з 09:00 до 21:00
Фітнес-браслет Xiaomi Mi Smart Band 5 Black Global без NFC
Фітнес-браслет Xiaomi Mi Smart Band 5 Black Global без NFC
ФІТНЕС-БРАСЛЕТ XIAOMI MI SMART BAND 5 BLACK GLOBAL БЕЗ NFC 0
ФІТНЕС-БРАСЛЕТ XIAOMI MI SMART BAND 5 BLACK GLOBAL БЕЗ NFC 1
ФІТНЕС-БРАСЛЕТ XIAOMI MI SMART BAND 5 BLACK GLOBAL БЕЗ NFC 2
ФІТНЕС-БРАСЛЕТ XIAOMI MI SMART BAND 5 BLACK GLOBAL БЕЗ NFC 3
ФІТНЕС-БРАСЛЕТ XIAOMI MI SMART BAND 5 BLACK GLOBAL БЕЗ NFC 4
Фітнес-браслет Xiaomi Mi Smart Band 5 Black Global без NFC 5

Фітнес-браслет Xiaomi Mi Smart Band 5 Black Global без NFC

Код: 200207
Закінчився
Продано
Обраний колір: Black
Опис

Лінійка фітнес-браслетів вдало характеризує стиль компанії Xiaomi:

  • лаконічний дизайн,
  • впізнаваний стиль,
  • широта функціональних можливостей,
  • доступна ціна.

Браслет Xiaomi Mi Smart має безліч можливостей для відстеження показників здоров’я людини, контролю її самопочуття, досягнення ефективності у спорті.

Фітнес-браслет Ксіомі мі Бенд 5: функції й можливості

Зручний чорний ремінець, лаконічна капсула, набір необхідних функцій, захисні аксесуари – Сяомі подбала про те, щоб гаджет поєднував у собі кілька переваг одночасно.

Надійність характеристик

Купити Band 5  варто вже хоча б тому, що він дуже зручний під час використання. Корпус створено з легких і витривалих матеріалів, які гідно проявляють себе в різних умовах. Ремінець не стискає зап’ястя, він неважкий та майже невідчутний на руці. Можна тренуватись на свіжому повітрі чи в залі, займатись бігом чи силовими тренуваннями – трекер не заважатиме, навпаки стане вашим надійним супутником, щоб вести активний спосіб життя.

Корпус Smart Band 5 Black захищений від потрапляння вологи за стандартом 5АТМ. Ця цифра означає, що, не знімаючи гаджет з руки, можна плавати в басейні, приймати душ та пірнати на глибину до 50 м. 

Особливості дизайну

Візуально Band 5 Black дуже нагадує Mi Band 4, проте у дещо збільшеному форматі. Цікаво, що габарити збільшились, а вага стала меншою удвічі. Браслет 5 покоління важить лише 12 г. Це просто повітряний показник, тому гаджет і не відчутний на зап’ясті. Зняти капсулу з ремінця дуже легко, як і раніше.

Датчики та всі контакти розташовані в нижній частині. Коли триває процес вимірювання пульсу, датчики світяться зеленим кольором. 

11 спортивних режимів

Гаджет оснащений сучасними датчиками і 11 різновидами тренувань. Mi Smart Band 5 точно інформує про кожен тип занять, дозволяє слідкувати за фізичним станом власника. 

Ви отримуєте інформацію про частоту пульсу, інтенсивність серцевого ритму. Важливо, що з годинником можна фіксувати прогрес і досягнення. Це мотивує щоразу підвищувати планку покращувати свій результат.

Тип дисплея

Браслет має кольоровий дисплей з технологією AMOLED з діагоналлю 1.1. дюйма, яскравістю 450 ніт та роздільною здатністю 126х294. Доступна опція регулювання яскравості, щоб інформація на екрані була чіткою за будь-якого освітлення. Порівняно з попередніми лінійками, в Xiaomi Mi Band 5  екран має більшу площу. 

Зв’язок

Опція оповіщення відображає на екрані інформацію про дзвінки на телефон, повідомлення з різних месенджерів і мобільних додатків, нагадування календаря. Почути про вхідне сповіщення можна з допомогою вібрації. Залишатися на зв’язку зручно, бо можна не діставати щоразу смартфон, щоб, наприклад, відповісти на дзвінок. 

Щоб синхронізувати Mi Smart Band 5 зі смартфоном, потрібно скачати фірмовий додаток «Mi Fit». Виконайте декілька нескладних кроків:

  • увімкніть Bluetooth
  • запустіть додаток
  • створіть новий акаунт, або зайдіть у наявний
  • перейдіть у Профіль, далі –  Додати пристрій – Браслет – Ок
  • виконайте підтвердження на своєму Mi Band 5 

Аглоритм підключення на ОС Android чи iPhone не відрізняється. 

Моніторинг медичних показників людини

Точні сенсори стежать за частотою серцевих скорочень у форматі 24/7. Якщо програма помічає відхилення від норми, сповіщає про це власника Smart-браслета негайно. Це необхідно, щоб запобігати критичним ситуаціям та якісно стежити за своїм здоров’ям.

Браслет відстежує, також, циклічність фізіології жіночого організму. А програма моніторингу сну дозволяє організувати якісний відпочинок людини, позбутися безсоння тощо.

Управління музикою на смартфоні

Розумний фітнес-трекер Mi Smart Band 5 дає змогу керувати плейлистом. Можете регулювати гучність, відтворювати треки, робити паузи та перемикатись наступну композицію.

Як підключитись до камери

Тут знову стане у пригоді функціональний мобільний додаток. Щоб працювати з камерою, потрібно в налаштуваннях «Mi Fit» знайти розділ “Лабораторія” та увімкнути синхронізацію з камерою.

Автономність батареї браслета Xiaomi Mi 5

Батарея Mi Smart Band 5 на 125 мАг працює на одному заряді до 2 тижнів. Це, якщо говорити про використання в лайтовому режимі. З застосуванням режимів для тренувань та інших функцій, час автономності складе 10 днів. 

Зарядити браслет можна засобом магнітної зарядки. Час зарядки складає приблизно 90 хвилин. 

Фітнес браслет Mi Smart Band 5: ціна в МТА

5 модель не підтримує функцію безконтактної оплати NFC, проте це не знижує рівня її популярності. Навіть на фоні того, що на ринку з’явились 6 та 7 версії, Mi Smart Бенд 5 має своїх прихильників у 2022 році.

Купити мі смарт бенд 5 за вигідною вартістю можна в МТА. Допоможемо підібрати аксесуари. Пропонуємо швидку доставку у будь-яке місто України. Можете забрати покупку і самовивозом з наших магазинів у Чернівцях, Києві, Львові. 

Характеристики
Основні
Для кого
для дорослих, для чоловіків
Серія
Xiaomi Mi Band 5
Сумісність
IOS 10.0, Android 6.0, iOS, Android
Інтерфейси
Bluetooth 5.0
Екран
Тип дисплей
кольоровий
Матриця
AMOLED
Діагональ
1.1"
Додаткові властивості
Датчики та активності
пульсоксиметр (кисень), лічильник калорій, відстеження сну, гіроскоп, крокомір, підрахунок сходинок
Функціональність
вбудований аудіоплеєр
Особливості
секундомір, біг, управління музикою, показ часу, будильник, швидкість руху
Живлення
Час автономної роботи
до 14 діб
Фізичні параметри
Колір
чорний
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Фітнес-браслет Xiaomi Mi Smart Band 5 Black Global без NFC
Фітнес-браслет Xiaomi Mi Smart Band 5 Black Global без NFC
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових