з 09:00 до 21:00
Гра для PS4 Sony Ghost of Tsushima Director's Cut російська версія
Гра для PS4 Sony Ghost of Tsushima Director's Cut російська версія
ГРА ДЛЯ PS4 SONY GHOST OF TSUSHIMA DIRECTOR'S CUT РОСІЙСЬКА ВЕРСІЯ 0
ГРА ДЛЯ PS4 SONY GHOST OF TSUSHIMA DIRECTOR'S CUT РОСІЙСЬКА ВЕРСІЯ 1
ГРА ДЛЯ PS4 SONY GHOST OF TSUSHIMA DIRECTOR'S CUT РОСІЙСЬКА ВЕРСІЯ 2
Гра для PS4 Sony Ghost of Tsushima Director's Cut російська версія 3

Гра для PS4 Sony Ghost of Tsushima Director's Cut російська версія

Код: 467261
Закінчився
Продано
Опис

Наближається великий шторм. Режисерська версія – це максимально повний варіант гри «Привид Цусіми»

У грі від Sucker Punch Productions і PlayStation Studios для PS4 на вас чекає пригода у відкритому світі серед чудових пейзажів Цусіми. Вам доведеться відкинути правила і своїм шляхом прийти до перемоги над загарбниками. Рубайте супротивників катаною, стріляйте здалеку із лука, збивайте з пантелику, нападайте із засідки. Познайомтеся з новою історією, дія якої розгортається на острові Ікі.

Давня краса Цусіми не блідне навіть під час війни

Крім битв, вас чекає небачена подорож феодальною Японією. Гра являє собою пригоду у відкритому світі. Досліджуючи острів, ви будете милуватися витонченою красою природи та старовинної архітектури, зустрічати на шляху колоритних персонажів. Пейзажі острова ретельно опрацьовані й вразять вас своєю різноманітністю: ви побачите безкраї поля, села і відокремлені святилища, праліси та суворі гори. Знайдіть внутрішню гармонію, допомагаючи тим, хто зустріне вас у ваших мандрах.

Поява Примари

З самого дитинства Дзина виховували в самурайських традиціях. Коли монголи розгромили військо самураїв, колишній світ Дзина був зруйнований. Тепер герою потрібно зробити складний вибір у своєму житті. Слідувати самурайським звичаям і битися без найменшої надії на перемогу – чи залишити цей шлях і захищати рідний острів і свій народ за всяку ціну? Щоб відвоювати Цусіму, Дзину знадобиться допомога старих друзів і несподіваних союзників. Він повинен відступити від традицій і винайти нові способи ведення війни, борючись за те, що залишилося від рідних земель.

Бруд, кров і сталь

Монголи – досвідчений і непередбачуваний супротивник зі значним складом зброї. Щоб здолати такого ворога, вам доведеться залучити старі вміння Дзина та освоїти нові прийоми – тільки так можна врятувати острів і захистити жителів Цусіми.
Нехай катана стане вам вірною подругою: приміряйте на себе роль справжнього самурая і бийте ворога наповал. Освойте стрільбу з лука, щоб позбавлятися від ворогів, не підпускаючи їх близько. Потрібні скритність і хитрість, щоб збити противника з пантелику і напасти несподівано. Цусіма у нашій грі – ідеальне середовище для експериментів в бою. Різноманітність ландшафту і технік ведення бою дозволяє вам комбінувати різні навички, зброю і прийоми, щоб відшукати оптимальне поєднання. У міру розвитку сюжету спритність і винахідливість стануть вашою головною зброєю.

Характеристики
Основні
Платформа
Sony PlayStation 4
Жанр
Пригоди (Adventure)
Серія ігор
Ghost of Tsushima
Локалізація
російська версія
Вікові обмеження
від 18 років
Розробник
Sucker Punch Productions, SIE (Sony Interactive Entertainment)
Видавництво
Sony Interactive Entertainment
Мультиплеєр
без мультиплеєра
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Гра для PS4 Sony Ghost of Tsushima Director's Cut російська версія
Гра для PS4 Sony Ghost of Tsushima Director's Cut російська версія
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових