з 09:00 до 21:00
Гриль Holmer HCG-20R
Гриль Holmer HCG-20R
2 399
ГРИЛЬ HOLMER HCG-20R 0
ГРИЛЬ HOLMER HCG-20R 1
ГРИЛЬ HOLMER HCG-20R 2
ГРИЛЬ HOLMER HCG-20R 3
ГРИЛЬ HOLMER HCG-20R 4
ГРИЛЬ HOLMER HCG-20R 5
ГРИЛЬ HOLMER HCG-20R 6

Гриль Holmer HCG-20R

Код: 681056
В наявності
2 399 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Надійність та потужність

Гриль HCG-20R працює від стандартної електричної мережі на 220-240В, довжини шнура 75 см цілком достатньо для комфортної роботи. Завдяки споживаній потужності 2200 Вт процес приготування відбувається швидко і легко. Безпека використання забезпечує функцію захисту від перегріву, продовжуючи термін служби пристрою.

Легкість приготування

З контактним грилем Hölmer HCG-20R легко готувати як м'ясні, так і овочеві або рибні страви, а також розігрівати пироги, піцу або грінку. При використанні електрогрилю продукти готуються швидко, оскільки контактують із плитами одночасно з двох сторін, зберігаючи всі корисні властивості. Просто підберіть оптимальну температуру для ідеального прожарювання та виберіть одне з двох робочих положень пристрою.

Знімні пластини з антипригарним покриттям

Гриль HCG-20R оснащений двома рифленими нагрівальними пластинами. Робочі пластини знімні та мають антипригарне покриття. Рифлена поверхня дозволяє надлишкам жиру та рідини, які утворюються під час приготування, стікати у спеціальний піддон.

Готування без додавання олії

Обидві пластини гриля прогріваються швидко та рівномірно. Завдяки антипригарному покриттю продукти не підгоряють та не прилипають до поверхні. Ідеально просмажуються будь-які інгредієнти: м'ясо, риба, сосиски та овочі, вони виходять соковитими та неймовірно смачними. Антипригарне покриття дозволяє готувати здорові та корисні страви без додавання олії.

Притискна ручка з термоізоляцією

Притискна ручка з надійною термоізоляцією призначена для регулювання кришки в залежності від товщини продуктів, що використовуються, а також для захисту рук. Завдяки термостійкій ручці, що не нагрівається, Ви не обпечетеся, відкриваючи гриль або переміщуючи його в процесі приготування. Користуватися технікою не тільки зручно, але й абсолютно безпечно.

Регулювання температури

Електрогриль HCG-20R оснащений механічним регулятором температури на передній панелі. Діапазон температури нагрівання - від 140 до 200 ° С, легко встановлюється плавним поворотом регулятора. Ручний режим налаштування температури спрощує процес приготування та забезпечує ідеальний смачний результат.

2 робочі положення

Кут відкриття конструкції досить широкий і становить 105 ° / 180 °, що дуже зручно для використання. Розклавши гриль горизонтально, з'являється додаткова площа для приготування смачних шедеврів.

Зручна експлуатація та зберігання

Знімний піддон для збирання жиру та нагрівальних пластин легко очищаються після використання. Корпус можна протирати вологою мочалкою або серветкою для видалення пилу. Контактний гриль простий та зручний в експлуатації, встановлюється на будь-яку рівну поверхню. Має компактні габарити і невелику вагу 4,7 кг, займає мінімум місця на робочому столі. Всі деталі виробу виготовлені з якісних матеріалів.

Характеристики
Основні
Потужність
2200 Вт
Сфера використання
для дому
Оснащення
Оснащення
регульований термостат, з'ємні пластини, Піддон для збору крапель жиру
Робоча температура
140°-200 °C
Фізичні параметри
Розміри поверхні
30х23см
Матеріал корпусу
пластик, метал
Колір
сріблястий
Вага
4.7 кг
Розміри
50.9X43.4X40 см
Матеріал поверхні смаження
Умови товару
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Гриль Holmer HCG-20R
Гриль Holmer HCG-20R
2 399 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових