з 09:00 до 21:00
Качалка для тіста KELA Maribor 17304 дерев'яний
Качалка для тіста KELA Maribor 17304 дерев'яний
289
КАЧАЛКА ДЛЯ ТІСТА KELA MARIBOR 17304 ДЕРЕВ'ЯНИЙ 0
КАЧАЛКА ДЛЯ ТІСТА KELA MARIBOR 17304 ДЕРЕВ'ЯНИЙ 1

Качалка для тіста KELA Maribor 17304 дерев'яний

Код: 431731
В наявності
289 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 3 місяця
Опис

Ролик для розкачування тіста Kela Maribor дерев'яний.


Ролик для розкачування тіста Kela Maribor виготовлений із дерева бука. Цей кухонний аксесуар призначений для рівномірного розкачування тіста як на круглій поверхні, так і у формі для запікання. За допомогою дерев'яного ролика для розкачування тіста Kela Maribor, Ви з легкістю підготуєте базу для піци, пирога й інших страв.

Розміри: довжина: 7.5 см. Ширина: 4.5 см.


Від того, наскільки правильно та рівномірно ви розкачаєте тісто, істотно залежатиме смак готової страви. Здебільшого із цим успішно справляється звичайна качалка, але що робити, якщо тісто треба розкачати в листі або іншій компактній формі. Тут якомога доречним буде ролик для розкачування тіста.

Німецький виробник посуду та начиння для кухні KELA представляє зручний і функціональний ролик для розкачування тіста KELA MARIBOR. Він виготовлений із натуральної та екологічно чистої деревини бука. Цей кухонний аксесуар призначений для рівномірного розкачування й розрівнювання тіста, як на круглій поверхні, так і у формі для запікання. За допомогою дерев'яного ролика, ви з легкістю підготуєте базу для піци, пирога й інших страв. Ролик зручно тримати в руці, та й зусиль докладати багато не треба. Він має компактні розміри та стане в пригоді для використання, як на побутових, так і на професійних кухнях.

Правильно та легко розкачати тісто з роликом KELA MARIBOR, Ви зможете приготувати для себе і своєї сім'ї смачну ароматну випічку. Такі страви стануть справжньою окрасою будь-якого стола.

Характеристики Качалка для тіста KELA Maribor 17304 дерев'яний
Матеріал
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Качалка для тіста KELA Maribor 17304 дерев'яний
Качалка для тіста KELA Maribor 17304 дерев'яний
289 грн