philips S3134/51 оснащена ємним літій-іонним акумулятором. Для повної зарядки необхідна 1 година. У режимі повністю зарядженої батареї бритва забезпечить ефективну роботу протягом 60 хвилин. Електробритва врятує навіть в екстреній ситуації. Якщо ви поспішаєте, достатньо зарядити бритву 5 хвилин. Цього часу достатньо для 1 повноцінного гоління.

Ергономічність і ефективне використання

Модель Philips S3134/51 оснащена індикатором для перевірки стану заряду акумуляторної батареї. Інтуїтивно зрозумілий індикатор нагадає про зарядку. Захисна кришка, що йде в комплекті до електричної бритви, дозволяє підтримувати бритвену голівку завжди чистою. Спеціальна конструкція бритви розроблена з урахуванням комфортного використання, тому бритву дуже зручно тримати в одній руці.

Характеристики
Основні
Тип
електробритва чоловіча
Система гоління
роторна
Основні функції
можливість очищення під струменем води, індикатор рівня зарядки, швидка зарядка, плаваючі голівки, вологе гоління
Кількість бритвених елементів (головок/сіток)
3 шт
Регулювання рухливості бритвеного блоку
ні
Живлення
Тип живлення
акумулятор Li-Ion
Час роботи від акумулятора
60 хв
Час зарядки акумулятора
1 год
Діапазон напруги в мережі
100-240 В
Оснащення
Тример
так
Насадки у комплекті
відсутні
Підставка для зарядки
ні
USB-роз'єм
ні
Фізичні
Колір
синій
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Електробритва Philips S3134/51 Blue чоловіча
Електробритва Philips S3134/51 Blue чоловіча
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових