з 09:00 до 21:00
Головоломка GiiKER розумний кубик рубика Super Cube i3
Головоломка GiiKER розумний кубик рубика Super Cube i3
ГОЛОВОЛОМКА GIIKER РОЗУМНИЙ КУБИК РУБИКА SUPER CUBE I3 0
ГОЛОВОЛОМКА GIIKER РОЗУМНИЙ КУБИК РУБИКА SUPER CUBE I3 1
ГОЛОВОЛОМКА GIIKER РОЗУМНИЙ КУБИК РУБИКА SUPER CUBE I3 2
ГОЛОВОЛОМКА GIIKER РОЗУМНИЙ КУБИК РУБИКА SUPER CUBE I3 3

Головоломка GiiKER розумний кубик рубика Super Cube i3

Код: 639120
Закінчився
Продано
Опис


Розумний кубик Рубіка Giiker Super Cube i3 (SUPERCUBE i3) – «розумний» кубик Рубіка з функцією Bluetooth-з'єднання. Усі грані іграшки легко обертаються, а комплекс магнітів і пружинок забезпечує надійну фіксацію в певному положенні. Кубик синхронізується зі смартфоном по Bluetooth. Додаток для смартфонів на базі Android і iOS включає в себе навчальну програму з швидкого складання кубика, кілька міні-ігор, а також онлайн-режим з іншими гравцями. Акумулятор забезпечує кубик харчуванням протягом 30 годин активної гри. У комплект входить зручний адаптер у формі навушників для підзарядки іграшки через USB-кабель.

Для прочной фиксации граней в игрушке используется комплекс магнитов и пружинок. При этом детали кубика легко вращаются и не доставляют дискомфорта во время игры.

Кубик синхронизируется с вашим смартфоном по Bluetooth. Приложение отслеживает каждый поворот кубика и все комбинации. Также приложение включает в себя программу обучения, которое поможет вам собрать кубик всего за 30 шагов.

Кроме этого, приложение включает в себя 3 мини-игры. Также вы сможете играть в режиме онлайн с другими игроками и устраивать друг с другом соревнования по сборке кубика на время.

Іграшка оснащена акумулятором 2000 мАч. Одного заряду вистачить на 30 годин активного використання і до 3 місяців в режимі очікування.

Кубик поставляється разом з адаптером у формі навушників. Для підзарядки просто надіньте навушники на іграшку і через роз'єм mini-USB для підключення до мережі або прямо до вашого смартфону.

Характеристики
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Головоломка GiiKER розумний кубик рубика Super Cube i3
Головоломка GiiKER розумний кубик рубика Super Cube i3
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових