з 12:00 до 21:00
Педалі Thrustmaster TPR Rudder 2960809 для PC, авіаційні
Педалі Thrustmaster TPR Rudder 2960809 для PC, авіаційні
29 699

Педалі Thrustmaster TPR Rudder 2960809 для PC, авіаційні

Код: 736770
В наявності
29 699 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Якщо ви мрієте про професійному аксесуар, який дозволяє вам ковзати в небі, професійні педалі керування польотом оправдають всі ваші очікування. Технологія PENDUL_R, що використовується в пристрої, що забезпечує максимальну точність і плавність рухів, що значно збільшує враження та задоволення від використання продукту. Джойстик Pendular Rudder оснащений інноваційним механізмом підвіски, який відрізняється рівним і дуже плавним рухом. Разом з магнітними датчиками це дозволяє вам бути зовсім точним, навіть якщо поправки польоту невеликі, а іноді й мінімальні.
Джойстик має два диференціальних гальма вагою понад 7 кг, і їхня найбільша перевага - відмінний розподіл гальмівного зусилля. Пружини розташовані таким чином, що ви можете точно відрегулювати опір, адаптуючи його до ваших потреб. Педалі можна відрегулювати в п'яти положеннях в діапазоні 35-75 °.
Різноманітність додатків
Кермо напряму дозволяє моделювати рукопашний бій і космічний бій. Оснащений програмним забезпеченням TARGET, він дозволяє комбінувати обладнання з іншими продуктами Thrustmaster таким чином, щоб вони розпізнавалися як один USB-аксесуар. Завдяки цьому розробка докладних ігрових профілів не проблема і збільшує враження під час матчу. Кермо напряму ідеально підходить для всіх маневрів бойовим літаком на коротких дистанціях, а також на великих площах. Ще одне його застосування - пілотування військових і пасажирських машин, вертольотів, винищувачів і космічних кораблів.
Зверніть увагу, що джойстик сконструйований таким чином, що він не займає багато місця, а це означає, що ви можете вільно розташувати його під столом. Невелика квартира-теж не проблема - ви легко вбудовуєте техніку в комп'ютерний куточок, завдяки чому вона стане частиною декору кімнати.
Інноваційний дизайн
З першого погляду видно, що джойстик Thrustmaster - першокласне устаткування. Чорні кольори в поєднанні з металевими педалями і блискучим логотипом бренду - елементи, що привертають увагу. Міцна металева конструкція запобігає появі тріщин та пошкоджень навіть при інтенсивному і тривалому використанні. Зверніть увагу на опорну плиту джойстик Thrustmaster, яка також зроблена з металу. Завдяки цьому він забезпечує неймовірну стабільність і комфорт при використанні аксесуара.
Весь комплект надійно упакований - не варто турбуватися про те, що який-небудь з елементів може бути пошкоджений при транспортуванні. Якщо це перші педалі керування польотом, які ви коли-небудь використовували, в коробці ви знайдете корисне керівництво користувача, в якому роз'яснюються неясні моменти.
Оновіть своє обладнання
Знайте, що у вас є можливість розширити і прикріпити додаткові аксесуари Thrustmaster. Завдяки цьому використання розширеного набору стає ще цікавіше, а гра затягує і неймовірно реальна. Так що варто систематично збагачувати свій стенд віртуальними сутичками, щоб весело було більш захоплюючим.
Професійні педалі керування ідеально підходять як для одиночних польотів, так і для великих будівель. Заплануйте цікавий вечір з друзями, під час якого ви разом підкорите небеса. Цей вид розваги - чудова можливість позмагатися і повеселитися.
Безпроблемна установка
Пристрій дуже легко підключити за допомогою роз'єму USB, що робить його сумісним з комп'ютерами з Windows 7, Windows 8 або Windows 10. Вся установка проходить без будь-яких проблем, завдяки чому аксесуар готовий до роботи через нетривалий час. час.
Також знайте, що сучасний джойстик Pendular Rudder з такими багатими технічними характеристиками можна придбати за дуже привабливою ціною. Велика група задоволених користувачів є прекрасним підтвердженням того, що обладнання заслуговує уваги і тестування, не виходячи з дому. Отже, давайте ближче познайомимося з професійними педалями управління польотом Thrustmaster при перегляді схожих пропозицій.
Прийняття такого рішення про купівлю відкриває перед вами дивовижні можливості і гарантує першокласне розвага. Вартість покупки джойстика Pendular Rudder повністю окупається незабутніми емоціями, супроводжуючими віртуальні перестрілки.

Характеристики
Сумісність
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Педалі Thrustmaster TPR Rudder 2960809 для PC, авіаційні
Педалі Thrustmaster TPR Rudder 2960809 для PC, авіаційні
29 699 грн
star
Дякуємо за реєстрацію!
тепер ви можете

Купувати легко та швидко

Відстежувати статус своїх замовлень

Бачити розмір персональної знижки

Мати доступ до спеціальних цін

Першим дізнаватися про акції

Забули пароль?

Для відновлення паролю вкажіть e-mail, або телефон, що ви вказали при реєстрації

smileEmail
Лист надіслано

Дотримуйтесь інструкцій, які було надіслано на вашу пошту

Лист не прийшов?

10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових