з 09:00 до 21:00
Гриль Delonghi CGH 1112 DP
Гриль Delonghi CGH 1112 DP
10 399
ГРИЛЬ DELONGHI CGH 1112 DP 0
ГРИЛЬ DELONGHI CGH 1112 DP 1
ГРИЛЬ DELONGHI CGH 1112 DP 2
ГРИЛЬ DELONGHI CGH 1112 DP 3
ГРИЛЬ DELONGHI CGH 1112 DP 4
ГРИЛЬ DELONGHI CGH 1112 DP 5

Гриль Delonghi CGH 1112 DP

Код: 858498
В наявності
10 399 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 24 місяця
Опис

Страви на грилі на будь-який випадок

De'Longhi MultiGrill 1112 D забезпечує неперевершену точність приготування ваших вишуканих страв. Його нагрівальні елементи вбудовані в литі пластини для кращого розподілу тепла, що гарантує рівномірне приготування їжі. Температура нагрівання визначається в діапазоні від 60 до 265 градусів окремо для кожної пластини за допомогою поворотних регуляторів. А завдяки таймеру ви можете встановити тривалість приготування того чи іншого продукту.

Ніжне та соковите м'ясо на грилі

Насолоджуйтесь стейками, ідеально просмаженими зовні та приємними, ніжними та соковитими всередині. Такого ефекту можна досягти завдяки спеціальній функції швидкого обсмажування Sear при температурі до 265°C. Вона відмінно підійде для товстих шматків м'яса та стейків, забезпечуючи максимальне нагрівання на самому початку готування.

Декілька режимів використання

De'Longhi MultiGrill має гнучку конструкцію, за рахунок чого його можна адаптувати під різні страви та стилі приготування:

  • Контактний гриль – дозволяє легко та швидко готувати чудові хрусткі підсмажені бутерброди або гамбургери, а також соковиті та ніжні стейки або рибне філе.
  • Відкритий гриль – ідеально підходить для м'яса, риби та овочів. А також дозволяє збільшити загальну площу приготування та використовувати всю поверхню гриля відразу. Таким чином, ви можете приготувати до 6 порцій їжі одночасно.
  • Нагрівання з двох боків – режим, що дозволяє смажити на нижній пластині та одночасно нагрівати зверху для більш швидкого приготування. Ідеально підходить для брускетт чи будь-яких страв, які не можна придавлювати.

Набір пластин у комплекті

Цей електрогриль поставляється з повним набором пластин для різних варіантів приготування на грилі. Так, рифлені поверхні підійдуть для стейків, птиці та риби, а на гладких буде зручно смажити яєчню, овочі чи морепродукти. При цьому всі пластини мають безпечне антипригарне покриття, що не тільки полегшує готування, а й очищення грилю після приготування їжі. Пластини також можна мити в посудомийній машині.

Все перед очима

Легко контролюйте роботу гриля за допомогою пари ручок для індивідуального налаштування температури на кожній пластині та вбудованого дисплея. Екран показує поточні параметри роботи та активні налаштування гриля DeLonghi, дозволяючи вам швидко налаштовувати та змінювати температуру за бажанням.

Безкоштовний додаток MultiGrill

Отримайте поради та рекомендації щодо використання гриля за допомогою програми MultiGrill. Освоюйте знайомі рецепти та пробуйте нові страви з покроковими інструкціями, які допоможуть вам покращити свої кулінарні таланти та балувати близьких різноманітними смаколиками щодня.

Характеристики
Основні
Потужність
2200 Вт
Сфера використання
для дому
Оснащення
Кількість режимів
3 режими
Оснащення
регульований термостат, ребриста пластина, піддон для збору соку (рефлектор)
Фізичні параметри
Розміри поверхні
37 x 23 см
Матеріал корпусу
пластик, метал
Колір
чорний
Розміри
45.8 x 34.3 x 18.5 см
Матеріал поверхні смаження
Умови товару
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Гриль Delonghi CGH 1112 DP
Гриль Delonghi CGH 1112 DP
10 399 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових