10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових
з 09:00 до 21:00
Електрична зубна щітка MiJia Mi Smart Electric Toothbrush T500 White
Електрична зубна щітка MiJia Mi Smart Electric Toothbrush T500 White
ЕЛЕКТРИЧНА ЗУБНА ЩІТКА MIJIA MI SMART ELECTRIC TOOTHBRUSH T500 WHITE 0
ЕЛЕКТРИЧНА ЗУБНА ЩІТКА MIJIA MI SMART ELECTRIC TOOTHBRUSH T500 WHITE 1
ЕЛЕКТРИЧНА ЗУБНА ЩІТКА MIJIA MI SMART ELECTRIC TOOTHBRUSH T500 WHITE 2
ЕЛЕКТРИЧНА ЗУБНА ЩІТКА MIJIA MI SMART ELECTRIC TOOTHBRUSH T500 WHITE 3
Електрична зубна щітка MiJia Mi Smart Electric Toothbrush T500 White 4

Електрична зубна щітка MiJia Mi Smart Electric Toothbrush T500 White

Код: 196386
Закінчився
Продано
Обраний колір: White
Опис

Розумний догляд за зубами

Електрична зубна щітка Mi Smart Electric Toothbrush T500 якісно і делікатно доглядає за порожниною рота. Технологія високочастотної вібрації забезпечує ефективну очистку зубів, густі і пружні щетинки здатні дістатися до самих важкодоступних місць, інтелектуальна система захисту не допускає надмірного тиску на зуби і запобігає травмуванню ясен.

Високопотужний мотор для ефективної роботи

Щітка Mi Smart Electric Toothbrush T500 оснащена потужним вібраційних двигуном на магнітній підвісці, який створює до 31 000 коливань в хвилину. Високочастотна вібрація передається на щітку, яка ретельно видаляє наліт і залишки їжі і забезпечує гігієнічну чистоту ротової порожнини.

Глибоке очищення

Спеціальне розташування чистячих щетинок під кутом 10° покращує якість чищення і допомагає досягти кращих результатів. Щетинки легко проникають між зубами, вичищаючи з важкодоступних місць наліт і бруд, тим самим запобігають розвитку карієсу, гінгівіту та інших захворювань порожнини рота. Інтегрована система захисту від тиску попереджає миготінням про надмірний натиск, при цьому вібрація автоматично знижується, щоб не допустити травмування зубної пластини або ясен.

Зв'язок зі смартфоном

Оновлений мобільний додаток на вашому смартфоні допоможе стежити за здоров'ям зубів і ясен. Ви зможете створювати індивідуальні режими чищення зубів в залежності від потреб і переваг або користуватися наявними (стандартний, м'який, початковий). У додатку зберігаються звіти про стан здоров'я порожнини рота з рекомендаціями, що допомагають поліпшити ефективність догляду.

Більше щетинок - краще результат

Чистяча головка щітки не містить металевих елементів і абсолютно безпечна для контакту з ротовою порожниною. Щітка містить на 40 % більше щетинок, завдяки чому під час чищення зростає площа контакту і інтенсивність впливу на зуби для досягнення кращих результатів.

Контроль заряду

Одного циклу підзарядки вистачить на 18 днів роботи Mi Smart Electric Toothbrush T500. Ви зможете подивитися в додатку, скільки заряду залишилося, щоб вчасно зарядити щітку і не переривати професійний догляд за ротовою порожниною.

Захист від води

Корпус щітки захищений за стандартом IPX7, тобто вона не боїться короткочасного впливу води. Відсутність в конструкції Mi Smart Electric Toothbrush T500 щілин і зазорів надійно захищає щітку від попадання вологи всередину.

Комфорт навіть в дрібницях

На ергономічну рукоять Mi Smart Electric Toothbrush T500 нанесено спеціальний рельєфний малюнок, що запобігає ковзанню щітки в руці. Зручна кнопка на корпусі дозволяє легко керувати роботою пристрою. Кольорове кільце в основі корпусу допомагає персоніфікувати щітку, щоб не плутати її з іншими.

Характеристики
Основні
Вид
електрична зубна щітка
Вікова категорія
для дорослих
Оснащення
синхронізація зі смартфоном
Технологія чищення
звукова
Насадки
Кількість насадок
1 шт
Види насадок
насадка-щітка
Жорсткість щетини
середньої жорсткості (medium)
Форма щітки
класична (sonic)
Живлення
Тип живлення
від акумулятора
Час роботи від акумулятора
до 18 днів
Час зарядки акумулятора
12 год
Додаткові властивості
Кількість поступальних рухів
31000 коливань за хвилину
Кількість швидкостей (режимів) роботи
3
Фізичні параметри
Вага
295 г
Умови товару
Стан товару
Електрична зубна щітка MiJia Mi Smart Electric Toothbrush T500 White
Електрична зубна щітка MiJia Mi Smart Electric Toothbrush T500 White