з 09:00 до 21:00
Фотоапарат Canon EOS R8 Body Black (5803C019AA)
Фотоапарат Canon EOS R8 Body Black (5803C019AA)
62 899
ФОТОАПАРАТ CANON EOS R8 BODY BLACK (5803C019AA) 0
ФОТОАПАРАТ CANON EOS R8 BODY BLACK (5803C019AA) 1
ФОТОАПАРАТ CANON EOS R8 BODY BLACK (5803C019AA) 2
ФОТОАПАРАТ CANON EOS R8 BODY BLACK (5803C019AA) 3
ФОТОАПАРАТ CANON EOS R8 BODY BLACK (5803C019AA) 4
ФОТОАПАРАТ CANON EOS R8 BODY BLACK (5803C019AA) 5
ФОТОАПАРАТ CANON EOS R8 BODY BLACK (5803C019AA) 6
ФОТОАПАРАТ CANON EOS R8 BODY BLACK (5803C019AA) 7

Фотоапарат Canon EOS R8 Body Black (5803C019AA)

Код: 771595
В наявності
62 899 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Canon EOS R8
Перейдіть на новий рівень повнокадрової фото- та відеозйомки та втілить у життя свої творчі ідеї. Розкрийте свій творчий потенціал у повнокадровому форматі. Привабливий ефект боке, широкий кут огляду і якість зображення, яке не залишить вас байдужим навіть при зйомці при слабкому освітленні. на відео, дозволяючи досягати вражаючих кінематографічних результатів.

Інтелектуальне автофокусування
Фото- та відеозйомка: зберігайте точне фокусування на об'єктах, коли вони рухаються в кадрі.

Переваги повнокадрової зйомки
Насолоджуйтесь ширшим динамічним діапазоном, зниженим рівнем цифрового шуму та кришталево чіткими деталями - перевагами повнокадрової камери EOS R8.

Менша глибина різкості
Ідеально для виразних портретів. Більший сенсор забезпечує меншу глибину різкості та ширший динамічний діапазон. Виділіть об'єкт зйомки на гладкому розфокусованому фоні за допомогою гарного боку. Зображуйте світлі та затінені ділянки з більшою деталізацією.

Більш широкий кут
Змініть свій погляд на пейзаж і наблизьтеся до об'єкта зйомки для створення захоплюючих документальних знімків. Повнокадрові камери, такі як EOS R8, чудово підходять для зйомки атмосферних фото в умовах недостатнього освітлення. на камері APS-C. Надрізкі об'єкти краще виділяються на гладкому і розмитому фоні.

Кут огляду повнокадрового об'єктива
Погляньте, як об'єктив 15-мм виглядає на повнокадровій моделі EOS R8 у порівнянні з камерою EOS із меншим датчиком APS-C. Будь-яка фокусна відстань дає в 1.6 рази ширший кут.

Відкрийте в собі режисера
Завдяки надмірній дискретизації даних із сенсором 6K камера EOS R8 створює високоякісні відеоматеріали у форматі 4K із частотою кадрів до 60 кадр/с. Якщо ви тільки починаєте свою подорож світом відеозйомки, вам сподобається те, як просто камера дозволяє експериментувати з різними варіантами частоти кадрів і дозволу. Ставши досвідченим режисером, ви оціните її розширені функції.

Професійна корекція кольорів
Низкоконтрастний колірний профіль Canon Log 3 для моделі EOS R8 розширить ваші можливості при корекції кольорів. Завдяки широкому динамічному діапазону він зберігає деталі яскравих зон і темних тіней.

Нюанси повільного відтворення
Додайте рухи відчуттів та емоцій, знімаючи з роздільною здатністю до 180 кадр/с форматі Full HD2. Під час перегляду зі звичайною швидкістю відтворення об'єкти відображаються в режимі уповільненого руху, що заворожує і розкриває приховані деталі. камера, яка важить всього 461 г. Насолоджуйтесь перевагами повнокадрової зйомки, де б ви не знімали - від виразних моментів на вулицях до пейзажів та пригод у віддалених місцях.

Інтелектуальна система автофокусування, яка знає, що ви знімаєте
Камера EOS R8 запрограмована з використанням найсучаснішого алгоритму машинного навчання, який дозволяє відстежувати рухомі об'єкти, коли вони переміщаються в кадрі.

Просте підключення strong>
Вбудовані модулі Wi-Fi та Bluetooth забезпечують підключення EOS R8 до інтелектуальних пристроїв, мереж Wi-Fi та ноутбуків. Діліться фотографіями та відео з передплатниками та друзями, а також керуйте камерою дистанційно.

Характеристики
Основні характеристики
Підтримка форматів
HEIF, JPEG, RAW, DPOF
Об'єктив
Фокусування
АФ з відстеженням: люди, тварини чи транспортні засоби, режими автофокусування: покадрове автофокусування, стежить, інтелектуальне, рабочий диапазон автофокусировки: от –6.5 до 21 ev (при 23 ° c и iso 100), 100% по горизонталі та 90% по вертикалі з вибором вручну та режимами великих зон, фиксация автофокусировки: фиксируется после нажатия кнопки затвора наполовину или кнопки a, тип: технология автофокусировки dual pixel cmos af ii, ручне фокусування: вибирається на об'єктиві/камері, система/точки автофокусировки: 100% по горизонтали и 100% по вертикали с режимами лица + о, вибір точки АФ: автоматичний вибір: до 1053 зон автофокусування з автоматичним вибором
Живлення
Зарядний пристрій
зарядное устройство lc-e17e (в комплекте). адаптер переменного тока ac-e6n и переходник по
Тип живлення
літієво-іонний акумулятор lp-e17 (у комплекті)
Функціональність
Спалах
порт для додаткових аксесуарів/роз'єм для ПК (21-контактний багатофункціональний роз'єм), режими: вимір e-ttl ii, ручний спалах, мультиспалах, автоматичний вимір експозиції, керування зовнішнім спалахом: за допомогою меню на екрані камери, компенсація експозиції для зйомки зі спалахами speedlite серії el та ex, сумісність із зовнішніми спалахами: e-ttl ii, speedlite (ex/el), бездротове підключення, синхронізація по другій шторці зі спалахом 16, витримка синхронізації: 1/200 с: тільки електронний затвор із першою шторкою, фіксація експозиції під час зйомки зі спалахом, брекетинг експозиції для зйомки зі спалахами speedlite серії el та ex
Серійна зйомка
макс. прибл. 6 кадр/с з електронним затвором із першою шторкою, макс. прибл. 40 кадр/с з електронним затвором, серійна зйомка у форматі raw зі швидкістю 30 кадр/с із режимом попереднього запису
Запис відео
Вимірювач експозиції
(3) точечное измерение: по центру ( приблизительно 3 % площади видоискателя в центре) — из, (4) центральное измерение, (1) оценочное измерение (относительно всех точек автофокусировки), (2) частичное измерение (приблизительно 5.9 % площади видоискателя в центре) 6, в режимі реального часу за допомогою сенсора зображення (384 зони)
Експокорекція
+/–3 EV з кроками 1/3 або 1/2 (поєднується з брекетингом автоекспозиції)
Видошукач
електронний
Автоспуск
одинарний, безперервний high +/high, безперервний low, автоспуск
Зв’язок з комп’ютером
USB Type-C
Фізичні параметри
Колір
чорний
Додаткові властивості
Світлочутливість ISO
автоматична, 100–102 400 (з кроком 1/3 або 1 ступінь), ISO можна підвищувати
Затвор
витримка: перша електронна шторка: 30-1/4000 с, ручна електронна: 30-1/16 000 с, спуск затвора: електромагнітний спуск легким дотиком, тип: фокальний затвор з електронним керуванням 11, функція електронного затвора на сенсорі
Аудіо та відео виходи
вихід Micro HDMI (тип D, HDMI-CEC не підтримується)
Умови товару
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Фотоапарат Canon EOS R8 Body Black (5803C019AA)
Фотоапарат Canon EOS R8 Body Black (5803C019AA)
62 899 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових