з 09:00 до 21:00
Фен Dreame Intelligent Hair Dryer Red (AHD5-RE0)
Фен Dreame Intelligent Hair Dryer Red (AHD5-RE0)
4 099
ФЕН DREAME INTELLIGENT HAIR DRYER RED (AHD5-RE0) 0
ФЕН DREAME INTELLIGENT HAIR DRYER RED (AHD5-RE0) 1
ФЕН DREAME INTELLIGENT HAIR DRYER RED (AHD5-RE0) 2
ФЕН DREAME INTELLIGENT HAIR DRYER RED (AHD5-RE0) 3
ФЕН DREAME INTELLIGENT HAIR DRYER RED (AHD5-RE0) 4
Фен Dreame Intelligent Hair Dryer Red (AHD5-RE0) 5

Фен Dreame Intelligent Hair Dryer Red (AHD5-RE0)

Код: 731063
В наявності
4 099 грн
Обраний колір: Red

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Точна температура із системою NTC

Поки ви сушите волосся, сучасна система контролю повітря підтримує постійну температуру 57 градусів. Все завдяки вбудованим датчикам NTC — якщо їхня температура занадто збільшується, фен автоматично вимикається, не допускаючи перегріву. Завдяки такому підходу волосся не пересушується, не січеться, залишається здоровим і блискучим.

Продуктивний двигун — сушка за 3 хвилини

Потужний і тихий мотор Dreame Hair Artist виробляє до 130 000 обертів в хвилину. Він створює повітряний потік швидкістю до 60 м/с, який висушує ваше волосся приблизно за 3 хвилини. Звичайно, все залежить від типу волосся, ваших стайлінгових засобів та складності зачіски. Але з такою потужністю ви точно підберете оптимальний режим для себе.

Регулюйте потік повітря

У Dreame Hair Artist 2 швидкісні режими і 3 температурні. З таким набором ви легко підберете індивідуальні налаштування під свій тип волосся та стиль укладки. Світлодіодний індикатор світиться білим під час роботи з повітрям кімнатної температури, помаранчевим — з теплим потоком, і червоним — з гарячим. Індикатор та кнопка перемикання швидкостей розташовані на ручці і завжди знаходяться перед очима.

Жодної електризації

Навіть якщо ви сушите волосся щодня, з Dreame Hair Artist «ефект кульбаби» вам не страшний. Прямі і кучеряві, гладкі і неслухняні, короткі і довгі пасма будуть висушені акуратно, без волосків, що стирчать, і зі збереженням структури. Завдяки 10 000 000 аніонів на 1 сантиметр повітря. Справа в тому, що статична електрика, накопичуючись у волоссі, піднімає кутикули та пошкоджує пасма. А негативно заряджені іони нейтралізують цю дію та пригладжують лусочки волосся, надаючи йому блиску.

Дві насадки

Використовуйте стандартну насадку для сушки та випрямлення волосся, вона подбає про рівномірний розподіл повітря по пасмам. А вузьконаправлена насадка-концентратор ідеальна для точної укладки пасм. З таким набором Dreame Hair Artist ви можете створювати різноманітні укладання щодня. Обидві насадки кріпляться на магнітах та вільно повертаються, як вам зручно.

Низький рівень шуму

Ви не пропустите важливий дзвінок через шум фена. Незважаючи на потужність, Dreame Hair Artist працює тихо завдяки безщітковий конструкції та силіконовій підвісці.

Практичний. Ергономічний. Безпечний

Фен для волосся Xiaomi Dreame Hair Artist не лише потужний, але й легкий. Вся справа у рівномірному розподілі ваги. Двигун розташований біля ручки, тому ви витрачаєте мінімум зусиль, щоб тримати фен. А головне, укладання відбувається абсолютно безпечно, адже особлива конструкція забору повітря перешкоджає попаданню пасмів усередину.

Міжнародні нагороди

Актуальний дизайн та високі технічні характеристики девайсів Xiaomi відзначені престижні міжнародними нагородами у сфері дизайну та споживчих товарів.

Вишукана практичність

Плавність форм, гладка поверхня та вивірені відтінки: сірий та коралово-червоний. Ці елементи дизайну так гармонійно поєднуються в одному корпусі, що його приємно взяти до рук. Компактний і стильний Hair Artist добре впишеться в сучасну ванну.

Характеристики
Основні
Тип
фен
Потужність
1400-1800 Вт
Живлення
мережа
Особливості експлуатації
Кількість швидкостей
2
Кількість температурних режимів
3
Насадки в комплекті
щілинна (концентратор) - 2 шт.
Функціональність
подавання холодного повітря, подавання пари, іонізація, захист від перегрівання
Тип іонізації
генератор іонів
Зручність і безпека
Оснащення
відсутнє
Фізичні
Колір
червоний
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Фен Dreame Intelligent Hair Dryer Red (AHD5-RE0)
Фен Dreame Intelligent Hair Dryer Red (AHD5-RE0)
4 099 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових