з 09:00 до 21:00
Електрична зубна щітка Oral-B iO Series 9 Special Edition Blue
Електрична зубна щітка Oral-B iO Series 9 Special Edition Blue
8 799
ЕЛЕКТРИЧНА ЗУБНА ЩІТКА ORAL-B IO SERIES 9 SPECIAL EDITION BLUE 0
ЕЛЕКТРИЧНА ЗУБНА ЩІТКА ORAL-B IO SERIES 9 SPECIAL EDITION BLUE 1
ЕЛЕКТРИЧНА ЗУБНА ЩІТКА ORAL-B IO SERIES 9 SPECIAL EDITION BLUE 2
Електрична зубна щітка Oral-B iO Series 9 Special Edition Blue 3

Електрична зубна щітка Oral-B iO Series 9 Special Edition Blue

Код: 764694
В наявності
8 799 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Товар обміну та поверненню не підлягає
  • Гарантія 6 місяців
Опис

Зубна щітка Oral-B iO 9 Special Edition Blue

З Oral-B iO Ви отримаєте максимально професійний результат від чищення зубів у домашніх умовах. Зубна щітка Oral-B iO 9 Special Edition – це повністю оновлена лінійка акумуляторних зубних щіток вищої якості, яка отримала схвалення стоматологів і споживачів по всьому світу. Цей пристрій став результатом шестирічних досліджень, спрямованих на покращення щоденної гігієни ротової порожнини в людей різних вікових категорій. Розробники знайшли ідеальний баланс між якістю та комфортом, завдяки чому процедура чищення зі щіткою iO 9 Special Edition є надзвичайно ефективною та зручною одночасно.

7 режимів роботи

Пристрій не лише відмінно працює й залишає після чищення відчуття чистоти, а й пропонує цілих 7 режимів роботи, інтерактивний дисплей та зворотний зв’язок із додатком Oral-B для мобільних пристроїв.

Елегантний дизайн преміумкласу

Було відзначено на багатьох престижних виставках. Сучасна обтічна форма та приємний на дотик корпус покращують контакт щітки з рукою, внаслідок чого вона не вислизне під час чищення з мокрої долоні. Високий ступінь захисту від води убезпечує внутрішні компоненти від короткого замикання та корозії. Для цієї моделі щітки було створено новий двигун лінійної системи.

Щітка обладнана датчиком тиску та світловою індикацією

Основу його роботи складає спеціальний магнітний привод, який працює без тертя й може передавати енергію у вигляді мікровібрацій безпосередньо на кінчики щетини, завдяки чому видалення нальоту стало ще ефективнішим. Крім того, iO 9 працює набагато тихіше, ніж електричні щітки зі звичайним механічним двигуном. Щітка обладнана датчиком тиску та світловою індикацією для того, щоб Ви могли розуміти, з якою силою потрібно тиснути на очищувану поверхню. У разі оптимального тиску індикатор буде матиме зелений колір, якщо Ви будете докладати занадто великих зусиль – червоний, а якщо тиск буде занадто слабким, то білий колір. Ця функція допоможе Вам зберегти поверхні зубів та ясен неушкодженими та забезпечить їхнє ефективне очищення.

Ретельне очищення

Щітка iO 9 Special Edition пропонує цілих 7 запрограмованих режимів чищення, серед яких Ви неодмінно зможете знайти той, який буде для Вас найкомфортнішим. Для звичайного щоденного використання розроблений режим «Daily Clean». Люди, які мають чутливі зуби та ясна можуть користуватися режимом «Sensitive». З режимом «Gum Care» Ви зможете якісно й безпечно очистити поверхню ясен. Якщо потрібне ретельне очищення, то допоможе режим «Intense». «Super Sensitive» – це найделікатніший режим, створений для людей, які мають певні пошкодження поверхонь у ротовій порожнині.Щоб видалити наліт із язика використовуйте режим «Tongue Clean». Для відбілення зубної емалі передбачений режим «Whiten».

Oral-B iO 9 Special Edition має кольоровий інтерактивний дисплей

Змінювати режими можна окремою кнопкою, яка розташована під дисплеєм пристрою. Зубна щітка Oral-B iO 9 Special Edition має кольоровий інтерактивний дисплей, з яким експлуатація щітки стане ще простішою. Після кожного сеансу роботи на дисплеї буде з’являтися сумне, нейтральне чи усміхнене обличчя, залежно від того, як якісно Ви почистили зуби. Завдяки вбудованому Bluetooth модулю щітка в режимі реального часу синхронізується з мобільним додатком Oral-B. Під час чищення з допомогою смартфона Ви зможете повністю контролювати всю процедуру й будете отримувати поради для досягнення максимального результату.

Регулярне використання електричної зубної щітки Oral-B iO 9 Special Edition допоможе Вам зберегти зуби та ясна чистими й здоровими, адже в цій моделі поєднуються кращі клінічні характеристики з дуже зручним для користувача інтерфейсом.

Характеристики
Основні
Вид
електрична зубна щітка
Вікова категорія
для дорослих
Оснащення
футляр, таймер
Технологія чищення
зворотно-обертальна, пульсуюча
Насадки
Кількість насадок
1 шт
Види насадок
насадка-щітка
Жорсткість щетини
середньої жорсткості (medium)
Форма щітки
чашоподібна
Живлення
Тип живлення
від акумулятора
Час роботи від акумулятора
52 хв
Час зарядки акумулятора
3 год
Додаткові властивості
Кількість швидкостей (режимів) роботи
7
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Електрична зубна щітка Oral-B iO Series 9 Special Edition Blue
Електрична зубна щітка Oral-B iO Series 9 Special Edition Blue
8 799 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових