з 09:00 до 21:00
Фотоапарат Nikon Z fc VOA090K002
Фотоапарат Nikon Z fc VOA090K002
ФОТОАПАРАТ NIKON Z FC VOA090K002 0
ФОТОАПАРАТ NIKON Z FC VOA090K002 1
ФОТОАПАРАТ NIKON Z FC VOA090K002 2
ФОТОАПАРАТ NIKON Z FC VOA090K002 3
ФОТОАПАРАТ NIKON Z FC VOA090K002 4
ФОТОАПАРАТ NIKON Z FC VOA090K002 5
ФОТОАПАРАТ NIKON Z FC VOA090K002 6
ФОТОАПАРАТ NIKON Z FC VOA090K002 7
ФОТОАПАРАТ NIKON Z FC VOA090K002 8
ФОТОАПАРАТ NIKON Z FC VOA090K002 9
ФОТОАПАРАТ NIKON Z FC VOA090K002 10
ФОТОАПАРАТ NIKON Z FC VOA090K002 11
ФОТОАПАРАТ NIKON Z FC VOA090K002 12
ФОТОАПАРАТ NIKON Z FC VOA090K002 13
ФОТОАПАРАТ NIKON Z FC VOA090K002 14
ФОТОАПАРАТ NIKON Z FC VOA090K002 15
ФОТОАПАРАТ NIKON Z FC VOA090K002 16
ФОТОАПАРАТ NIKON Z FC VOA090K002 17
ФОТОАПАРАТ NIKON Z FC VOA090K002 18
ФОТОАПАРАТ NIKON Z FC VOA090K002 19

Фотоапарат Nikon Z fc VOA090K002

Код: 572969
Закінчився
Продано
Опис

Робіть чудові світлини й відеоролики будь-якого моменту. Цей комплект містить бездзеркальну фотокамеру Z fc, а також NIKKOR Z DX 16-50mm f/3.5-6.3 VR в сріблястому кольорі. Цей чудовий універсальний об'єктив дає змогу робити фото з різних положень, від широкого кута до портретного, зберігаючи максимальну деталізацію й багатство кольору. Вбудована система приглушення вібрацій забезпечує чіткість фото, а фокусування є швидким і практично безшумним.

Наша спадщина. Ваше самовираження.
У Z fc ретродизайн фотокамер Nikon поєднується з інноваційними технологіями серії Z, виливаючись у чудову якість зображення й бездоганний стиль. Хай де і що ви записуватимете: від світлин до відеороликів і влогів. Зробіть великий крок у майбутнє й розкрийте свій творчий потенціал із легкою бездзеркальною фотокамерою формату DX. Легендарні технології у ваших руках.

Тепер ваша черга
Зафіксуйте важливі моменти за допомогою фотокамери, у якій відбилася естетика класичних моделей. На створення бездзеркальної фотокамери Z fc наших фахівців надихнула знаменита плівкова дзеркальна фотокамера Nikon FM2, випущена на початку 80-х. Від неї нова модель взяла деякі деталі конструкції: від дисків керування до круглого видошукача та гравіювання класичного логотипа Nikon на пентапризмі.

Традиції та інновації
Класичний металевий корпус, вироблений з елементами декору плівкової камери. Щодо індивідуальності бездзеркальна фотокамера Z fc нічим не поступається плівковим дзеркальним фотокамерам Nikon з минулого. А спеціальна серія об'єктивів NIKKOR Z довершує її образ.

Спеціальна версія об'єктива NIKKOR Z 28 mm f/2.8 SE
Спеціальна версія об'єктива серії Z з постійною фокусною відстанню. Дизайн успадкований від оригінальних об'єктивів Nikkor AI для фотокамер Nikon FM2. Навіть назва об'єктива написана тим самим шрифтом.

Сріблястий NIKKOR Z DX 16-50 mm f/3.5-6.3 VR
Срібляста версія ширококутного зум-об'єктива 16-50 мм формату DX. Колір цього надкомпактного об'єктива поєднується зі сріблястою рамою Z fc — разом вони мають неймовірно гармонійний вигляд.

Зручно використовувати
Для настроювання витримки, корекції експозиції й чутливості ISO не потрібно заходити в меню: для цього передбачені окремі диски. Можна настроїти фотокамеру так, щоб міняти витримку та коригувати експозицію за допомогою дисків керування.

Дисплей на верхній панелі
Чи збираєтеся робити портрети з малою глибиною різкості, чи міський пейзаж із високою різкістю по всьому кадру? На невеликому дисплеї зображається значення діафрагми, що дає змогу досягти ще більшого контролю.

Круглий електронний видошукач
Видошукач Z fc електронний, з високою роздільною здатністю, але має круглу форму, як оптичний аналог у фотокамері Nikon FM2. Він активується, коли ви підносите фотокамеру до обличчя, і гарантує чітке зображення.

Створено для цієї епохи
Z fc має вигляд як фотокамера з 80-х, але міцний корпус із магнієвого сплаву гарантує її готовність до ритму сучасного світу. Корпус міцний, але легкий, тому камеру можна взяти з собою куди завгодно, та захоплених поглядів перехожих вам не уникнути.

Відчуйте якість
Корпус Z fc виготовлений із магнієвого сплаву, який також використовується під час виробництва професійних фотокамер Nikon. У камері міцність поєднується з легкістю, вона створена слідувати за вами, хай куди заведе вас натхнення.

Оцініть можливості
У бездзеркальній фотокамері Z fc використовується революційний байонет Nikon Z, який допоможе зберегти найяскравіші моменти в чудовій якості. Завдяки байонету Z велика 20.9-мегапіксельна матриця формату DX вловлює більше світла.

Не пропустіть жодної деталі
Z fc не просто вирізняється культовим дизайном. Завдяки матриці високої роздільної здатності й автоматичному вибору чутливості в широкому діапазоні від 100 до 51 200 одиниць ISO, ця фотокамера забезпечує чудову різкість і деталізацію вдень і вночі. Швидка та плавна система автофокусування дає змогу знімати зі швидкістю до 11 кадрів за секунду. Ви зможете зробити кадри, які інші фотографи можуть пропустити.

Прекрасні зображення за будь-якого освітлення
Кожна частка секунди неоціненна. Широкий діапазон ISO й АФ за слабкого освітлення дають змогу й далі записувати, навіть якщо сонце вже сідає.

Фільтри й ефекти
У фотокамері є 20 режимів Picture Control для світлин і відеороликів, ефект від яких можна бачити в режимі реального часу. Потрібно лише настроїти інтенсивність ефекту.

Друзі та сім'я
Знімаєте портрети? АФ із виявленням очей відстежує очі людини та тварин, фокусується на них, даючи змогу створювати чудові портрети, навіть якщо об'єкти рухаються.

Розкажіть свою історію
Розкажіть свою історію, сфотографуйте знаменні моменти. Z fc дає змогу записувати приголомшливі відеоролики. Це перша фотокамера Nikon серії Z, у якій можна міняти кут нахилу екрана. Ще більше ракурсів, ще більше свободи!

Професійні відеоролики
Відео можна записувати у форматі 4K/UHD з частотою кадрів 30p або сповільнено записувати в форматі Full HD. Легко робіть окремі світлини, не припиняючи відеозапису, й створюйте цейтраферні відеоролики роздільної здатності 4K, вибравши цей режим у меню.

Нестандартні ракурси
Сенсорний екран із високою роздільною здатністю зі змінним кутом нахилу дає змогу легко записувати з будь-якого ракурсу. Розгорніть екран, і фотокамера автоматично перейде в режим автопортрета. З ним дуже зручно записувати себе на відео та робити селфі.

Яскраві влоги
Цікавий контент заслуговує гарної картинки. З моделлю Z fc можна досягти неймовірної різкості та малої глибини різкості. Її можна використовувати для запису інтерв'ю або повернути екран до себе, щоб вдало розміститися в кадрі.

Ведіть трансляції професійно
Нехай ваші прямі ефіри відрізняються від конкурентів якістю відео. Використовуйте Z fc і безплатне ПЗ Nikon Webcam Utility, щоб мати ідеальний вигляд у кадрі.

Зручне перенесення файлів
Усе, що потрібно, — один раз під'єднатися до Z fc через застосунок SnapBridge. Після цього світлини та відеоролики можна переносити вручну або автоматично, щоб ділитися ними з іншими або створювати резервні копії.

Зарядження через USB
Z fc можна заряджати (у вимкненому стані) або живити через USB?. Зручно, якщо ви хочете знімати впродовж триваліших періодів у приміщенні або під час записування цейтраферних відеороликів.

Ідеальне поєднання
Легко переходьте від портретного режиму до ширококутного запису. Просто встановіть на Z fc один з об'єктивів із комплекту постачання: NIKKOR Z 28mm f/2 SE або NIKKOR Z DX 16-50mm f/3.5-6.3 VR.

Готова до пригод
Фотокамера Z fc належить до сімейства Nikon Z і сумісна з усіма об'єктивами NIKKOR Z. Додатково можна придбати ручку для надійного захоплення фотокамери та приладдя для запису влогів.

Характеристики
Основні характеристики
Підтримка форматів
NEF
Об'єктив
Фокусування
режим спалаху: синхронізація передньої шторки. зменшення ефекту «червоних очей». повільна, керування спалахом: ttl: керування спалахом i-ttl; збалансований заповнювальний спалах i-t, корекція спалаху: від - 3 до + 1 ev з кроком 1/3 ev у режимах p. s. a і m, індикатор готовності спалаху: світиться. якщо додатковий спалах повністю заряджений; блима, точки фокусування: 209, режим зони аф: точкове аф (тільки у режимі фотографування). одноточкове аф і динамічне аф, блокування фокусування: натисканням кнопки «ae-l/af-l» (ае-б/аф-б) або кнопки спуску затво
Живлення
Зарядний пристрій
мережевий зарядний пристрій mh-26a з мережевим шнуром (входить до комплекту постачання)
Тип живлення
одна літій-іонна акумуляторна батарея en-el25 (входить до комплекту постачання)
Функціональність
Спалах
синхронізація передньої шторки. зменшення ефекту «червоних очей». повільна синхронізація.
Серійна зйомка
швидкість знімання: до 11 кадрів у секунду; безперервна повільна: прибл. 1-4 кадри у секун, режими зйомки: «s» (покадровий режим). «cl» (безперервний низькошвидкісний). «ch» (безпере
Вимірювач експозиції
метод вимірювання експозиції: матричне вимірювання; центрозважене вимірювання: 75% вкладу, вимірювання експозиції: вимірювання експозиції ttl за допомогою матриці фотокамери, діапазон вимірювання експозиції: від - 4 до + 17 ev
Експокорекція
діапазон: від - 3 до + 3 ev (від - 5 до + 5 ev. якщо диск корекції експозиції встановлений
Видошукач
електронний
Автоспуск
2 сек. 5 сек. 10 сек. 20 сек; від 1 до 9 експозицій з інтервалом 0.5; 1; 2 або 3 сек
Зв’язок з комп’ютером
USB Type-C
Фізичні параметри
Колір
чорний
Додаткові властивості
Світлочутливість ISO
від 100 до 51200 одиниць iso з кроком 1/3 ev; також можна встановити прибл. 1 ev (еквівале
Затвор
механічний затвор з вертикальним ходом шторок і електронним керуванням; електронний спуск
Цифрові ефекти
система picture control «авто». «стандартний». «нейтральний». «насичений». «монохромний».
Аудіо та відео виходи
стереофонічний мініроз'єм (діаметром 3.5 мм), роз'єм hdmi типу d
Умови товару
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Фотоапарат Nikon Z fc VOA090K002
Фотоапарат Nikon Z fc VOA090K002
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових