з 09:00 до 21:00
Фотоапарат Sony Alpha ZV-E10 ZVE10LW.CEC White
Фотоапарат Sony Alpha ZV-E10 ZVE10LW.CEC White
ФОТОАПАРАТ SONY ALPHA ZV-E10 ZVE10LW.CEC WHITE 0
ФОТОАПАРАТ SONY ALPHA ZV-E10 ZVE10LW.CEC WHITE 1
ФОТОАПАРАТ SONY ALPHA ZV-E10 ZVE10LW.CEC WHITE 2
ФОТОАПАРАТ SONY ALPHA ZV-E10 ZVE10LW.CEC WHITE 3
ФОТОАПАРАТ SONY ALPHA ZV-E10 ZVE10LW.CEC WHITE 4
ФОТОАПАРАТ SONY ALPHA ZV-E10 ZVE10LW.CEC WHITE 5
ФОТОАПАРАТ SONY ALPHA ZV-E10 ZVE10LW.CEC WHITE 6
ФОТОАПАРАТ SONY ALPHA ZV-E10 ZVE10LW.CEC WHITE 7
ФОТОАПАРАТ SONY ALPHA ZV-E10 ZVE10LW.CEC WHITE 8
ФОТОАПАРАТ SONY ALPHA ZV-E10 ZVE10LW.CEC WHITE 9
ФОТОАПАРАТ SONY ALPHA ZV-E10 ZVE10LW.CEC WHITE 10

Фотоапарат Sony Alpha ZV-E10 ZVE10LW.CEC White

Код: 708148
Закінчився
Продано
Опис

Доберіть об'єктив, що відповідає вашому стилю
Завдяки змінній оптиці, яка відбиває світ відповідно до вашого задуму, ZV-E10 дає змогу легко створювати професійні відео для блогів. Відкрийте для себе безліч творчих можливостей, переглянувши відео нижче.

АФ за очима тварин у реальному часі у відео доступне з оновленням ПЗ
У новій версії програмного забезпечення під час знімання відео доступна функція АФ за очима тварин у реальному часі. Якщо для об'єктів виявлення вибрати «Тварину», камера автоматично знайде очі об'єкта та простежить за ними, забезпечуючи високу якість фото- і відеознімання хатніх вихованців.

Динамічний відеоматеріал із широким охопленням
За допомогою ширококутного об'єктива можна легко знімати динамічний відеоматеріал, на якому вирізнятиметеся як ви, так і навколишня місцевість. Знімайте більше міських чи природних пейзажів і ділиться своїми враженнями з глядачами.

Вигідне подання об'єкта знімання
Завдяки об'єктиву з фіксованою фокусною відстанню, що створює плавне та природне розмиття фону, ви зможете сконцентрувати увагу глядачів на об'єкті знімання, а також зробити його яскравішим в умовах недостатнього освітлення.

Надвеликі плани, що підкреслюють деталі
На відміну від інших типів об'єктивів, макрооб'єктив дає змогу наблизити об'єкт і відбити дрібніші деталі. Чи то аксесуар, який ви носите, чи то приготована страва, макрооб'єктив дає змогу максимально наблизити об'єкт і продемонструвати кожну його чудову деталь.

Знімання з дальньої відстані
Завдяки телеоб'єктиву можна знімати віддалені об'єкти, пейзажі та сцени з неймовірною деталізацією під час подорожей або в повсякденності. Наближення і збільшення таких об'єктів додасть драматичності у вашу історію.

Понад 60 об'єктивів для найкращого блогінгу
Об'єктиви з лінійки від Sony забезпечать якісніші відео з ZV-E10. У наявності є понад 60 об'єктивів (включно з моделями, що використовуються в кінематографі), які ідеально підходять для камер від Sony. Виберіть той, який розкриє вашу індивідуальність.

Керування розмиттям фону в один дотик
Щоб використати ефект розмиття фону (Боке), більше не потрібне складне ручне настроювання. Ви можете ввімкнути або вимкнути його одним натисканням кнопки. Увімкніть опцію розфокусування і створіть розмитий фон професійної якості, щоб привернути увагу до головного об'єкта, або вимкніть його, щоб показати сцену з чітким фокусом.

Яскраві відео за допомогою уповільненого і прискореного знімання
Використовуйте кнопку «Фото/відео/прискорене та уповільнене знімання» на ZV-E10, щоб знімати відео з уповільненням до 4 разів, як порівняти зі звичайною швидкістю або з прискоренням до 60 разів. Досягайте потрібного результату в якості Full HD навіть без постоброблення на ПК.

Ідеальне знімання оглядів продуктів
Знімайте якісні відеоогляди продуктів. У режимі демонстрації продукту камера автоматично перемкне фокус із вас на продукт спереду: для цього більше не потрібно прикривати об'єкт знімання рукою ззаду.

Природні та м'які відтінки шкіри
Навіть із типовими параметрами ZV-E10 передасть природні відтінки шкіри. Крім того, вона підтримує ефект пом'якшення шкіри для згладжування можливих нерівностей. Для нього доступно 4 рівні інтенсивності: вимк./слабкий/середній/сильний.

Високоякісне відео навіть під час знімання на ходу
Система стабілізації зображення камери ZV-E10 забезпечує плавність і чіткість відео навіть під час знімання на ходу. А функція виявлення облич під час автоекспозиції автоматично встановить яскравість для вашого обличчя, щоб переходи з приміщення на вулицю не відбивалися на якості знімання.

Точне автофокусування
Камера ZV-E10 автоматично відстежує обличчя та очі, а також утримує на них фокус, не перемикаючись на інші об'єкти. Якщо потрібно змінити фокус, торкніться РК-монітора та виберіть потрібний об'єкт, щоб активувати функцію відстеження в реальному часі на базі ШІ.

Плавне та професійне перемикання фокусу
У камері ZV-E10 можна встановити швидкість фокусування для створення найкращої картинки. Усього доступно сім рівнів швидкості: від швидкого до плавного переходу. Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися про тонкощі використання цих рівнів.

Ручка для зручнішого знімання відеоблогів
Додаткова ручка GP-VPT2BT спрощує створення селфі з верхнього та нижнього ракурсів. На ній розташовані кнопки, за допомогою яких зручно керувати зніманням: можна почати та зупинити записування, регулювати зум і вибрати для ефекту Боке параметр Defocus (з розмиттям) або Clear (без розмиття).

Що більша матриця, то краща якість зображення
Чудова якість матеріалу, знятого на камеру ZV-E10, досягається завдяки великій APS-C матриці, схожої на ту, що використовується в професійних кінокамерах. Вона вдесятеро більша за матрицю на звичайному смартфоні, тому вловлює більше світла та збирає більше даних про зображення для створення красивої картинки та виразного ефекту Боке.

Професійний ефект Боке на кожному вашому знімку
Камера ZV-E10 дає змогу створювати чудові знімки з кінематографічним ефектом завдяки м'якому розмитому фону. Велика матриця камери дає змогу створити яскраві знімки, ефектно відокремлюючи об'єкт знімання від фону.

Надзвичайні відеоролики 4K12
Знімати барвисті ролики 4K у високій роздільній здатності так само просто, як натиснути кнопку MOVIE. Деталізація зображення досягається завдяки тому, що матриця камери ZV-E10 записує у 2,4 раза більше даних, ніж потрібно для 4K, а потім стискає їх.

Чіткий відеоматеріал за тьмяного освітлення
Навіть під час знімання в умовах недостатнього освітлення ZV-E10 забезпечує деталізовані зображення з мінімальним рівнем шуму. Це можливо завдяки великому розміру матриці, що максимізує захоплення світла. Унаслідок чого виходять чіткі кадри навіть під час знімання в приміщенні з тьмяним освітленням або на вулиці вночі.

Чітке записування голосу
Завдяки камері ZV-E10, ваш голос на записі буде чітким. Внутрішній спрямований мікрофон із трьома мембранами оптимізований для записування звуків, що лунають від об'єктів перед камерою, тому вас буде чітко чути навіть у натовпі.

Чіткий звук навіть у вітряну погоду
Камера ZV-E10 обладнана вітрозахисним екраном, який знижує кількість перешкод через вітер, коли ви записуєте поза студією. Просто встановіть його на камеру, щоб не перейматися шумом вітру та не використовувати інструменти шумозаглушення після завершення знімання.

Для найкращої якості звуку
Не треба турбуватися про те, що кабелі створять перешкоди, як буває під час передавання аналогового звукового сигналу. Під'єднайте мікрофон від Sony із цифровим звуковим інтерфейсом до камери ZV-E10 через мультиінтерфейсний роз'єм для чіткого звуку з низьким рівнем шумів.

Просте віддалене під'єднання для якісних зображень
Завдяки великій матриці та вбудованому мікрофону камеру ZV-E10 можна використовувати для онлайн-зв'язку та прямих трансляцій. Щоб використовувати ZV-E10 як зовнішню камеру, під'єднайте її до ПК або смартфона Xperia від Sony за допомогою кабелю USB Type?C.

Зручне джерело живлення
Пристрій ZV-E10 дає змогу під'єднувати кілька джерел живлення, так що під час створення відеоконтенту для блогу більше не потрібно турбуватися про те, що камера розрядиться в невідповідний момент.

Додавання художніх ефектів
За допомогою колірних параметрів можна досягти бажаного художнього ефекту. Для цього просто змініть параметри Creative Style (Креативний стиль) або виберіть потрібний із семи 24 візуальних ефектів у режимі ефектів зображення.

Imaging Edge Desktop для віддаленого керування з ПК
Підвищте якість своїх зображень за допомогою програмного забезпечення Imaging Edge Desktop, яке дає змогу контролювати знімання з вашого ПК, а також систематизувати та редагувати фото.

Характеристики
Основні характеристики
Підтримка форматів
RAW, JPEG
Об'єктив
Оптичний зум
0.2x
Цифровий зум
цифровий clear image: фотографування: прибл. 2x. знімання відео: прибл. 1.5x (4k). прибл.
Фокусування
інші характеристики: мікрокоригування автофокусування (тільки під час використання LA-EA2, діапазон світлочутливості фокуса: EV-3–EV-20 (при еквіваленті ISO 100), точка фокусування: 425 пікселів (фазове автофокусування)/425 пікселів (контрастне автофоку, датчик фокусування: матриця exmor cmos, тип фокусування: швидке гібридне автофокусування (фазове аф/контрастне аф), режим фокусування: af-a (автоматичне автофокусування). af-s (автофокусування для одного зн, зона фокусування: широке, зональне, центральне, універсальне точкове, розширене точкове фо
Живлення
Зарядний пристрій
адаптер живлення змінного струму AC-PW20 (продається окремо)
Тип живлення
літій-іонний акумулятор NP-FW50 (входить у комплект постачання)
Функціональність
Серійна зйомка
HI + - 11 кадрів за секунду, HI - 8 кадрів за секунду, MID - 6 кадрів за секунду, LO - 3 к
Запис відео
Вимірювач експозиції
тип: 1200-зональний оцінювальний, режими: мультисегментний. центрозважений. точковий. усереднений для всього екрана. за найя
Експокорекція
+/–5.0 EV (крок 1/3 EV або 1/2 EV на вибір)
Автоспуск
10 сек/5 сек/2 сек
Зв’язок з комп’ютером
USB Type-C
Фізичні параметри
Колір
білий
Вага
343 г
Додаткові властивості
Світлочутливість ISO
фотографування: iso 100–32 200 (значення від iso 50 до iso 51 200 можна налаштувати як роз
Затвор
швидкість синхронізації спалаху: 1/160 сек, безшумне знімання, витримка: фотографування: від 1/4000 до 30 сек, тривала витримка; відео: від 1/4000 до 1/4, затвор з електронною передньою шторкою: так. увімк./вимк., тип: контрольований електронікою. вертикального ходу. шторно-щілинного типу
Цифрові ефекти
13 типів: іграшкова камера (звичайний/холодний/теплий/зелений/пурпурний), вибуховий колір,
Аудіо та відео виходи
гніздо мікрофона (стереофонічний мініроз'єм 3.5 мм), роз'єм microhdmi
Додатково
кругова діафрагма: так, максимальний коефіцієнт збільшення: 0.215x, групи/елементи в об'єктиві: 8/9, формат: aps-c, пластини діафрагми: 7, еквівалентна фокусна відстань для 35 мм (APS-C): 24–75 мм, об'єктив: e pz 16-50mm f3.5-5.6 oss, кут огляду (aps-c): 83° - 32°, стабілізація зображення: стабілізатор optical steadyshot, байонетне кріплення: байонет Sony E, діаметр фільтра: 40.5 мм, вага: 116 г, розміри (ш х в х г): 64.7 х 29.9 мм, мінімальне значення діафрагми (f): 22-36, максимальне значення діафрагми (F): 3.5-5.6, мінімальна дистанція фокусування: 0.25-0.3 м (0.82-1 фут), фокусна відстань: 16–50 мм
Умови товару
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Фотоапарат Sony Alpha ZV-E10 ZVE10LW.CEC White
Фотоапарат Sony Alpha ZV-E10 ZVE10LW.CEC White
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових