з 09:00 до 21:00
GPS-трекер Samsung Galaxy SmartTag Black
GPS-трекер Samsung Galaxy SmartTag Black
GPS-ТРЕКЕР SAMSUNG GALAXY SMARTTAG BLACK 0
GPS-ТРЕКЕР SAMSUNG GALAXY SMARTTAG BLACK 1
GPS-ТРЕКЕР SAMSUNG GALAXY SMARTTAG BLACK 2
GPS-трекер Samsung Galaxy SmartTag Black 3

GPS-трекер Samsung Galaxy SmartTag Black

Код: 299716
Закінчився
Продано
Опис

Пошук найважливіших речей 

Мітки Galaxy SmartTag підключаються через Bluetooth. Їх легко можна прикріпити до ключів, сумок і навіть до домашніх вихованців. Якщо ви думаєте, що втрачений предмет знаходиться поблизу, але не можете його знайти, натисніть на кнопку дзвінка на своєму смартфоні і прямуйте за знайомим звуком вашого рінгтона, встановленим на заданій вами гучності. 

 

Бездротові мітки Galaxy SmartTag мають радіус дії Bluetooth до 120 м без перешкод. Фактична продуктивність може відрізнятися залежно від умов і середовища, в якому вони використовуються. 

Шукайте речі, навіть якщо вони далеко 

Зазначені вами речі поза діапазоном? Немає проблем. Навіть в автономному режимі, функція Galaxy SmartThings Find допоможе знайти останнім розташування речей із закріпленою на них міткою. Крім цього, ви можете використовувати інші пристрої Galaxy, які у вас є для пошуку речей 

Функція перегляду історії переміщення розташування мітки знаходиться в розробці і буде додана пізніше з майбутніми оновленнями мітки Galaxy SmartTag і додатку SmartThings Find.

Один клік – і ваш розумний будинок стане ще зручнішим 

Мітки можуть управляти різними пристроями розумного будинку одним натисканням кнопки, тому ви можете, наприклад, включити світло в будинку ще до того, як увійдете всередину. 

Зручність у парі 

Коли ви відкриєте для себе зручність Galaxy SmartTag, виявите величезну кількість речей в своєму будинку, які захочете відзначити. Тому для вашої зручності мітки продаються як окремо, так і у вигляді упаковок по 2 і більше штук.

Характеристики
Основні
Тип
пошуковий брелок
Ступінь захисту
IP53
Тип Sim-карти
працює без SIM карти
Матеріал
пластик
Сумісність
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

GPS-трекер Samsung Galaxy SmartTag Black
GPS-трекер Samsung Galaxy SmartTag Black
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових