з 09:00 до 21:00
Іригатор Dr. Bei Portable Water Flosser F3
Іригатор Dr. Bei Portable Water Flosser F3
1 649
ІРИГАТОР DR. BEI PORTABLE WATER FLOSSER F3 0
ІРИГАТОР DR. BEI PORTABLE WATER FLOSSER F3 1
ІРИГАТОР DR. BEI PORTABLE WATER FLOSSER F3 2

Іригатор Dr. Bei Portable Water Flosser F3

Код: 727657
В наявності
1 649 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Іригатор XIAOMI Doctor B F3

Ретельне очищення важкодоступних місць, зручна ємність для води, автономна робота протягом місяця та компактні розміри. Відчуйте чистоту порожнини по-новому!


Детальне очищення порожнини рота

Догляд за ротовою порожниною полягає не тільки в чищенні зубів. До того ж, чищення звичайною щіткою може викликати кровоточивість ясен і очищати недостатньо ретельно. Dr.Bei F3 вирішить проблему чутливості ясен та зубів, допоможе провести якісне очищення та не доставить некомфортних відчуттів.


Компактне рішення

Звичайні схожі апарати займають багато місця, їх не завжди зручно використовувати і складно взяти з собою. Бездротовий іригатор Dr.Bei F3 не вимагає постійного підключення завдяки спеціальному резервуару для води. Пристрій має розміри схожі з невеликим смартфоном – його завжди можна взяти з собою та використовувати щодня, де б ви не знаходилися.


Маленький корпус із високим тиском

Незважаючи на подачу води під досить високим тиском, іригатор не створює неприємних відчуттів, не ушкоджує емаль і впливає на ясна м'яким масажем.


Ретельне очищення брекетів

Спрямований струмінь Dr.Bei F3 ефективно очищає будь-які важкодоступні ділянки. Особливо такий пристрій буде корисним тим, хто носить брекети, адже добре очистити їх досить непросто. Іригатор за допомогою напору не проґавить жодної ділянки і ви завжди зможете насолоджуватися повною чистотою.


Зручна конструкція

Трубка, якою здійснюється подача води, повертається на 360 градусів і компактно ховається в корпусі іригатора. Завдяки такій системі пристрій зручно брати із собою і не переживати за його збереження.


Одна кнопка – три режими

Використовувати Dr.Bei F3 можна навіть із чутливими зубами. Якщо ви використовуєте такий пристрій вперше, то почніть з м'якого режиму, і при необхідності збільшуйте напір за допомогою одного простого перемикача.


30 днів автономної роботи

При розрахунку використання іригатора Dr.Bei F3 близько двох хвилин на день одного заряду буде достатньо на 30 днів. Заряджайте пристрій через кабель micro-USB.

Характеристики
Основні
Живлення
Час зарядки акумулятора
240 хв
Фізичні параметри
Колір
білий
Вага
257.6 г
Розмір
70.5 x 40 x 161.5 см
Умови товару
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Іригатор Dr. Bei Portable Water Flosser F3
Іригатор Dr. Bei Portable Water Flosser F3
1 649 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових