10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових
з 09:00 до 21:00
Ігрове крісло Cougar Armor Black
Ігрове крісло Cougar Armor Black
10 999

Ігрове крісло Cougar Armor Black

Код: 97326
В наявності
10 999 грн
Обраний колір: Black

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

ГЕЙМЕРСЬКЕ КРІСЛО COUGAR ARMOR 

Cougar Armor - це ігрове крісло, яке має безліч переваг, здатних забезпечити максимальний комфорт при користуванні навіть для самих вимогливих геймерів. Поворотні механізми тут передбачені не тільки для єдиної ніжки, що з'єднує сидіння і хрестовину, але також і для інших частин стільця. Будучи створеним із застосуванням найсучасніших матеріалів і компонентів, Armor також має міцний сталевий каркас, що забезпечує виняткову надійність і довговічність. До того ж, крісло має широкі можливості для регулювання положення різних його частин, що без сумнівів сподобається безлічі сучасних геймерів.


Максимум комфорту для кожного користувача

Модель Armor створена із застосуванням високоякісних матеріалів і компонентів з метою забезпечити не тільки чудову надійність і довговічність ігрового крісла, але і максимальний комфорт при користуванні, який так цінують сучасні любителі комп'ютерних ігор. Крісло має безліч можливостей для регулювання положення різних його частин і може похвалитися стильним сучасним дизайном, орієнтованим на абсолютну більшість геймерів.


Дизайн і ергономіка просто на висоті!

Ігрове крісло Cougar Armor має зручну високу спинку і спеціальні бічні подушки для постійної підтримки вашого хребта. Його дизайн виконаний в стилі сучасних гоночних крісел, завдяки чому були враховані безліч найдрібніших деталей і істотно поліпшені ортопедичні параметри даної моделі стільця. Іншими словами - ваша спина і шия скажуть вам "спасибі"!


Особливе покриття

Крісло Armor покрите особливої ПВХ-шкірою, що ще раз доводить - розробники не економили на матеріалах і застосовували при створенні свого дітища найкращі компоненти. Дане покриття забезпечує чудову вентиляцію будучи м'яким і приємним на дотик, що створює додатковий комфорт при користуванні.


Додаткові компоненти

Cougar Armor комплектується двома додатковими подушками, які розташовуються на рівні вашої спини та голови, що робить крісло ще більш зручним і дозволяє повністю розслабитися і сконцентруватися на улюбленій грі.

Широкі можливості для регулювання окремих складових частин
Ігрове крісло Cougar Armor має безліч різних можливостей для регулювання його окремих складових частин. Таким чином і забезпечується максимальний комфорт навіть для найвимогливіших користувачів. Адже часто вся суть криється саме в деталях!


Список варіацій 

- Регулювання положення сидіння по висоті згідно вашому зростанню, яка проводиться за допомогою спеціального важеля.
- Можливість зафіксувати спинку під будь-яким кутом в межах від 90 до 180 градусів. При цьому, крісло не має набору встановлених положень при регулюванні, що забезпечує повну свободу при виборі нахилу спинки.
- Граничний рівень нахилу спинки досягає 180 градусів, що дозволяє не тільки напружено працювати або насолоджуватися улюбленими іграми протягом багатьох годин, але і повністю відкинути цю саму спинку назад і просто розслабитися.
- Armor має не тільки стандартну функцію крісла-гойдалки. Воно дозволяє вам самостійно регулювати ступінь опору похилого механізму в цьому режимі. Для комфортного управління цими можливостями крісло має спеціальний важіль, розташований прямо під сидінням.
- Ергономічні підлокітники мають широкі можливості для налаштування, яка може проводитися в трьох різних площинах і у восьми напрямках.


Можливості для налаштування положення підлокітників:

- Переміщення підлокітників назад і вперед дозволяє вибрати найбільш оптимальну позицію для комфортного розташування ліктів, передпліччя і зап'ястя, що дозволить не відчувати втоми навіть після тривалих ігрових марафонів.
- Зсув вправо і вліво дає можливість вибрати ще більш зручне положення для ваших рук.
- Регулювання підлокітників по висоті робить цю складову частину крісла максимально адаптивною для різних користувачів.
- Підлокітники також мають функцію обертання за годинниковою або проти годинникової стрілки, що дозволяє розташувати їх максимально зручно навіть для самих вимогливих гравців.


Виняткова надійність і довговічність

Ігрове крісло Cougar Armor створено із застосуванням найсучасніших матеріалів і компонентів з метою забезпечити не тільки максимальний комфорт і виняткову надійність і довговічність в процесі користування.


Міцний сталевий каркас

Модель Armor оснащена високоміцним сталевим каркасом, який покликаний забезпечити виняткову довговічність поряд з чудовим рівнем комфорту, постійно підтримуючи вашу спину в зручному положенні.


Брендовий логотип у верхній частині спинки

У верхній частині спинки крісла розташований брендовий логотип компанії Cougar, який був надрукований на поверхні, а скрупульозно вишитий міцними нитками.

Характеристики
Основні
Тип
крісло для геймерів
Максимальне навантаження
Оснащення
підлокітники, підголівник
Вага крісла
21 кг
Колір оббивки
чорний
Колір бази
чорний
Матеріали
Матеріал оббивки
шкірозамінник
Матеріал основи
пластик, алюміній
Матеріал підлокітників
пластик
Конструкція
Кількість коліс бази
5 шт
Регулювання
Механізми
газліфт 4 рівня
Механізм нахилу спинки
90° - 180°
Механізм розкачування
Tilt (розкачування з фіксацією в вихідному положенні)
Особливості конструкції
регульована підтримка поясниці, 4D налаштування підлокотника (в усіх напрямках)
Розміри
Габарити спинки
840 х 590 мм
Розміри сидіння
500 х 560 мм
Умови товару
Комплектація
інструкція, гарантійний талон, 2 подушки, крісло
Стан товару
Ігрове крісло Cougar Armor Black
Ігрове крісло Cougar Armor Black
10 999 грн