з 09:00 до 21:00
Електрична зубна щітка Oral-B iO Series 6 Oral Health Center OCIOM6.540.5
Електрична зубна щітка Oral-B iO Series 6 Oral Health Center OCIOM6.540.5
6 499

Електрична зубна щітка Oral-B iO Series 6 Oral Health Center OCIOM6.540.5

Код: 880411
В наявності
6 499 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Товар обміну та поверненню не підлягає
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Модель Oral-B iO 6 запрограмована на 5 різних режимів роботи, які відрізняються швидкістю та інтенсивністю очищення. Більшості користувачів підійде режим «Daily Clean», який оптимізований для щоденного чищення з високою ефективністю.

Якщо Ваші зуби та ясна мають підвищену чутливість, то зробити чищення комфортним допоможе режим «Sensitive». У режимі «Intense» щітка працює з максимальною інтенсивністю, що допоможе впоратися зі складними забрудненнями. Для кращого відбілювання та полірування зубної поверхні призначений режим «Whiten». Режим «Gum Care» запрограмований на делікатний масаж ясен.

Вбудований професійний таймер щітки Oral-B iO веде двохвилинний відлік часу й кожні 30 секунд нагадує про перехід до наступної ділянки чищення. Додаткові налаштування щітки можна змінити в безкоштовному мобільному додатку «Oral-B». Крім того, на екрані смартфона Ви зможете слідкувати за процесом чищення, а штучний інтелект буде підказувати, як правильно чистити зуби, відповідно до порад стоматологів.

Електрична зубна щітка Oral-B iO 6 Grey Opal – це передові технології, високоякісні матеріали та сучасний актуальний дизайн. Зворотно-обертальна технологія очищення разом із мікровібраціями набагато краще видаляє зубний наліт, ніж звичайна мануальна щітка. Клінічні дослідження щітки Oral-B iO довели, що лише за 1 тиждень стан ясен, за умови регулярного чищення, значно покращується, оскільки щетина відмінно видаляє наліт не лише із зубної поверхні, а й із лінії ясен.

Кругла головка насадки «Ultimate Clean» адаптується до особливостей кожного зуба завдяки ідеальному куту нахилу щетинок у 16°. Oral-B iO 6 має інтелектуальний датчик тиску, який динамічно контролює зусилля, з якими Ви чистите зуби. За умови оптимального тиску на зубну поверхню, світловий індикатор на ручці щітки сигналізуватиме зеленим кольором, а якщо тиск буде надмірним – червоним.

Білий колір індикатора під час чищення означає недостатнє зусилля, тому ефективність видалення нальоту в цьому випадку буде дещо меншою. Синій колір індикатора Ви побачите в разі успішної синхронізації щітки зі смартфоном по Bluetooth технології зв’язку. Щітка Oral-B iO 6 отримала інтерактивний дисплей, на якому показується вся необхідна для користувача інформація. Ви можете персоналізувати щітку, обравши потрібний режим очищення ротової порожнини.

Характеристики
Основні
Вид
електрична зубна щітка
Вікова категорія
для дорослих
Оснащення
датчик тиску, індикатор зарядки, таймер, дисплей
Технологія чищення
зворотно-обертальна
Насадки
Кількість насадок
2 шт
Жорсткість щетини
середньої жорсткості (medium)
Форма щітки
кругла
Живлення
Тип живлення
акумулятор
Фізичні параметри
Колір
білий
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Електрична зубна щітка Oral-B iO Series 6 Oral Health Center OCIOM6.540.5
Електрична зубна щітка Oral-B iO Series 6 Oral Health Center OCIOM6.540.5
6 499 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових