з 09:00 до 21:00
Графічний планшет Huion Kamvas Pro 13 + рукавичка
Графічний планшет Huion Kamvas Pro 13 + рукавичка
19 499
ГРАФІЧНИЙ ПЛАНШЕТ HUION KAMVAS PRO 13 + РУКАВИЧКА 0
ГРАФІЧНИЙ ПЛАНШЕТ HUION KAMVAS PRO 13 + РУКАВИЧКА 1
ГРАФІЧНИЙ ПЛАНШЕТ HUION KAMVAS PRO 13 + РУКАВИЧКА 2
ГРАФІЧНИЙ ПЛАНШЕТ HUION KAMVAS PRO 13 + РУКАВИЧКА 3
ГРАФІЧНИЙ ПЛАНШЕТ HUION KAMVAS PRO 13 + РУКАВИЧКА 4
ГРАФІЧНИЙ ПЛАНШЕТ HUION KAMVAS PRO 13 + РУКАВИЧКА 5
Графічний планшет Huion Kamvas Pro 13 + рукавичка 6

Графічний планшет Huion Kamvas Pro 13 + рукавичка

Код: 120954
В наявності
19 499 грн
Обраний колір: Picture

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Професійний, портативний, продуктивний

Kamvas Pro 13. Дана модель знімає всі обмеження на творчість! Технологія повного ламінування забезпечує насиченість, контрастність, і яскравість зображення

Екран, створений з турботою про вас

Використання технології повного ламінування екрану та антивідблискового скла не тільки забезпечує яскравість 220 кд/м2 і контрастність 1000: 1, але також захищає Ваші очі від впливу ультрафіолетового випромінювання. 1920 × 1080 забезпечує чіткі і яскраві візуальні ефекти, оживляючи Ваша творчість.

Покращена версія

Додатково до повного ламінування, колірна гамма поліпшена до 120% sRGB, має 16700000 кольорів для того, щоб роботи були кращими. Крім цього, усунуто можливість невідповідності кольору і покращено якість зображення. Широкий кут огляду 178° дозволяє однаково добре бачити те, що відбувається на екрані, незалежно від місця розташування пристрою.

Будьте відкритими для задоволення під час творчого процесу!

Красивий і «душею» і «тілом»

Окрім чудової передачі кольору, технологія повного ламінування підсилює властивості всього екрану. Курсор на екрані тримається максимально близько до кінця пера і переміщається по ньому без затримки, не викликаючи ефект паралакса. Матова поверхня скла AG дозволяє відчувати ті ж відчуття, що і при малюванні на папері.

Керуйте своєю творчістю

Цифрове перо PW507 з гнучким наконечником додатково підвищує точність візуалізації ліній, в залежності від сили натискання.

Швидкість без втрати якості

Швидкість відгуку 266PPS забезпечує миттєвий зворотний зв'язок при будь-якому русі пера практично без затримок.

Кут нахилу ± 60°

Завдяки підтримці нахилу ± 60°, цифрове перо PW507 дозволяє варіювати форму і насиченість ліній за допомогою зміни положення пера, при використанні програмного забезпечення з такою функцією.

Можливості обмежені тільки фантазією

Цифрове перо PW507 має роздільна здатність 5080LPI, що забезпечує створення плавних і стабільних ліній, і робить реальними навіть найтонші деталі.

Претендент на звання «улюблений інструмент»

Цифрове перо без батареї PW507 має ергономічний дизайн з силіконовою ручкою, яка запобігає ковзанню і впливу поту. Чутлива висота в 10 мм забезпечує миттєвий рух пера і має більш високу ефективність, що дає повну свободу малювання. Перо оснащено подвійними кнопками, які можуть бути запрограмовані як ластик або права клавіша миші, і також мають захист від випадкового натискання.

Функціональний тримач для пера

У комплект входить симпатичний утримувач для пера в формі пончика, який має спеціальну текстуру для підвищення. Затиск дозволяє помістити перо, як у вертикальному, так і в горизонтальному положенні. Ваше перо завжди знаходиться в потрібному місці і надійно закріплене, що робить ситуацію «випадково Захід під диван пера» практично неможливою. Також, всередині тримача є десять запасних наконечників і пристрій для їх заміни.

Більше часу на творчість

Монітор має 4 експрес-клавіші та сенсорну панель, створені для спрощення механічних операцій, включаючи настройку кисті, масштабування полотна і прокрутку сторінки. Завдяки чому є більше часу для творчого мислення.

Зроблено все для комфорту.

Приємним доповненням є компактна підставка для Kamvas Pro 13, який має 6 кутів для регулювання. Підставка ергономічно сконструйована і зручна в експлуатації.

Нічого зайвого

Монітор оснащений кабелем «3-в-1», який об'єднує з'єднання HDMI, зарядку і USB, що звільняє вас від непотрібних проводів, і додає вільного місця на робочому столі. Також наявність поглибленого прихованого інтерфейсу Type-C покращує дротове з'єднання.

Програмне забезпечення на будь-який смак

Пристрій ідеально сумісне як з macOS, так і з Windows, і підтримує більшість основних програм для малювання та проєктування будь-якого типу.

Характеристики
Основні
Тип
монітор-планшет
Клас
професійний
Підтримка ОС
Mac OS 10.11
Інтерфейс підключення
USB
Комплектація
адаптер живлення, серветка, кабель 3 в 1, зажим, перо, змінні наконечники для пера, графічний планшет, тримач для пера, підставка, перехідник, документація
Екран
Діагональ
13.3"
Роздільна здатність
5080 lpi
Рівні натиску
8192
Робоча область
293.76 x 165.24 мм
Перо
Тип пера
бездротове
Модель пера
Pen PW507
Маса пера
12 г
Висота зчитування пера
10 мм
Живлення
Тип живлення
від мережі
Фізичні параметри
Габарити
388 x 219 x 11 мм
Колір
сірий
Вага
635 г
Матеріал
пластик
Додаткові властивості
Функції та можливості
4 програмовані клавіші
Особливості
рукавичка для малювання в подарунок, працює з різним програмним забезпеченням, включаючи Photoshop, Illustrator (пакет Adobe)
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Графічний планшет Huion Kamvas Pro 13 + рукавичка
Графічний планшет Huion Kamvas Pro 13 + рукавичка
19 499 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових