з 09:00 до 21:00
USB-хаб Kingston Workflow Station WFS-U
USB-хаб Kingston Workflow Station WFS-U
USB-ХАБ KINGSTON WORKFLOW STATION WFS-U 0
USB-ХАБ KINGSTON WORKFLOW STATION WFS-U 1
USB-ХАБ KINGSTON WORKFLOW STATION WFS-U 2
USB-ХАБ KINGSTON WORKFLOW STATION WFS-U 3
USB-ХАБ KINGSTON WORKFLOW STATION WFS-U 4
USB-ХАБ KINGSTON WORKFLOW STATION WFS-U 5
USB-ХАБ KINGSTON WORKFLOW STATION WFS-U 6
USB-ХАБ KINGSTON WORKFLOW STATION WFS-U 7
USB-ХАБ KINGSTON WORKFLOW STATION WFS-U 8

USB-хаб Kingston Workflow Station WFS-U

Код: 377762
Закінчився
Продано
Опис

Для монтажу відеоматеріалу, знятого з декількох камер (наприклад, змагань наземним оператором і парою дронів), тепер не потрібно витрачати час на послідовне копіювання на робочий SSD записаного матеріалу з усіх використаних карт пам'яті для подальшої роботи з ним: всі карти можна під'єднати одночасно та працювати в монтажному ПЗ безпосередньо з карт. Таку можливість прискорити процес обробки поста дає Kingston Workflow Station — модульне рішення, що дає змогу під'єднати до ноутбука або робочої станції до чотирьох карт пам'яті одночасно. Воно складається з док-станції Workflow Station, що постачається разом із модулем USB Type-A і Type-C хаба та модулів кардридерів Workflow SD Reader і Workflow microSD Reader, що продаються окремо.

Всього в док-станцію може бути встановлено до чотирьох модулів, причому їхній набір можна змінювати залежно від того, що потрібно під'єднати до системи. Під'єднання до системи через USB 3.2 зі швидкістю передання даних до 5 гігабітів на секунду дає змогу працювати безпосередньо з картами пам'яті та здійснювати необхідні операції швидше, ніж коли-небудь. За потреби здійснювати роботи оперативно на місці запису – Workflow Station і потрібний набір модулів легко взяти із собою: док-станція важить менш ніж 300 грамів, а модулі — майже 30 г, причому їх можна використовувати й окремо, під'єднавши до ноутбука комплектним USB Type-C кабелем.

Таке гнучке та мобільне рішення дасть змогу істотно скоротити час на постобробку записаного матеріалу та допоможе опублікувати його першим.

Характеристики
Основні
Роз'єм підключення
USB Type C
Сумісність
Mac OS, Windows
Фізичні параметри
Розмір
160 x 70 x 56 мм, 63 x 17 x 50 мм
Колір
сріблястий
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

USB-хаб Kingston Workflow Station WFS-U
USB-хаб Kingston Workflow Station WFS-U
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових