з 09:00 до 21:00
Фотоапарат Nikon Z7 II Body VOA070AE
Фотоапарат Nikon Z7 II Body VOA070AE
140 399
ФОТОАПАРАТ NIKON Z7 II BODY VOA070AE 0
ФОТОАПАРАТ NIKON Z7 II BODY VOA070AE 1
ФОТОАПАРАТ NIKON Z7 II BODY VOA070AE 2

Фотоапарат Nikon Z7 II Body VOA070AE

Код: 427203
В наявності
140 399 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 24 місяця
Опис

Повний простір для творчості. Увага до найдрібніших деталей.
Бездоганна увага до деталей. Готовність до виконання будь-яких завдань. Здатність адаптуватися. Представляємо повнокадрову бездзеркальну камеру, здатну точно втілювати ваше бачення на кожному етапі творчого процесу. Хоч якою складною буде ваша ідея, фотокамери Nikon Z 7II дають змогу творити зі світлом справжні чудеса.

Ваші ідеї, ваша творчість
Нехай ніщо не заважає безкомпромісному втіленню вашого задуму: від найдрібніших деталей і до масштабних краєвидів, переданих із бездоганною точністю. Творіть вільно, знаючи, що ви зможете побачити та зафіксувати все в найдрібніших подробицях.

Вище продуктивність, вище деталізація
Маючи систему EXPEED з двома процесорами, фотокамера Z 7II легко справляється із завданням створення повнокадрових зображень із високою роздільною здатністю. Ви матимете зображення з низьким рівнем шуму та неймовірним динамічним діапазоном за низьких і високих значень ISO. Надійне фокусування навіть в умовах найслабшого освітлення.

Максимальна швидкість і надійність
Два гнізда для карт пам'яті дають змогу використовувати SD-карту UHS-II в одному гнізді та карту XQD або надшвидку карту CFexpress в іншому. Настройте камеру для використання другої карти в разі переповнення першої, для резервного копіювання або для відокремлення файлів RAW від файлів JPEG і світлин від відео.

Надшироке й ідеально різке автофокусування
Чутлива система гібридного АФ забезпечує широке охоплення кадру з граничною точністю, камера повертається в обрану точку фокусування, коли виходить із режиму очікування. Вимірювання експозиції до –4 EV можна використовувати під час знімання з об'єктивами зі світлосилою f/2 (і більше).

Знімайте швидше та працюйте довше — у тиші
Швидкість знімання до 10 кадрів за секунду дає величезну гнучкість, а буфер збільшеної місткості та два гнізда для карт пам'яті дають змогу знімати без перерв. Робіть до 200 зображень JPEG із повною роздільною здатністю або 77 12-розрядних зображень у форматі RAW без стиснення за одну серію.

Приголомшливий динамічний діапазон
Текстури, візерунки, кольори. Фотокамера Z 7II забезпечує неймовірний динамічний діапазон за низьких і високих значень ISO. М'яка градація тонів і передавання відтінків шкіри з приголомшливою точністю. Можливість знімати відео з роздільною здатністю до 4K/60p дає змогу фіксувати динамічні сцени із чарівною деталізацією.

Точне стеження
Висока точність відстеження навіть найменших об'єктів. Стеження можна вмикати та вимикати за допомогою спуску закрива або призначити цю функцію на кнопку Fn фотокамери або об'єктива.

Знімання людей і тварин
Точне фокусування на очах об'єкта під час знімання фото та відео. Завдяки АФ із виявленням очей ви зможете робити неймовірні світлини людей і представників дикої природи.

Переваги Nikon Z
Nikon Z — найдосконаліша оптична система з розроблених компанією Nikon. Надширокий байонет Z і асортимент об'єктивів NIKKOR Z, що постійно розширюється, дають змогу творити чудеса за допомогою світла. Будь-який об'єктив, будь-яка діафрагма. Нові рівні яскравості. Нове відчуття глибини. Чудова різкість.

Видошукач, від якого нічого не вислизає
Електронний видошукач (EVF) з роздільною здатністю 3690 тис. точок забезпечує плавний безперервний огляд навіть під час високошвидкісного знімання. Висока частота оновлення неабияк знижує затемнення, тому ви ніколи не проґавите те, що розміщене перед вами.

Дисплеї, які адаптуються до вашого стилю
Інформаційні екрани, які можна настроїти, дають змогу швидко коригувати параметри; під час фотографування показ інформації можна повністю вимкнути. Якщо відкинути монітор для знімання в режимі Live View, електронний видошукач автоматично вимкнеться для заощадження енергії.

Максимальна різкість за малої діафрагми
Створюєте зображення з великою глибиною різко зображуваного простору? Фотокамера Z 7II запобігає появі дифракції, яка може виникати під час закриття діафрагми. Ви можете знімати з малою діафрагмою без втрати роздільної здатності все що завгодно — від пейзажів до міських ландшафтів.

Міцна? Це слабо сказано!
Фотокамері Z 7II не страшні суворі погодні умови. Ця бездзеркальна камера виготовлена з надміцного, але легкого магнієвого сплаву та повністю захищена від пилу, бруду та вологи. Сміливо вирушайте туди, куди вас кличе натхнення, і знімайте з комфортом, коли доберетеся до цілі.

Більше знімків на одному заряді
Завдяки енергоефективній схемі живлення й новій батареї фотокамера Z 7II дає змогу робити більше кадрів без підзаряджання. Також у разі потреби можна вмикати режим заощадження енергії.

Є контакт
Під час тривалого знімання під'єднання через кабель USB Type-C дає змогу забезпечити постійне живлення камери (і навіть зарядити акумулятор). Оптимальний варіант для цейтраферного запису відео.

Вертикальний запис
Знімаєте портрети? Додатковий батарейний блок MB-N11 має елементи керування для вертикального знімання та забезпечує надійне захоплення. Батареї можна оперативно заміняти без втрати живлення.

Бездротове керування
Використовуєте бездротові системи освітлення або знімаєте дистанційно? Вам можуть бути корисні бездротові контролери дистанційного керування WR-R11b і WR-1, що працює на більшій відстані (можна придбати додатково).

Оновлення прошивки через SnapBridge
Безперервно вдосконалюваний застосунок Nikon SnapBridge тепер дає змогу оновлювати прошивку камери через смарт-пристрій. Цей застосунок також можна використовувати для дистанційного знімання фото та відео. Також він дає змогу фільтрувати та передавати файли JPEG або RAW на будь-який смарт-пристрій або комп'ютер із можливістю додавання хештегів та інформації про авторські права прямо із застосунка.

Характеристики
Основні характеристики
Підтримка форматів
NEF
Об'єктив
Фокусування
привод об'єктива: покадрове слідкувальне аф (af-s). безперервне слідкувальне аф (af-c). по, діапазон спрацьовування: від - 3 до + 19 ev (від - 4 до + 19 ev з аф у разі слабкого освіт, блокування фокусування: фокусування блокується натисканням кнопки спуску затвора наполовин, точки фокусування: 493, автофокусування: гібридне аф з визначенням фази/аф з функцією визначення контрасту та допо, режим зони аф: точкове (доступна тільки у режимі фотографування). одноточкове і динамічне
Живлення
Зарядний пристрій
зарядний пристрій mh-25a для акумулятора en-el15с (входить до комплекту постачання)
Тип живлення
одна літій-іонна акумуляторна батарея en-el15c (входить до комплекту постачання)
Функціональність
Спалах
індикатор готовності спалаху: світиться. якщо додатковий спалах повністю заряджений; блима, башмак для приладдя: «гарячий» башмак стандарту iso 518 із синхронізувальним контактом. ко, керування спалахом: ttl: керування спалахом i-ttl; збалансований заповнювальний спалах i-t, режим спалаху: синхронізація передньої шторки. зменшення ефекту «червоних очей». повільна, система креативного освітлення nikon: керування спалахом i-ttl. покращене бездротове керув, корекція спалаху: від - 3 до + 1 ev з кроком 1/3 або 1/2 ev у режимах p. s. a і m
Серійна зйомка
режими знімання: «s» (покадровий режим). «cl» (безперервний низькошвидкісний). «ch» (безпе, швидкість зйомки: до 10 кадрів у секунду. безперервний низькошвидкісний: прибл. 1-5 кадрів
Запис відео
Вимірювач експозиції
метод вимірювання експозиції: матричне вимірювання; центрозважене вимірювання: 75% вкладу, діапазон вимірювання експозиції: від - 3 до + 17 ev, вимірювання експозиції: вимірювання експозиції ttl за допомогою матриці фотокамери
Експокорекція
від - 5 до + 5 ev з кроком 1/3 або 1/2 ev у режимах p. s. a і m
Видошукач
електронний
Автоспуск
2 сек. 5 сек. 10 сек. 20 сек; від 1 до 9 експозицій з інтервалом 0.5; 1; 2 або 3 сек
Зв’язок з комп’ютером
USB Type-C
Фізичні параметри
Колір
чорний
Додаткові властивості
Світлочутливість ISO
від 64 до 25600 одиниць iso з кроком 1/3 або 1/2 ev; також можна встановити значення прибл
Затвор
механічний затвор з вертикальним ходом шторок і електронним керуванням; електронний спуск
Цифрові ефекти
система picture control «авто». «стандартний». «нейтральний». «насичений». «монохромний».
Аудіо та відео виходи
hdmi типу c, стереофонічний мініроз'єм 3.5 мм
Умови товару
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Фотоапарат Nikon Z7 II Body VOA070AE
Фотоапарат Nikon Z7 II Body VOA070AE
140 399 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових