з 09:00 до 21:00
Фотоапарат Sony Alpha a7C ILCE7CLS.CEC Silver
Фотоапарат Sony Alpha a7C ILCE7CLS.CEC Silver
ФОТОАПАРАТ SONY ALPHA A7C ILCE7CLS.CEC SILVER 0
ФОТОАПАРАТ SONY ALPHA A7C ILCE7CLS.CEC SILVER 1
ФОТОАПАРАТ SONY ALPHA A7C ILCE7CLS.CEC SILVER 2
ФОТОАПАРАТ SONY ALPHA A7C ILCE7CLS.CEC SILVER 3
ФОТОАПАРАТ SONY ALPHA A7C ILCE7CLS.CEC SILVER 4
ФОТОАПАРАТ SONY ALPHA A7C ILCE7CLS.CEC SILVER 5
ФОТОАПАРАТ SONY ALPHA A7C ILCE7CLS.CEC SILVER 6
ФОТОАПАРАТ SONY ALPHA A7C ILCE7CLS.CEC SILVER 7
ФОТОАПАРАТ SONY ALPHA A7C ILCE7CLS.CEC SILVER 8
ФОТОАПАРАТ SONY ALPHA A7C ILCE7CLS.CEC SILVER 9
ФОТОАПАРАТ SONY ALPHA A7C ILCE7CLS.CEC SILVER 10
ФОТОАПАРАТ SONY ALPHA A7C ILCE7CLS.CEC SILVER 11
ФОТОАПАРАТ SONY ALPHA A7C ILCE7CLS.CEC SILVER 12

Фотоапарат Sony Alpha a7C ILCE7CLS.CEC Silver

Код: 429635
Закінчився
Продано
Опис

Компактна міць повного кадру
Приєднавши об'єктив FE 28-60 мм f/4-5.6 до камери ?7C, ви дістанете найлегшу та найменшу повнокадрову камеру в світі зі змінною оптикою, здатну знімати бездоганні зображення. Компактність камери не заважає їй відповідати високим вимогам щодо якості, АФ і швидкості — вона поєднує в собі всі переваги.

Можливість повністю розкрити свої таланти
Висока продуктивність і бездоганна якість зображення
Попри компактний розмір і малу вагу, камера ?7C забезпечує таку ж чудову якість фото та відео, як і повнокадрові моделі. Завдяки широкому, стабільному і швидкому автофокусуванню, високошвидкісному серійному зніманню та зручному РК-монітору зі змінним кутом повороту ви зможете зафіксувати будь-яку дію в будь-якому місці.

Повнокадрові можливості в компактному корпусі
Дивовижне захоплення світла — це високоякісні зображення з низьким рівнем шуму
Всім відомо, що чим більша матриця камери, тим якісніші зображення можна зняти за її допомогою, а повнокадрова матриця камери ?7C набагато перевершує за розміром матриці смартфонів, компактних цифрових камер і схожих за розміром камер APS-C зі змінною оптикою. Як наслідок, ми маємо більше захоплення світла, яке дає змогу дістати високоякісні зображення з низьким рівнем шуму, а також велику деталізацію, як темних, так і світлих зон.

Велика матриця — чудова якість зображення
Завдяки повнокадровій матриці можна створювати чудові знімки, які раніше не вдавалося зробити на камеру такого формату. Матриця камери ?7C удвічі більше тих, що встановлені в камерах APS-C такого ж розміру, й у 30 разів більше матриць смартфонів. Це забезпечує чудові й деталізовані зображення.

Компактний розмір, просте керування
Камера ?7C розроблена компактною, легкою і портативною без шкоди для продуктивності — за своїми характеристиками вона не поступається повнокадровим камерам. Для цього ми створили нові механічні компоненти, зокрема компактний затвор і блок оптичної стабілізації, а також поліпшили компонування та конструкцію.

Переваги повного кадру
Повнокадрова матриця камери ?7C не просто вловлює більше світла, вона забезпечує неймовірну глибину зображення, деталізацію та широкий динамічний діапазон. Все це можливо завдяки великому розміру самої матриці, а також пікселів.

Об'єктиви, що відповідають вашому стилю
Широкі, спеціалізовані, теле- та відеооб'єктиви з байонетом E
Професіонали й аматори, фотографи та відеооператори зможуть вибрати потрібний із понад 50 об'єктивів із байонетом E. Компактні повнокадрові об'єктиви забезпечують низький рівень спотворення, навіть під час знімання з далекої фокусної відстані, а також неймовірну глибину зображення і красивий ефект боке.

Більше свободи для знімання
Перетворіть знімання відео на неймовірно творчий процес зі зручними функціями контролю, чудовою якістю зображення й об'ємністю повного кадру.

Жодного згаяного моменту
Завдяки передовій функції автофокусування й можливості проведення високошвидкісного серійного знімання ви точно не пропустите слушний момент. Оптичний стабілізатор зображення в камері ?7C збереже чіткість ваших фото або відео.

Надійне та стабільне відстеження об'єктів
Відстеження на базі ІІ й АФ за очима у реальному часі від Sony
Більш якісні портрети виходять завдяки надійній функції відстеження об'єктів. Як і в попередніх моделях, у цій камері для її активації потрібно наполовину натиснути попередньо настроєну кнопку затвора. Ще один новий спосіб швидко запустити відстеження в реальному часі, навіть якщо ви не встановили AF-C, — натиснути кнопку AF-ON на камері ?7C. Фокус зберігається навіть у тому разі, якщо обличчя об'єкта в повному обсязі освітлено або на ньому надіті окуляри.

Портрети тварин з ідеальним фокусуванням
АФ за очима тварин у реальному часі
Знімати домашніх і диких тварин тепер набагато легше, завдяки передовій АФ на базі алгоритмів. Вона забезпечує швидке, точне, автоматичне визначення і відстеження саме погляду тварини й зберігає чіткий фокус на ньому. АФ спрацьовує, навіть якщо в кадрі з'являються перешкоди або відбувається переміщення з горизонтальної орієнтації на вертикальну.

Якість повнокадрової камери для авторів відео
Відкритий із боків РК-монітор камери ?7C зі змінним кутом повороту можна переглядати навіть приєднавши мікрофон, встановивши підвіс або під час знімання з різних ракурсів. Також ви можете під'єднати мікрофон або навушники через спеціальні гнізда, а потужний акумулятор витримає найтриваліші знімання. Через ці та інші переваги камера ?7C ідеально підходить для знімання відеоблогів та іншого контенту.

Просте відеознімання
Легка та портативна навіть під час використання з додатковою ручкою
Відкритий із боків РК-монітор спрощує процес ведення відеоблогів, додаткова ручка та мікрофон ідеально підходять для бездротового знімання відеоблогів, а цифровий мікрофон забезпечує неймовірно чіткий звук. Також підтримується такий популярний зараз вертикальний формат відео: метадані дають змогу програвати та редагувати знятий таким способом відеоматеріал у вертикальному положенні, не перевертаючи його.

Просте застосування візуальних ефектів для відео
Режими Picture Effect (Ефект малюнка), Creative Style (Креативний стиль) і Picture Profile (Профіль зображення) допоможуть розширити творчі можливості для відеознімання. Вони містять безліч базових і професійних візуальних ефектів і настроювань. А в режимах Picture Effect і Creative Style камера сама виконує корекцію.

Дистанційне знімання з мобільних пристроїв і ПК
Завдяки вбудованому в камеру ?7C модулю Wi-Fi можна вести віддалене знімання. Встановіть камеру на відстані та знімайте селфі або матеріал для блогу, використовуючи ПК, смартфон або планшет для перегляду, настроювання параметрів і керування затвором.

Швидке передавання даних на мобільні пристрої для соц. мереж
Зберігати, переглядати й ділитися фото та відео можна, безпосередньо передавши їх на смартфон або планшет через Wi-Fi-з'єднання (2.4 ГГц або 5 ГГц). Передавання одним дотиком діє для певних пристроїв, для інших — через QR-коди.

Imaging Edge Desktop
Створюйте прекрасні світлини за допомогою програми Imaging Edge Desktop. Функція Edit дає змогу створювати високоякісні знімки з файлів RAW. Використовуйте можливості формату RAW від Sony по максимуму та працюйте ефективно.

Застосунки Imaging Edge Mobile і Movie Edit add-on для зручного відеознімання
Завдяки вбудованому в ?7C модулю Wi-Fi можна керувати спуском затвора та записуванням відео зі смартфона або планшета, а також передавати дані бездротовим способом. Movie Edit add-on дає змогу скорегувати тремтіння камери після знімання.

Характеристики
Основні характеристики
Підтримка форматів
RAW
Об'єктив
Оптичний зум
0.16х
Фокусування
зона фокусування: широка. зональна. центральна. універсальна точкова. розширене точкове фо, швидке гібридне автофокусування (фазове аф/контрастне аф), точка фокусування: повний кадр. 35 мм: 693 точки (фазове автофокусування); режим aps-c з о, датчик фокусування: cmos-матриця exmor r, режим фокусування: af-a (автоматичне автофокусування). af-s (автофокусування для одного зн, автофокусування під час наближення ока до камери (тільки під час використання la-ea2 або l
Живлення
Зарядний пристрій
зарядний пристрій bc-qz1 (входить до комплекту постачання)
Тип живлення
літій-іонний акумулятор np-fz100 (входить до комплекту постачання)
Функціональність
Спалах
сумісність із зовнішнім спалахом: системна спалах sony ? сумісна з мультиінтерфейсним роз', немає. керування спалахом:, бездротове керування: так (світловий сигнал: доступний із заповнювальним спалахом. повільн, посил. av-сигналу: ttl з передспалахом, кріплення fe: так, компенсація спалаху: +/ - 3.0 ev (перемикання між кроками 1/3 і 1/2 ev), режими спалаху: спалах вимк.. автоспалах. заповнювальний. повільна синхронізація. синхроні
Серійна зйомка
покадрова зйомка. серійна зйомка (варіанти hi +/hi/mid/lo). автотаймер. автотаймер (сер.).
Запис відео
Вимірювач експозиції
1200-зональний оцінювальний
Експокорекція
+/ - 5.0ev (з кроком 1/3 ev. 1/2 ev на вибір) (під час використання диска експокорекції: +
Видошукач
електронний
Автоспуск
затримка 10 сек/затримка 5 сек/затримка 2 сек/автотаймер серійної зйомки/автотаймер брекет
Зв’язок з комп’ютером
USB Type-C, Wi-Fi, Bluetooth
Фізичні параметри
Колір
срібний
Вага
509 г
Додаткові властивості
Світлочутливість ISO
відеознімання: еквівалент iso 100-51200 (значення до iso 102400 можна налаштувати як розши, фотографування: iso 100-51200 (значення від iso 50 до iso 204800 можна налаштувати як розш
Затвор
витримка: фотографування: механічний затвор: 1/4000-30 сек. тривала витримка; електронний, контрольований електронікою. вертикального ходу. шторно-щілинного типу
Аудіо та відео виходи
роз'єм для мікрофона, роз'єм для навушників, HDMI
Умови товару
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Фотоапарат Sony Alpha a7C ILCE7CLS.CEC Silver
Фотоапарат Sony Alpha a7C ILCE7CLS.CEC Silver
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових