з 09:00 до 21:00
Фотоапарат Sony Vlog Camera ZV-1 ZV1W.CE3 White
Фотоапарат Sony Vlog Camera ZV-1 ZV1W.CE3 White
37 299
ФОТОАПАРАТ SONY VLOG CAMERA ZV-1 ZV1W.CE3 WHITE 0
ФОТОАПАРАТ SONY VLOG CAMERA ZV-1 ZV1W.CE3 WHITE 1
ФОТОАПАРАТ SONY VLOG CAMERA ZV-1 ZV1W.CE3 WHITE 2
ФОТОАПАРАТ SONY VLOG CAMERA ZV-1 ZV1W.CE3 WHITE 3
ФОТОАПАРАТ SONY VLOG CAMERA ZV-1 ZV1W.CE3 WHITE 4

Фотоапарат Sony Vlog Camera ZV-1 ZV1W.CE3 White

Код: 429023
В наявності
37 299 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 24 місяця
Опис

Камера ZV-1 для ведення відеоблогу
Створена для блогінгу, створена для тебе!

Ідеальне рішення для творчих людей
З камерою ZV-1 ви можете відразу розпочати знімати контент високої якості. Для цього не потрібне складне налаштування.

Передавання красивих і природних відтінків шкіри
На кадрах, знятих на камеру ZV-1, відтінки всіх кольорів шкіри мають виразний і природний вигляд. Також за допомогою ефекту м'якої шкіри можна згладити всі вади.

Ефект боке на задньому плані
Великий однодюймовий CMOS-сенсор і яскравий об'єктив дають змогу знімати професійні кадри з ефектом боке на задньому плані та передавати всі деталі навіть в умовах низької освітленості.

Автофокусування по очах
Автофокусування на основі технології ІІ точно відстежує рух обличчя й очей без зміщення фокусу. Якщо потрібно привернути увагу до іншого об'єкта, доторкніться до нього на екрані, і камера автоматично сфокусується на ньому.

Швидке й точне перемикання фокусу
Камера ZV-1 обладнана системою швидкого гібридного автофокусування, яка дає змогу без проблем перемикати фокус з обличчя об'єкта знімання на задній план для створення красивого ефекту.

Чудові знімки з ефектом боке всього в один дотик
Більше не потрібне складне ручне налаштування, щоб використовувати професійний ефект боке на задньому плані. Ви можете ввімкнути або вимкнути його одним натисканням кнопки. Просто виберіть, що ви хочете побачити в кадрі: сцену з чітким фокусом або з гарним розмитим фоном.

Ідеальна камера для знімання оглядів і демонстрації продуктів
Одним натисканням кнопки ви можете активувати настройку Product Showcase, створену для знімання оглядів продуктів. Вона розширює кут огляду та миттєво перемикає фокус, тому вам не потрібно чекати, поки фокус заново зафіксується, або класти руку позаду об'єкта, щоб фокус перемикнувся на нього.

Знімання якісного відео на ходу
В ZV-1 є функція стабілізації зображення, яка дає змогу знімати чудові відео на ходу без спотворень. Також автоматична експозиція (АЕ) забезпечує точне знімання облич, навіть якщо освітлення змінилося, наприклад із-за хмар вийшло сонце або ви зайшли в приміщення з вулиці.

Покращений запис звуку
Унікальний спрямований трикапсульний мікрофон записує звук, що виходить від об'єктів перед камерою. Це ідеальне рішення для відеознімання, наприклад, для запису чіткого вокалу виконавця в натовпі глядачів.

Вітрозахисний екран для знімання на вулиці
До комплекту входить вітрозахисний екран, який знижує шуми від поривів вітру під час знімання на вулиці та забезпечує чудову якість звуку. Це означає, що вам не доведеться робити повторні дублі та редагувати кадри з поганим звуком.

Підтримка різних мікрофонів
На камері є гніздо для мікрофона та мультиінтерфейсний роз'єм, що дає змогу під'єднати будь-який мікрофон і записати звук потрібної якості.

Власний погляд на світ
ZV-1 — це проста в керуванні та потужна камера, створена для творчих людей.

Уповільнене знімання динамічних сцен
Знімайте швидкорухомі об'єкти з 40-кратним суперсповільненням, щоб створювати красиві кінематографічні кадри.

Красиві знімки завдяки покадровому зніманню
У режимі інтервального знімання кадри записуються автоматично по черзі кожні 1-60 с. З них на комп'ютері можна змонтувати відео з хмарами, що пливуть, як вода, або ролик із багатьох днів тривалістю всього кілька секунд.

Фото- й відеознімання якісного контенту
ZV-1 має всі потрібні функції для знімання контенту, який не залишить байдужим жодного вашого глядача. Високоточний об'єктив ZEISS 24-70 мм пропускає потоки світла в однодюймовий CMOS-сенсор Exmor RS, які потім обробляє процесор зображення BIONZ X.

Творче знімання з художніми ефектами
Ефекти зображення й креативні стилі надають практично безмежні можливості для створення цікавих образів — від простих монохромних і часткових колірних ефектів до складних ефектів мініатюри.

Публікація зображень прямо з камери
Більше не треба користуватися смартфоном, щоб швидко зняти й опублікувати контент невисокої якості. Камера ZV-1 дає змогу створювати неймовірно красиві кадри та має можливості стабільного під'єднання, тому ви зможете легко ділитися матеріалами зі своїми підписниками.

Миттєве передавання відео на смартфон
Безплатна мобільна програма Imaging EdgeTM Mobile для пристроїв iOS і Android дає змогу редагувати зняті на ZV-1 зображення, а також швидко передавати та завантажувати їх у соціальні мережі, хоч де ви будете.

Контент, сумісний із будь-якою платформою
Використовуйте налаштування Movie Edit, щоб знімати динамічні кадри з поліпшеною стабілізацією без тремтіння або кадрувати й обрізати відео для публікації на популярних соціальних платформах з урахуванням їхніх вимог до формату зображення.

Вертикальна орієнтація кадру для смартфонів
Відео з вертикальною орієнтацією кадру автоматично позначаються тегами, що дає змогу легко вибрати та завантажити контент, спеціально призначений для перегляду на екрані смартфона.

Камера для відеоблогу
Зручна конструкція ZV-1 дає змогу робити красиві селфі та знімати відео для блогу. Функції цієї камери продумані до дрібниць, тому ви легко зможете втілити будь-який творчий задум.

Ідеальний ракурс для знімання
Сенсорний РК-екран із різним кутом нахилу висувається в горизонтальне положення, що зручно для знімання селфі або відео. На ньому немає портів, мікрофонів і кріплень, тому ви зможете легко вибудувати потрібний кадр, навіть перебуваючи перед об'єктивом.

Індикатор записування
На передній частині камери розташований яскравий індикатор, який засвічується під час натискання на кнопку запису, тому ви завжди знатимете, йде знімання чи ні. За бажання індикатор можна легко вимкнути.

Зручна ручка для селфі
Завдяки ергономічній ручці ви не втомитеся тримати камеру в руках, що дасть змогу отримати стабільну картинку без тремтіння під час запису відео для блогу чи знімання селфі.

Підтримка ручок із бездротовим під'єднанням
Камера ZV-1 сумісна з ручкою GP-VPT2BT від Sony з бездротовим під'єднанням через Bluetooth, завдяки чому можна керувати зумом, записом та іншими функціями. Ручку можна розкласти в мініштатив для знімання якісних кадрів без тремтіння.

Знімайте як професіонал
Компактний розмір камери дає змогу знімати в будь-яких умовах, а неймовірна деталізація в 4K HDR і потужні інструменти керування експозицією забезпечують високу якість контенту.

Гама S-Log для професійного знімання
Камера має функції керування гамою S-Log2 і S-Log3, завдяки яким можна підбирати та коригувати колір. Крім того, щоб створити свій власний стиль і естетику, ви можете відрегулювати налаштування профілю зображення.

Вбудований нейтральний світлофільтр
Вбудований нейтральний світлофільтр забезпечує точне керування експозицією, поліпшену глибину різкості та низьку швидкість закрива. Це дає змогу знімати відео з цікавими ефектами розмиття, наприклад, сповільнений рух води або променів світла.

Характеристики
Основні характеристики
Підтримка форматів
JPEG
Об'єктив
Оптичний зум
2.7x
Фокусування
режим фокусування: покадрове автофокусування. автоматичне автофокусування. постійне автофо, тип фокусування: швидке гібридне автофокусування (фазове аф/контрастне аф), зона фокусування: широке (315 точок фазового автофокусування. 425 точок контрастного автоф
Живлення
Зарядний пристрій
зарядження через usb
Тип живлення
акумулятор np-bx1 (входить до комплекту постачання)
Функціональність
Спалах
авто/зі спалахом/повільна синхронізація/синхронізація за задньою шторкою/без спалаху
Серійна зйомка
безперервна зйомка привіт: прибл. 24 кадри у секунду. безперервна зйомка в середині: прибл
Запис відео
Вимірювач експозиції
мультисегментний. центрально-зважений. точковий. усереднений для всього екрана по світлим ділянкам
Експокорекція
±3.0 ev. крок 1/3 ev
Автоспуск
10 сек/5 сек/2 сек/3 або 5 послідовних кадрів із затримкою 10 сек. 5 сек або 2 сек на вибі
Зв’язок з комп’ютером
microUSB
Фізичні параметри
Колір
білий
Вага
294 г
Додаткові властивості
Світлочутливість ISO
відео: авто (рівень iso 125-12800. з вибором верхнього/нижнього краю). 125/160/200/250/320, фото: авто (iso 100-12800. з вибором верхнього/нижнього краю). 100/125/160/200/250/320/400
Затвор
електронний закрив: iauto (4" — 1/32000 сек)/програмний автоматичний режим (30" — 1/3200
Цифрові ефекти
фотографування: іграшкова камера. вибуховий колір. постеризація. ретро. м'який яскравий ф
Аудіо та відео виходи
micro hdmi. гніздо мікрофона 3.5 мм
Умови товару
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Фотоапарат Sony Vlog Camera ZV-1 ZV1W.CE3 White
Фотоапарат Sony Vlog Camera ZV-1 ZV1W.CE3 White
37 299 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових