з 09:00 до 21:00
Ігрова приставка Lenovo Legion Go 512GB Shadow Black
Ігрова приставка Lenovo Legion Go 512GB Shadow Black
ІГРОВА ПРИСТАВКА LENOVO LEGION GO 512GB SHADOW BLACK 0
ІГРОВА ПРИСТАВКА LENOVO LEGION GO 512GB SHADOW BLACK 1
ІГРОВА ПРИСТАВКА LENOVO LEGION GO 512GB SHADOW BLACK 2
ІГРОВА ПРИСТАВКА LENOVO LEGION GO 512GB SHADOW BLACK 3
ІГРОВА ПРИСТАВКА LENOVO LEGION GO 512GB SHADOW BLACK 4
ІГРОВА ПРИСТАВКА LENOVO LEGION GO 512GB SHADOW BLACK 5
ІГРОВА ПРИСТАВКА LENOVO LEGION GO 512GB SHADOW BLACK 6
Ігрова приставка Lenovo Legion Go 512GB Shadow Black 7

Ігрова приставка Lenovo Legion Go 512GB Shadow Black

Код: 832535
Закінчився
Продано
Опис

Грай так, як ти того забажаєш

Відчуй неперевершену універсальність із Legion Go ⏤ найкращим гнучким ігровим інструментом. У портативному режимі ти можеш перетворити свій улюблений компактний пристрій на портальний ігровий ПК, ідеальний для ігор у дорозі. Підключай свій Legion до улюбленого монітора Legion і влаштовуйся на своєму зручному дивані з ергономічними контролерами для розслабляючої та водночас захоплюючої гри. Режим FPS у поєднанні з опційною підставкою для контролера забезпечує неймовірну точність, з лівою частиною в якості клавіш WASD, а правою частиною як вертикальною мишею для покращеного прицілювання. Досліджуй доповнену реальність завдяки сумісності з окулярами Legion Glasses, насолоджуючись іграми максимально комфортним способом. Legion Go задовольняє будь-які ігрові потреби, пропонуючи неперевершену гнучкість для твоїх ігрових сесій.

Дисплей

З Lenovo Legion Go мобільні ігри досягають надзвичайних висот. Наш винятковий 8,8-дюймовий дисплей Lenovo PureSight Gaming стандарту QHD+ здивує тебе захоплюючим зображенням. Ти можеш динамічно налаштовувати точність зображення від 1600p (2560 x 1600) до 800p (1280 x 800) або регулювати частоту оновлення між високою у 144 Гц і енергозберігаючим режимом з частотою 60 Гц. Будь-яке зображення оживає на чуйному екрані з 10-точковим сенсорним інтерфейсом.

Процесор

Оціни неперевершену потужність і продуктивність Lenovo Legion Go. Завдяки абсолютно новій серії процесорів AMD Ryzen™ Z1 ти зможеш насолоджуватися найкращими в галузі іграми, неймовірною тривалістю автономної роботи та захоплюючими враженнями. Серія AMD Ryzen™ Z1 забезпечує відтворення вражаючих візуальних ефектів, щоб ти міг будь-де насолодитись своїми іграми.

Система охолодження

Насолоджуйся бездоганним ігровим процесом завдяки сучасній системі Legion Go, яка забезпечує ефективне охолодження та щедрий потік повітря. Ультратонкі ребра радіатора вміло розсіюють тепло для оптимальної продуктивності. Поринай у світ ігор, а наша система потурбується про охолоджену та тиху роботу ПК, досягаючи ідеального балансу між потужністю та тепловідведенням.

Пам'ять

З легкістю грай на Legion Go з 16 ГБ оперативної пам’яті LPDDR5X (7500 МГц) та накопичувачем PCIe Gen4 місткістю 512 ГБ, що забезпечує плавну багатозадачність і достатньо місця для зберігання ігор, медіа та файлів. Ти також можеш легко збільшити місткість сховища даних за допомогою слота для карти пам’яті micro-SD, щоб розмістити ще більше улюблених ігор. Насолоджуйся безперебійним ігровим процесом на пристрої з містким сховищем даних і можливістю його розширення, усуваючи необхідність видаляти старі ігри заради нових.

Тривалість автономної роботи

Грай довше на Legion Go завдяки акумулятору місткістю 49.2 Вт·год, що забезпечує тривалий ігровий процес без необхідності частих підзарядок. Швидко підзаряджай пристрій за допомогою Super Rapid Charge Express і продовжуй грати з режимом обходу живлення Power Bypass Mode, коли ПК під'єднати до мережі живлення. Усувай проблеми з нагріванням за допомогою теплового регулювання та насолоджуйся нашою підтримкою оптимізації акумулятора для тривалих ігрових сеансів.

Майстерність кожного руху

Інноваційні джойстики Legion Go з ефектом холу та RGB-підсвічуванням залишають позаду традиційні джойстики. Забудь про дрейфування джойстика та оціни стабільне, чуйне управління. Наші знімні контролери Legion TrueStrike створені для зручності та точності, мають такі функції, як текстура проти ковзання, елементи керування з можливістю позначення на карті та вбудований трекпад. З легкістю переходь від комп’ютерних до портативних ігор, а поціновувачі FPS зможуть насолодитись точним керуванням за допомогою нашого унікального режиму FPS та опційній підставці для контролера. Завдяки нашому ергономічному дизайну ти зможеш грати довше та не відчувати жодного дискомфорту. З Legion Go ти гратимеш як професіонал.

Поринь у всесвіт ігор

Legion Space відкриє невпинного геймера всередині тебе, збираючи великий всесвіт ігор із кращих платформ в одному центрі. Легко перемикайся з Xbox Game Pass на Gamesplanet та інші платформи. Насолоджуйся хмарними іграми в дорозі, запускай стріми зі свого ПК Legion або занурюйся в емуляцію Android. Обирай свої персональні налаштування, використовуй свою ігрову наполегливість та розкривай безмежний ігровий потенціал. Крім того, ти можеш розпочати подорож з трьох безкоштовних місяців доступу до Xbox Game Pass Ultimate, ексклюзивно для користувачів Legion Go. Але це ще не все — Legion Go повністю налаштовується, тому ти можеш обрати безліч налаштувань, щоб покращити свій ігровий досвід і зробити його унікальним.

Характеристики
Основні
Тип
портативна
Платформа
Lenovo Legion Go
Рік випуску
2023
Контролер
Legion TrueStrike
Кількість геймпадів
2 шт
Ігри в комплекті
відсутні
Технічна оснащеність
Процесор
AMD Ryzen Z1 Extreme
Вбудована пам'ять
512 ГБ
Оперативна пам’ять
16 ГБ
Дисплей
8.8"
Роздільна здатність
2560 x 1600
Акумулятор
900 мАг
Додатково
NVMe SSD
Інтерфейси та порти
Інтерфейс
вихід на навушники, 1 x USB Type-C
Підтримка носіїв
карти пам'яті
Тип карт памяті
Micro SD
Фізичні параметри
Колір
чорний
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Ігрова приставка Lenovo Legion Go 512GB Shadow Black
Ігрова приставка Lenovo Legion Go 512GB Shadow Black
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових