з 09:00 до 21:00
Електробритва Braun Series 3 310BT
Електробритва Braun Series 3 310BT
2 399
ЕЛЕКТРОБРИТВА BRAUN SERIES 3 310BT 0
ЕЛЕКТРОБРИТВА BRAUN SERIES 3 310BT 1
ЕЛЕКТРОБРИТВА BRAUN SERIES 3 310BT 2
ЕЛЕКТРОБРИТВА BRAUN SERIES 3 310BT 3
ЕЛЕКТРОБРИТВА BRAUN SERIES 3 310BT 4
ЕЛЕКТРОБРИТВА BRAUN SERIES 3 310BT 5

Електробритва Braun Series 3 310BT

Код: 629969
В наявності
2 399 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Не підлягає обміну
  • Гарантія 6 місяців
Опис

Braun Series 3 310BT

Електробритва Braun Series 3 310BT забезпечить якісне гоління з першого разу, без численних повторів і подразнення чутливої шкіри. Завдяки потрійній плаваючій бритвеній системі модель об'єднує пару м'яких сіточок з універсальним тримером для довгої щетини. Бритва відмінно працює як на сухій, так і на зволоженій щетині, гарантує бездоганно гладку шкіру обличчя і шиї навіть без застосування додаткових засобів по догляду.

Надійність в роботі

Модель ефективно функціонує у форматі «три в одному», що дозволяє здійснювати класичне гоління, підрівнювання і створення акуратних контурів по лінії росту волосся. Три чутливих до тиску елемента бритвеної головки 3-Flex забезпечують якісний результат в короткі терміни за рахунок оптимальної адаптації до контуру обличчя і максимально близького контакту зі шкірою.

Високий рівень автономності

NiMH-акумулятор дозволить електробритві Braun Series 3 310BT безперебійно працювати на одному заряді протягом 30 хвилин. Цього достатньо для щоденного використання протягом 1,5-2 тижнів. Для відновлення працездатності акумулятора потрібна всього година, і бритва буде знову готова до роботи. Підтримка швидкої зарядки дає можливість поповнити заряд для одноразового застосування. Мережевий шнур в комплекті дозволить користуватися пристроєм від електромережі.

Практичне рішення

Електробритва для вологого і сухого гоління з підтримкою технології Wet&Dry підходить для використання з водою, піною і гелем. Якісна герметизація корпусу і захист від вологи і пилу за стандартом IPX7 гарантує водонепроникність на глибині до 5 метрів, що дає можливість активно використовувати модель навіть в душі. Догляд за самою бритвою спрощується і для очищення від серйозних забруднень бриючу голівку досить просто промити під струменем проточної води.

Повна комплектація

Модель підтримує кілька режимів роботи і може застосовуватися для різних операцій. Встановивши потрібну насадку можна коригувати лінію росту волосся, або злегка підрівняти бороду. Набір поставки Braun Series 3 310 BT включає всі потрібні змінні насадки. Є комплект з п'яти гребенів з фіксованою довжиною від 1 до 7 мм, що дозволяє обирати оптимальну довжину волосся на обличчі, а універсальний тример відповідає за підрівнювання бакенбард і вусів.

Комфорт експлуатації

Легким рухом руки можна без зусиль встановити потрібну змінну насадку для ефективного гоління і комфорту шкіри. Гострі леза від Braun спроектовані за вищими стандартами якості. Нержавіюча сталь відповідає всім гігієнічним вимогам, виглядає ефектно і стійка до зносу. Поверхня лез і корпусу протистоїть механічним пошкодженням, подряпинам і потертостям.

Характеристики
Основні
Тип
електробритва чоловіча
Система гоління
сіткова
Тип гоління
сухе, вологе
Основні функції
плаваючі голівки, індикатор рівня зарядки, можливість очищення під струменем води, вологе гоління
Кількість бритвених елементів (головок/сіток)
3 шт
Живлення
Тип живлення
мережа, акумулятор
Час роботи від акумулятора
30 хв
Час зарядки акумулятора
1 год
Оснащення
Тример
так
Насадки у комплекті
насадка-гребінь
Підставка для зарядки
ні
Додаткові індикатори
відсутні
USB-роз'єм
ні
Фізичні
Колір
чорний + синій
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Електробритва Braun Series 3 310BT
Електробритва Braun Series 3 310BT
2 399 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових