з 09:00 до 21:00
Фен Esperanza EBH005K Black
Фен Esperanza EBH005K Black
799

Фен Esperanza EBH005K Black

Код: 654306
В наявності
799 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Висока потужність фена
Фен Esperanza Hair Dryer EBH005K створений для побутового застосування. Він має потужність 2200 Вт, що дозволить вам швидко і практично з професійним підходом обробити волосся будь-якої структури. Ергономіка корпусу покликана полегшити використання техніки, тому що фен має зручну рогач рукоять, зрозумілі і надійні елементи управління, розширений функціонал, який відрізняє його від більшої частини пристроїв, запропонованих на ринку в даному сегменті.

Доступні режими роботи
Залежно від того, наскільки міцна структура вашого волосся, чи є ознаки втрати здоров'я, скільки часу в запасі на висушування і інших чинників, можна вибрати будь-який з доступних 6 режимів роботи. Вони підрозділяються на 2 програми інтенсивності подачі потоку і 3 варіанти температурного впливу. Висушити і укласти волосся без шкоди для їх здоров'я реально!

Насадки в комплекті
Комплектація представленого набору на увазі наявність не тільки фена, але і допоміжних насадок, що полегшують роботу з пристроєм. Разом з феном ви отримуєте дифузор, який допоможе підняти волосся від кореня і завити при необхідності. Другий насадкою став концентратор - засіб створення вузьконаправленої струменя повітря підвищеної інтенсивності.

функція іонізації
Іонізація створює чудове вплив на волосся, яке проявляється не тільки в зовнішніх ознаках, але і зсередини: після обробки негативно зарядженими частинками волосся зберігають вологу, а не втрачають її, як це відбувається при класичній сушінні. Як результат - здорові блискучі локони і без електризації.

Шнур з петлею підвішування
У вас є кілька варіантів розташування техніки на площині. Наприклад, петля підвішування біля основи шнура дозволить підвісити фен на гак, щоб не класти пристрій після закінчення циклу в стіл або на робочу тумбу.

Характеристики
Основні
Тип
фен професійний, фен
Потужність
2000 Вт
Живлення
мережа
Особливості експлуатації
Кількість швидкостей
2
Кількість температурних режимів
3
Насадки в комплекті
щілинна (концентратор), дифузор
Функціональність
подавання холодного повітря, іонізація
Зручність і безпека
Оснащення
петля для підвішування
Фізичні
Колір
чорний
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Фен Esperanza EBH005K Black
Фен Esperanza EBH005K Black
799 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових