з 09:00 до 21:00
Ігрова приставка Sony PlayStation 5 Call of Duty Modern Warfare III Bundle White (1000041971)
Ігрова приставка Sony PlayStation 5 Call of Duty Modern Warfare III Bundle White (1000041971)
24 599
ІГРОВА ПРИСТАВКА SONY PLAYSTATION 5 CALL OF DUTY MODERN WARFARE III BUNDLE WHITE (1000041971) 0
ІГРОВА ПРИСТАВКА SONY PLAYSTATION 5 CALL OF DUTY MODERN WARFARE III BUNDLE WHITE (1000041971) 1
ІГРОВА ПРИСТАВКА SONY PLAYSTATION 5 CALL OF DUTY MODERN WARFARE III BUNDLE WHITE (1000041971) 2
ІГРОВА ПРИСТАВКА SONY PLAYSTATION 5 CALL OF DUTY MODERN WARFARE III BUNDLE WHITE (1000041971) 3
ІГРОВА ПРИСТАВКА SONY PLAYSTATION 5 CALL OF DUTY MODERN WARFARE III BUNDLE WHITE (1000041971) 4
ІГРОВА ПРИСТАВКА SONY PLAYSTATION 5 CALL OF DUTY MODERN WARFARE III BUNDLE WHITE (1000041971) 5
ІГРОВА ПРИСТАВКА SONY PLAYSTATION 5 CALL OF DUTY MODERN WARFARE III BUNDLE WHITE (1000041971) 6
ІГРОВА ПРИСТАВКА SONY PLAYSTATION 5 CALL OF DUTY MODERN WARFARE III BUNDLE WHITE (1000041971) 7
Ігрова приставка Sony PlayStation 5 Call of Duty Modern Warfare III Bundle White (1000041971) 8

Ігрова приставка Sony PlayStation 5 Call of Duty Modern Warfare III Bundle White (1000041971)

Код: 849528
В наявності
24 599 грн
Ігри в комплекті: Call of Duty Modern Warfare III
Стан товару: Новий
  •  Новий 
  •  Вживаний 

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Почніть свою пригоду з PlayStation

Ігрова консоль нового покоління PlayStation 5 допоможе вам поринути у яскравий та реалістичний світ альтернативної реальності. Хвилюючі сюжети, ідеальна графіка, ефект присутності у грі роблять гру неймовірно захоплюючою. SSD накопичувач гарантує миттєве завантаження сюжетів, бездротовий контролер DualSense з адаптивними тригерами створює нове відчуття реальності.

Новий рівень ігрових відчуттів

Модернізований бездротовий контролер DualSense з вивіреною геометрією та зручно розташованими елементами управління надає повний контроль над грою. Адаптивні тригери з динамічним опором максимально точно імітують відчуття від використання різного ігрового спорядження та озброєння.

Новий формат відчуттів

Оновлений бездротовий контролер DualSense стане найкращою зброєю геймера. Тепер він підтримує відчутну віддачу, розширюючи спектр ігрових відчуттів. Відчуйте зчеплення коліс та тертя під час їзди, а також впевнену віддачу під час стрільби з лука. Адаптивні курки спуску дозволять точно контролювати кожен маневр і постріл, а вбудований мікрофон спростить взаємодію в іграх.

Завжди є час для спілкування

Завдяки вбудованому в контролер мікрофону ви зможете спілкуватися з членами команди у будь-який зручний час, потрібно лише натиснути кнопку аудіозв'язку на контролері. Ви також зможете відключити звук, якщо потрібно зосередитися на грі. Кнопка Create дозволяє записувати та транслювати найяскравіші епізоди ваших пригод.

Супершвидкість. Суперчіткість

Твердотільний SSD накопичувач з інтегрованою системою вводу-виводу забезпечує миттєве завантаження будь-якого сценарію. Частота оновлення до 120 к/с в іграх на 4К-екранах забезпечує надчітку та насичену HDR-картинку з точним промальовуванням всіх деталей у найдинамічніших сценах.

Гра світла та тіні

Унікальна технологія трасування променів відтворює живе освітлення і точно повторює гру тіней, завдяки чому події в іграх, що підтримують технологію, виглядають як реальні.

Call of Duty Modern Warfare III

Зустрічайте безпосереднє продовження Call of Duty®: Modern Warfare® II. У фінальній частині легендарної серії капітану Прайсу та його загону ОТГ-141 належить продовжити протистояти неймовірно небезпечному Володимиру Макарову та його армії. Ультранаціоналістичний військовий злочинець продовжує захоплювати владу по всьому світу, і з кожним разом його напади стають все жорстокішими і кровопролитнішими. Загону ОТГ-141 доведеться пройти через чимало труднощів та втрат, борючись як ніколи раніше, щоб усунути цю жахливу загрозу та захистити чимало держав по всьому світу.

Насолоджуйтесь яскравою та якісною кінематографічною історією під час проходження основної сюжетної кампанії Call of Duty Modern Warfare III. Граючи за різних персонажів, вам доведеться побувати в багатьох куточках планети, починаючи від Європи та США і закінчуючи Індією та Африкою. На додаток до кінематографічних місій у грі з'являться додаткові бойові завдання, в яких ви отримаєте ще більше свободи у виборі комплектів озброєння та шляхів проходження. Допоможіть загону ОТГ-141 зупинити Володимира Макарова та розв'язану ним війну між США та Росією.

Крім сюжетної кампанії на вас чекає динамічний мультиплеєр, в якому ви зможете позмагатися з іншими гравцями з усього світу. У грі з'являться 16 стартових карт з Call of Duty®: Modern Warfare® II, які були модернізовані та доповнені новими мережевими режимами та можливостями. Також у міру виходу сезонів буде додано 12 основних карт із битвами 6х6 гравців. Call of Duty Modern Warfare III поверне оновлений популярний режим «Війна», який вперше з'явився в грі Call of Duty® 2017 WWII, і порадує гравців новими картами «Наземної війни», які отримали інноваційні ігрові простори.

Об'єднайтеся зі своїми друзями та іншими загонами гравців з усього світу у неймовірно популярному зомбі-режимі. Ви маєте боротися з величезною армією нежиттю на найбільшій карті за всю історію серії Call of Duty®. Режим Modern Warfare® Zombies (MWZ) запропонує абсолютно нову історію про вторгнення живих мерців, а також надасть нові ігрові особливості, нових зомбі та різноманітні секретні бонуси. Боріться пліч-о-пліч з напарниками, що залишилися в живих, у грандіозних PvE битвах проти одних з найсильніших супротивників в історії Call of Duty.

Тривимірний стереозвук

З аудіотехнологією Tempest 3D AudioTech звук стане по-справжньому імерсивним. Тепер ви опинитеся в самому центрі звукової сцени, відчувши всю потужність вибухів і навіть напрямок пострілів. Потужний стереозвук створить реалістичну аудіокартину в навушниках та через динаміки телевізора.

Характеристики
Основні
Тип
стаціонарна
Платформа
Sony PlayStation 5
Контролер
Sony DualSense
Кількість геймпадів
1 шт
Ігри в комплекті
Call of Duty Modern Warfare III
Особливості
світлові індикатори
Комплектація
ігрова консоль, геймпад
Технічна оснащеність
Процесор
AMD Ryzen Zen 2
Вбудована пам'ять
825 ГБ
Оперативна пам’ять
16 ГБ
Роздільна здатність
7680 x 4320 (8K Ultra HD)
Інтерфейси та порти
Інтерфейс
1 x USB 3.1, Ethernet, вхід для мікрофона, 1 x HDMI 2.1, Bluetooth 5.1, Wi-Fi 802.11 ax, 1 x USB Type-C
Підтримка носіїв
Blu-Ray
Тип карт памяті
не підтримує карти памяті
Фізичні параметри
Колір
білий
Розмір
390 x 104 x 260 мм
Вага
4.5 кг
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Ігрова приставка Sony PlayStation 5 Call of Duty Modern Warfare III Bundle White (1000041971)
Ігрова приставка Sony PlayStation 5 Call of Duty Modern Warfare III Bundle White (1000041971)
24 599 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових