з 09:00 до 21:00
Іригатор Oclean W10 Pink (6970810551907)
Іригатор Oclean W10 Pink (6970810551907)
2 399
ІРИГАТОР OCLEAN W10 PINK (6970810551907) 0
ІРИГАТОР OCLEAN W10 PINK (6970810551907) 1
ІРИГАТОР OCLEAN W10 PINK (6970810551907) 2
Іригатор Oclean W10 Pink (6970810551907) 3

Іригатор Oclean W10 Pink (6970810551907)

Код: 681013
В наявності
2 399 грн
Обраний колір: Pink

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Висока потужність — ефективне чищення

Oclean W10 робить таким особливим двигун на магнітній підвісці. Компактний та потужний, він створює коливання до 1400 разів на хвилину. Додайте сюди маленький діаметр струменя води — усього лише 0,6 мм. Разом вони створюють направлений тиск, який видаляє залишки їжі по всій ротовій порожнині та забезпечує відчуття неймовірної свіжості, як після професійної чистки.

Для зубів і для ясен

Завдяки високій потужності, іригатор видаляє наліт навіть у дуже вузьких проміжках між зубами. А у бактерій, що залишаються у під’ясенних кишенях, зовсім немає шансів. Щоб пропрацювати зуби і ясна, дотримуйтесь простої послідовності: увімкніть Oclean W10 та проводьте насадкою уздовж лінії ясен, тримаючи наконечник під кутом 90 градусів до поверхні зубів. При цьому можна ретельніше промити проміжки між зубами. Зручно починати сеанс від передніх зубів, а потім рухатись вглиб до ротової порожнини.

Подвійна дія

Коли ваші ясна здорові, то і зуби міцніше. Саме тому Oclean W10 піклується про них з подвійною силою. Він не тільки вичищає бактерії, що скупчуються у під’ясенних кишенях, але й масажує ясна. Завдяки масажу покращується кровообіг, зникає кровоточивість, а ясна укріплюються. Все це позитивно впливає на зуби, адже так вони отримують необхідні для здоров’я мікроелементи.

5 режимів з різною інтенсивністю

Oclean W10 підлаштовується під вас, незалежно від стану ваших ясен. Вибирайте м’який режим, якщо маєте підвищену чутливість або вперше починаєте роботу з іригатором. Стандартний режим буде оптимальним для подальшого повсякденного чищення. Коли ж ви вже звикли до іригатора, а ваші ясна повністю здорові, використовуйте інтенсивну пульсацію. А якщо хочеться додати особливого догляду, зверніть увагу на режим масажу — він передбачає плавну, делікатну, ритмічну пульсацію. На окрему увагу заслуговує останній, п’ятий режим — він дозволяє налаштувати девайс максимально індивідуально.

Свіжі кольори

Кольори Oclean W10 налаштовують на хороший настрій при першому погляді. Глибокий і такий натуральний, він асоціюється з легкістю та чистотою. Саме те, що властиве цьому іригатору.

4 насадки для різних задач

Цей іригатор впорається із суперчутливими яснами, брекетами та протезами. Для цього у нього в комплекті передбачені 4 різних насадки. Стандартний наконечник призначений для звичайного повсякденного догляду. Ортодонтичну насадку рекомендується використовувати для очищення брекетів та імплантів. Якщо вам необхідно якісно пропрацювати зубоясенні кишені, для цього є спеціальний прицільний наконечник. І навіть для глибокого очищення язика передбачена спеціальна насадка.

Зручний і практичний

Ви завжди бачите, скільки води у резервуарі Oclean W10. Це дуже зручно, адже дозволяє вчасно долити необхідну кількість. Резервуар об’ємом 200 мл виконано з прозорого та міцного пластику, що не протікає навіть за активного використання.

Ергономіка на висоті

Зручний корпус, який так приємно лягає в руку, робить чищення надзвичайно комфортною. Ефектний ремінець допомагає ще надійніше тримати девайс у руці. А поворотні насадки — це просто топ для догляду за зубами. Вони здатні обертатися на 360 градусів, тому дістануть до найвіддаленіших ділянок.

Використовуйте в душі

Ви можете взяти свій іригатор в душ і зекономити час. Іригатор має високий рівень захисту від вологи — IPX7. Він не боїться ані потрапляння бризг, ані миття під струменем води.

Для активного ритму

Часто подорожуєте? Візьміть Oclean W10 із собою! Компактний і зручний, він без проблем поміститься у дорожню сумку. Іригатор працює на одному заряді 4 тижні, а маленька зарядка з кабелем USB Type-C допоможе швидко поповнити ресурс акумулятора.

Міжнародні нагороди

Oclean — експерт у догляді за зубами. 260 патентів на девайси, популярність у більш ніж 70 країнах світу та численні міжнародні нагороди роблять цей бренд чемпіоном у своїй сфері.

Міжнародні нагороди бренду Oclean

Дизайн для комфорту

Oclean W10 — не просто зручний іригатор. Завдяки поєднанню естетики та практичності він ще й цікаво виглядає. Білий корпус з відштовхувальним покриттям гармонійно поєднується з деталями лаймово-зеленого кольору — ремінцем, резервуаром, насадками та чохлом для перевезення девайсу.

Комплектація

Oclean W10 поставляється з 4 насадками для професійного чищення, USB-кабелем Type-C та інструкцією користувача.

Характеристики
Основні
Вікова категорія
Форма щітки
без щітки
Особливості експлуатації
Кількість насадок
Види насадок
пародонтологічна, ортодонтична, стандартне сопло іригатора, для чищення язика
Технологія чищення
мікропухирцева
Обсяг контейнера для води
200 мл
Живлення
Живлення
акумулятор
Додаткові можливості
Оснащення
відсутні
Умови товару
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Іригатор Oclean W10 Pink (6970810551907)
Іригатор Oclean W10 Pink (6970810551907)
2 399 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових