з 09:00 до 21:00
Гра для PS4 Sony Need for Speed Heat російська версія
Гра для PS4 Sony Need for Speed Heat російська версія
1 399

Гра для PS4 Sony Need for Speed Heat російська версія

Код: 149814
В наявності
1 399 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 3 місяця
Опис

Влаштовуйте перегони вдень і ставте на кін усе вночі в Need for Speed Heat — напруженій грі, у якій вам треба буде зіткнутися з найкращими силами поліції й підкорити світ вуличних перегонів. Вдень беріть участь у дозволених змаганнях Speedhunters Showdown, де можна заробити гроші на модифікацію й поліпшення машин.

Коли відточите навички до досконалості та прокачаєте автомобіль, приготуйтеся до гострих відчуттів. Виїжджайте на траси вночі та беріть участь у повних адреналіну нелегальних вуличних перегонах, які приносять вам репутацію, що забезпечує доступ до великих подій і найкращих деталей.

Але під покривом темряви на полювання виходить спецгрупа безпринципних копів, у яких лише одна мета — зловити вас і відібрати все, що ви заробили. Киньте їм виклик і ризикніть усім заради слави або вирушайте в притулок і дочекайтеся нового захопливого дня. Дороги, перегони та ризик ніколи не завершаться. Все місто — це величезний ігровий майданчик, де можна брати участь у командних заходах і заповнювати гараж крутими тачками на свій смак.
Особливості гри Need for Speed Heat:

  • Без ризику немає перемоги. Зірвіть банк у денних змаганнях Speedhunters Showdown, що містять звичайні перегони, дрифт і перегони бездоріжжям. А потім пориньте в життя нічного міста та заробіть собі репутацію за участь у нелегальних вуличних перегонах. Але будьте напоготові з поліцейськими: після заходу закон порушуєте не тільки ви. Що більший ризик, то гостріші відчуття.
  • Не дотримуйтесь правил — створюйте їх. Ще більше можливостей для зміни машин і персонажа, щоб виділитися з натовпу. Будьте унікальними — нехай усі впізнають вас із першого погляду. Те саме стосується і вашого автомобіля. Настройте керування та інші характеристики, щоб вони відповідали вашому стилю. А потім запросіть друзів у свою команду і запаліть на вулицях Палм-Сіті. Якщо хтось захоче вас зупинити … почнуться справжні веселощі!
  • Підкоріть трасу. Щоб привернути увагу поліцейських, які патрулюють Палм-Сіті вдень, вам доведеться постаратися. Але з настанням ночі правила змінюються — на полювання виходить спецгрупа безпринципних копів, які не заперечують забрати вашу машину собі. Пориньте в історію і виступіть проти голови спецгрупи — лейтенанта Мьорсера, який проводить незаконні операції та продає конфісковані автомобілі частинами. Якщо хочете залишитися в живих і опинитися серед найкращих перегонників, вам доведеться викрити брудних копів.


Звертаємо вашу увагу, що характеристики продукту можуть бути змінені виробником без попереднього повідомлення. Ціна товару також може бути змінена до моменту відвантаження замовлення.

Характеристики
Основні
Платформа
Sony PlayStation 4
Жанр
Перегони (Racing)
Серія ігор
Need for Speed
Локалізація
російська версія
Вікові обмеження
від 12 років
Розробник
Ghost Games
Видавництво
EA Sports
Мультиплеєр
з мультиплеєром
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Гра для PS4 Sony Need for Speed Heat російська версія
Гра для PS4 Sony Need for Speed Heat російська версія
1 399 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових