з 09:00 до 21:00
Фен BaByliss PRO BAB6960IE
Фен BaByliss PRO BAB6960IE
2 699
ФЕН BABYLISS PRO BAB6960IE 0
ФЕН BABYLISS PRO BAB6960IE 1
ФЕН BABYLISS PRO BAB6960IE 2

Фен BaByliss PRO BAB6960IE

Код: 475123
В наявності
2 699 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Професійний фен для волосся Babyliss PRO Veneziano-HQ BAB6960IE є оновленою моделлю популярного фена Veneziano. Тепер фен випускатиметься під новим кодом і міститиме новітні технології, які підвищують якість роботи приладу, що дозволить Вам отримувати кращі результати.


Потужність

Потужність моделі Veneziano-HQ BAB6960IE як і раніше складає 2200 Вт, однак сам нагрівальний елемент конструктивно змінений. Його оптимізована конструкція дозволила досягти одноріднішого повітря на виході фена без локальних перегрівів волосся. Таким чином, сушіння волосся стане більш якісним і безпечним – добре змішане повітря краще прогріватиме волосся без ризику нашкодити їм.


Технології

У моделі застосовується новий професійний двигун італійського виробництва з технологією Ultra-long Life Technology, завдяки чому ресурс роботи двигуна збільшений. Повітряний потік 79 м3/год на швидкості 161 км/год дозволить Вам ефективно і легко працювати навіть з дуже складним волоссям. Швидкість сушіння складає 6.2 г на хвилину. Для захисту волосся під час сушіння моделі BAB6960IE використовується сучасний іонізатор. З перших секунд роботи фена мільйони негативно заряджених негативних іонів насичують волосся, стимулюючи волосяну кутикулу закривати лусочки, завдяки чому волосся стає гладким, блискучим і слухняним, а природна волога волосся зберігається. Використання іонізації несе лише користь для здоров'я волосся.


Дизайн

Зовнішній вигляд та дизайн моделі залишилися практично колишніми. Тепер модель випускатиметься в чорному кольорі в лаковому покритті з блискітками, як і вся серія BaByliss PRO HQ. Виглядає фен значно яскравіше та цікавіше. Ідеальне балансування роблять модель легкою у роботі без навантаження на кисть руки. Традиційно модель має 2 швидкості та 3 режими нагріву, включаючи холодне обдування з окремою кнопкою. Органи управління знаходяться збоку ручки, тому фен особливо буде зручним у роботі для правої руки.

Характеристики
Основні
Тип
фен професійний, фен
Потужність
2400 Вт
Живлення
мережа
Особливості експлуатації
Кількість швидкостей
2
Кількість температурних режимів
3
Насадки в комплекті
щілинна (концентратор)
Функціональність
подавання холодного повітря
Зручність і безпека
Оснащення
обертовий шнур, петля для підвішування
Довжина кабеля живлення
3 м
Фізичні
Колір
коричневий
Вага
540 г
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Фен BaByliss PRO BAB6960IE
Фен BaByliss PRO BAB6960IE
2 699 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових